Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Ihastuttava irrotettu neljän hengen loma-asunto upealla merinäköalalla nukkuu 8 - 10 (Newgale, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Ihastuttava irrotettu neljän hengen loma-asunto upealla merinäköalalla nukkuu 8 - 10 (Newgale, Iso-Britannia)

Ihastuttava irrotettu neljän hengen loma-asunto upealla merinäköalalla nukkuu 8 - 10

Ihastuttava rantahotelli - upeat merinäkymät! Ponderosa on moderni omakotitalo kukkulalla kauniin sinisen lippunsa edellä Newgale Beach. 4-makuuhuoneen omaisuus on ainutlaatuinen, kodikas rantahotelli. Syötä Ponderosa keskimmäiselle tasolle, jossa on avoin suunnitelma, ilmava ja valoisa keittiö ja olohuone. Loungessa on mukavat sohvat ja puupoltin kodikkaaseen yötä, TV, DVD ja CD-soitin sekä langaton laajakaista. Keittiö tarjoaa toisen epävirallisen oleskelualueen sekä ruokailun jopa 10 vierasta. Perheen kylpyhuoneessa on sekä kylpyamme että erillinen suihku. Useat ranskalaiset ovet tällä tasolla johtavat ympäröivään parvekkeelle, joka tarjoaa panoraamanäkymät upealle hiekkarannalle. Yläkerran yläkerrassa on kaksi isoa kahden hengen makuuhuonetta, yksi nukkuu 4 ja toinen 2, ja molemmilla on oma kylpyhuone. C. Tällä tasolla on myös TV, DVD-soitin ja pelikonsoli. Alakerrassa pohjakerroksessa on toinen oleskelutila (runsaalla istuimella, i-pod-telakka ja pöytäjalkapallo) kodinhoitohuone (jossa on pesukone ja kuivausrumpu) ja kaksi muuta kaunista kahden hengen huonetta, joissa molemmissa on oma suihkuhuone. Tämän kerroksen huoneista voit astua ulos ranskalaisista ovista suurelle patioalueelle ja lawned puutarhoihin, joissa voit nauttia ulkoilman aterian tai yksinkertaisesti ottaa katsella mukavasti oman lepotuole. Pubilla, kahvilla ja kauppa sekä rannalla ja rannikkoalueella kaikki kävelyetäisyydellä tämä on täydellinen loma perääntyä.Vieraan sisäänpääsy:Vieraat käyttävät koko kotiin, mukaan lukien kaikki 4 makuuhuonetta, keittiö / ruokailutila, olohuone, pelihuone, wraparound parveke, mukava ja puutarha. Puutarhassa on kaunis patio, jossa on lisäksi ruokailutiloja ja aurinkotuoleja. Täydellinen paikka nauttia näkymistä Newgalen kultahiekkaille.Vieras vuorovaikutus:Voitte lähettää sähköpostia tai soittaa meille kyselyihin. Olemme käytettävissä 24/7 koko lomasi ajan, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.Alueen yleiskatsaus:Newgale on yksi upeimmista rannoista Pembrokeshiren rannikolla. Se on lähes 2 mailia kultaista hiekkaa tukemana valtava kivi pankin muodostunut jälkeen suuren myrskyn vuonna 1859. Kitesurfing ja surffaus ovat suosittuja tällä rannalla ja opetusta on saatavilla. Kävele oikealle alas eteläpäähän löytääksesi kävely-luola ja lukuisat suojaiset lahdet. Risteile joelle, pohjoispäässä sijaitsevaa kahvilaa vastapäätä sijaitsevaa kivipankin takaosaa, jotta pääset käsiksi useisiin laskutelineisiin. Alhainen vuorovesi on mahdollista kävellä Cwm Mawr rannalle, mutta pitää silmällä vuoroveden ajat, koska et halua katkaista. Koirarajoitukset koskevat rannan keskiosaa 1. toukokuuta ja 30. syyskuuta välisenä aikana.Liikkuminen:Vaikka rannalla on muutamia julkisen liikenteen vaihtoehtoja, on ehdottomasti suositeltavaa, että sinulla on auto oleskelun keston ajan. Ponderosa-hotellissa on runsaasti off-road-pysäköinti jopa 3 suurta ajoneuvoa varten.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ihastuttava irrotettu neljän hengen loma-asunto upealla merinäköalalla nukkuu 8 - 10

  • Onko majoituspaikassa Ihastuttava irrotettu neljän hengen loma-asunto upealla merinäköalalla nukkuu 8 - 10 uima-allas?

    Ei, Ihastuttava irrotettu neljän hengen loma-asunto upealla merinäköalalla nukkuu 8 - 10 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ihastuttava irrotettu neljän hengen loma-asunto upealla merinäköalalla nukkuu 8 - 10?

    Kyllä, Ihastuttava irrotettu neljän hengen loma-asunto upealla merinäköalalla nukkuu 8 - 10 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Ihastuttava irrotettu neljän hengen loma-asunto upealla merinäköalalla nukkuu 8 - 10 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Ihastuttava irrotettu neljän hengen loma-asunto upealla merinäköalalla nukkuu 8 - 10 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ihastuttava irrotettu neljän hengen loma-asunto upealla merinäköalalla nukkuu 8 - 10?

    Lähellä majoituspaikkaa Ihastuttava irrotettu neljän hengen loma-asunto upealla merinäköalalla nukkuu 8 - 10 sijaitsevat nähtävyydet ovat Folly Farm Adventure Park and Zoo, Whitesands Bay, Pembrokeshire Coast National Park Authority, Oakwood Theme Park, Pembroke Castle, Carew Castle, Coppet Hall, Castle Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ihastuttava irrotettu neljän hengen loma-asunto upealla merinäköalalla nukkuu 8 - 10 on?

    Majoituspaikan Ihastuttava irrotettu neljän hengen loma-asunto upealla merinäköalalla nukkuu 8 - 10 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.