Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Hunter Mtn Ski Chalet, At Base Of Hunter Mtn, Walk To Slopes! 5 Star Property (Hunter, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Hunter Mtn Ski Chalet, At Base Of Hunter Mtn, Walk To Slopes! 5 Star Property (Hunter, Amerikan Yhdysvallat)

Hunter Mtn Ski Chalet, At Base Of Hunter Mtn, Walk To Slopes! 5 Star Property

Hunter Mtn Ski Chalet, Kävele rinteet! 5 Star Property Sijainti, sijainti, sijainti paras määrittelee tämän tilava vuori pako. Sijaitsee pohjan Hunter Mountain istuu kauniisti, erikoisvalmisteinen kotiin, toisin kuin mikään muu alue. Kätkeytyneenä metsässä juuressa Hunter Mountain, tämä kutsumalla kotiin on täydellinen tasapaino mukavuutta ja seesteisyys. Takaoven on vain minuutin kävelymatkan tiellä läpi luonnonkaunis metsässä ennen kuin olet Base Lodge parkkipaikalla. Suuri pääsy hiihtäjiä tai kesäfestivaalia kävijät.Palo Works usein näkyvät talvikuukausina ja loma-aikoja. Voit nähdä nämä mukavasti kotimme suoraan olohuoneesta. Illalla nauttia tulipalot palo kuoppaan kun istuu takaisin kannelle, jossa ei ole muita taloja näkyvissä.Erilaisia ​​ravintoloita, tavarataloja, kirjakauppoja, taidegalleria ja elokuvateatteri ovat kävelymatkan tai lyhyen ajomatkan päässä. Kotona itse on tilava ja avoin. Se on ihanteellinen suksi matkan perheen tai ystävien tai vain rentoutua takkatulen olohuoneeseen tai paahtaa vaahtokarkkeja ja smores ulkouima palo kuoppaan. Lähtötasona on suuri muta tilaa tallentaa sukset, monot, ja kaikkiin laitteisiin, lisäksi pesukone ja kuivaaja. Lähtötasona on tilava rec alue varustettu kortti pöytä, puskurin biljardipöytä, foosball pöytä ja kaappi täynnä pelejä ja leluja lapsille. Se on kaunis mukautetun kylpyhuone, kaapeli-tv, ja ulosvedettävä kuningatar sohva, joka nukkuu 2. Toisessa kerroksessa, tärkein taso, on valoisa ja tilava täysin päivitetty ja varusteltu, moderni keittiö. Ruokailuhuone mahtuu 8-10. Viereisessä Olohuoneessa on seinä-seinään ikkunoita vuorenrinteellä tarjoaa runsaasti auringonvaloa ja upeat näkymät vuorelle. On taulutelevisio kaapeli ja DVD / VHS-soitin. Sen toisella puolella olohuone on kaunis iso kivi takka. Puu on säädetty sinulle. Näet Hunter Mtn loma ilotulitusta rentoutuen sohvalla edessä räiskyvän tulen. On suuri kannella pois olohuone ulkona palo kuoppaan. Ihana makuuhuone kaapeli-tv ja kaunis mukautetun kylpyhuone sijaitsevat myös pääkerroksessa. On kannen pois keittiön pöytä ja tuoleja, jotka voidaan myös pääsee läpi makuuhuoneeseen. Kolmannessa kerroksessa on kaunis mukautetun kylpyhuone poreallas. On kaksi vierashuonetta, joissa kaikissa on kaksi erillistä vuodetta. Olemme juuri ostanut uuden erillistä vuodetta vierashuone 2, jossa on myös kaapeli-tv. Tämä taso on parveke permannolla olohuone.Kaikki lakanat ja pyyhkeet. Puu on säädetty takka ja ulkona tulipalon pit.Oman convience tarjoamme:Kahvi / tee / kaakaoTarjoamme astianpesukone saippua, paperipyyhkeitä, kudoksia, lautasliinat, roskapussit ja wc-paperia.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Hunter Mtn Ski Chalet, At Base Of Hunter Mtn, Walk To Slopes! 5 Star Property

  • Onko majoituspaikassa Hunter Mtn Ski Chalet, At Base Of Hunter Mtn, Walk To Slopes! 5 Star Property uima-allas?

    Ei, Hunter Mtn Ski Chalet, At Base Of Hunter Mtn, Walk To Slopes! 5 Star Property ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Hunter Mtn Ski Chalet, At Base Of Hunter Mtn, Walk To Slopes! 5 Star Property?

    Ei, Hunter Mtn Ski Chalet, At Base Of Hunter Mtn, Walk To Slopes! 5 Star Property ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Hunter Mtn Ski Chalet, At Base Of Hunter Mtn, Walk To Slopes! 5 Star Property pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Hunter Mtn Ski Chalet, At Base Of Hunter Mtn, Walk To Slopes! 5 Star Property tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Hunter Mtn Ski Chalet, At Base Of Hunter Mtn, Walk To Slopes! 5 Star Property?

    Lähellä majoituspaikkaa Hunter Mtn Ski Chalet, At Base Of Hunter Mtn, Walk To Slopes! 5 Star Property sijaitsevat nähtävyydet ovat Hunter Mountain, Camelback Ski Area, Windham Mountain.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Hunter Mtn Ski Chalet, At Base Of Hunter Mtn, Walk To Slopes! 5 Star Property on?

    Majoituspaikan Hunter Mtn Ski Chalet, At Base Of Hunter Mtn, Walk To Slopes! 5 Star Property peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.