Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner (Pollenca, Espanja)

Koko talo/asunto High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner (Pollenca, Espanja)

High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner

Laadukas suunnittelija omakotitalo taiteilija-kuvanveistäjältä Loistava lomahuvilamme sijaitsee vanhan ja kulttuurikaupungin Pollensan ulkopuolella.Kiinteistö on erittäin hyvällä paikalla ja tarjoaa yksityisyyttä ja rauhaa, jota tarvitset. On vain 1,5 km kaukana Pollensasta, josta löydät ravintoloita, baareja, museoita, taidenäyttelyitä, supermarketteja jne., Myös golfkenttä on 3 km päässä huvilasta, Cala San Vicenten ranta on vain 4 km päässä meidän huvilamme. Lisäksi sinulla on 2 isoa supermarketia hyvin lähellä, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä kiinteistöstämme. Huvila on suunniteltu, sisustettu ja sisustettu korkeimmalle tasolle sen taiteilijan omistajan, Miquel Cerdà: n huvila sisältää maalauksia ja veistoksia hänen yksityiskokoelmastaan ja taidegalleriasta. Sisään tultuaan 180m2 huvilaan on tilava ja täysin varustettu moderni keittiö, jossa on marmoriset työtasot, mukaan lukien vitro-liesi, sähköuuni, grilli, mikroaaltouuni, astianpesukone, pakastin, jääkaappi ja aamiainen. Muutaman askeleen enemmän sinulla on suuri ruokailutila, joka on asetettu korotetulle alueelle, josta on näkymät oleskelutilalle, jossa on Hi-Fi, SAT-TV, DVD-soitin, myös WIFI, jonka avulla voit nauttia Internet-yhteydestä rentoutuessasi ja lomastasi. Olohuoneesta on pääsy katettuun uima-altaan terassille ja ruokailutilaan, jossa voit nauttia rentouttavasta ateriosta. Lisäksi löydät uima-altaan, upean puutarha-alueen ja mukavan BBQ-alueen, jossa voit valmistaa ruokaa, nurmikoiden ja puiden ympäröimä.Huvilassa on yhteensä 3 makuuhuonetta, joissa on ilmastointi, makuuhuoneessa on parivuode ja kylpyhuoneella varustettu kylpyhuone, josta on suora pääsy terassille, ja kahdella kahden hengen huoneella on vielä täydellinen kylpyhuone. Lisäksi uima-allasalueella on kylpyhuone ja suihku.Huvila on täysin lämmitetty talvikaudeksi.Vuokrausmenettely:- 25% talletus maksetaan luottokortilla varauksen yhteydessä.- 75% maksetaan luottokortilla tai käteisellä saavuttaessa.Tervetuliaiskirja / tietokirja: Huvila tarjoaa asiakkaillemme täydellisen tietokirjan, jonka vastaanottajat ja puhelinnumerot ovat suositeltuja ravintoloita, pubeja, taiteellisia ja historiallisia keskuksia, urheilukeskuksia, museoita, musiikkifestivaaleja ja kulttuuritapahtumia vierailusi eri vuodenaikoina.Lähellä Pollensa-golf- ja urheilukeskusta: Golf-tiedot: Pollensa-golfkerho on avoin muille kuin jäsenille ja vain 5 minuutin ajomatkan päässä. Haastavia 9 reikäistä kenttää on kuvattu eräiksi Välimeren kauneimmista. Tarjolla on myös kerhotalo, ravintola, joka toivottaa tervetulleeksi myös muita kuin golfarit, uima-altaan, seurojen, vaunujen ja golfautojen vuokrauksen. Opetus voidaan järjestää ja säännöllisiä turnauksia järjestetään. Tietoja urheilukeskuksesta: Urheilukeskus on avoin muille kuin jäsenille ja vain minuutin kävelymatkan päässä. Voit harrastaa tennistä, jalkapalloa, kiipeilyä, juoksemista jne. ...Jos tarvitset jotain, sinulla on ongelmia tai tarvitset apua lomallasi, vanhempani auttavat sinua.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Kylpyamme (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner

  • Onko majoituspaikassa High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner uima-allas?

    Kyllä, High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner?

    Ei, High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner?

    Lähellä majoituspaikkaa High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner sijaitsevat nähtävyydet ovat Palma de Mallorcan lentokenttä, Can Pastilla, Port de Pollença, Port de Alcudia, Puerto de Port de Soller, Platja d'Alcudia, Club Marítim San Antonio de la Playa, Les Meravelles.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner on?

    Majoituspaikan High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.