Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto GÎte Sud Sologne 12 People, Catalpa De Nocfond, Park 1,5h, Week / Weekend (Mennetou-sur-Cher, Ranska)

Koko talo/asunto GÎte Sud Sologne 12 People, Catalpa De Nocfond, Park 1,5h, Week / Weekend (Mennetou-sur-Cher, Ranska)

GÎte Sud Sologne 12 People, Catalpa De Nocfond, Park 1,5h, Week / Weekend

Gîte Sologne Sologne 11 hlö, pohjoismainen ulkokylpy, puisto 1,2H Catalpa Nocfond sijaitsee Etelä-Solognessa, metsien ja lampien maalla ja lähellä Cher-laaksoa ja Berry-kanavaa.Nocfond on metsän reunassa umpikujaan, joka on jalankulkupolkuja vasten. Niille, jotka rakastavat koskematonta luontoa, kauniita puita ja rauhallisuutta, tämä maalaismainen ja mukava maalaistalo, jossa on 4 makuuhuonetta, 4 kylpyhuonetta, toivottaa tervetulleeksi ryhmän ja lapsiperheet. Lämpimällä aikana solognal maalaistalo pysyy viileänä sisällä, ja voit nauttia varjoisista alueista tai täydestä auringosta.Pohjakerroksessa; 25 m²: n olohuone puuhella, erittäin mukava lämpiminä iltaisin syksyllä tai talvella. Mukavuuden lisäämiseksi ja 9 vierailijalle ehdotetaan toista tilavaa 70 m²: n olohuonetta, jossa suuri puuhella, 20 metrin päässä omistajan talossa sijaitsevasta mökistä. Kaksi taloa erottaa terassi-guinguette ja iso puu, katalpa.11 000 m²: n puistossa maaliskuusta 2019 lähtien! Elä kokemusta pohjoismaisesta kylmästämme, ainutlaatuisesta ja poikkeuksellisesta tavasta rentoutua. Kuvittele itsesi punaisen setripuun tuoksussa, joka on upotettu veteen lähes 40 ° veteen, kun ulkolämpötila on alle 0 ° ... Lunta, ei ole väliä, että olemme hyvin . Tunteet vakuutettu! Mutta se on myös hyvä kesällä, kun vettä pidetään kylmässä massiivipuun kansien ansiosta!Se sijoitetaan niitylle takana piilotettuna metsän reunalta täydessä auringossa päivällä tai tähtien alla yöllä! Se on tarkoitettu 4 hengelle.Auringossa nautit terassista suuren Catalpa-lehden lehtien alla, jossa grillipaikka on pienen lammen edessä. Monet linnut, raptorit täällä, huhtikuusta alkaen, laulavat konserttien kanssa.Runsaasti mahdollisuuksia piireihin pyörätiellä tai VTT: llä. Käytettävissäsi on kolme polkupyörää.40 km Beauvalin eläintarhasta, 30 minuutin päässä FFE Lamotten ratsastuspuistosta, 30 km Chevernystä, Valencaysta ja muista linnoista, 10 km Romorantinista ja 6 km Mennetou-sur-Cherin keskiaikaisesta kylästä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa GÎte Sud Sologne 12 People, Catalpa De Nocfond, Park 1,5h, Week / Weekend

  • Onko majoituspaikassa GÎte Sud Sologne 12 People, Catalpa De Nocfond, Park 1,5h, Week / Weekend uima-allas?

    Ei, GÎte Sud Sologne 12 People, Catalpa De Nocfond, Park 1,5h, Week / Weekend ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa GÎte Sud Sologne 12 People, Catalpa De Nocfond, Park 1,5h, Week / Weekend?

    Kyllä, GÎte Sud Sologne 12 People, Catalpa De Nocfond, Park 1,5h, Week / Weekend noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa GÎte Sud Sologne 12 People, Catalpa De Nocfond, Park 1,5h, Week / Weekend pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, GÎte Sud Sologne 12 People, Catalpa De Nocfond, Park 1,5h, Week / Weekend tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa GÎte Sud Sologne 12 People, Catalpa De Nocfond, Park 1,5h, Week / Weekend?

    Lähellä majoituspaikkaa GÎte Sud Sologne 12 People, Catalpa De Nocfond, Park 1,5h, Week / Weekend sijaitsevat nähtävyydet ovat Château de Chambord, Bourges Airport, Musée du Cirque, Château de Valençay, Center Parcs Les Hauts de Bruyères, Château de Cheverny, ZooParc de Beauval, Baignade Naturelle du Pays de Chambord.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa GÎte Sud Sologne 12 People, Catalpa De Nocfond, Park 1,5h, Week / Weekend on?

    Majoituspaikan GÎte Sud Sologne 12 People, Catalpa De Nocfond, Park 1,5h, Week / Weekend peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.