Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Green Oasis In Freystadt - Family, Meetings, Sports (Freystadt, Saksa)

Koko talo/asunto Green Oasis In Freystadt - Family, Meetings, Sports (Freystadt, Saksa)

Green Oasis In Freystadt - Family, Meetings, Sports

Lähi-ikä. Kaupungin keskusta: puisto, sauna, biljardi, piano, latausasema! Tilava talo sijaitsee Freystadtin keskiaikaisen keskustan välittömässä läheisyydessä (hyvät ostosmahdollisuudet, ravintolat, pyhiinvaelluskirkko, paljon luontoa, laajat urheilutilat).10-30 minuutin päässä Franconian järvialueelta (Rothsee, Brombachsee, Altmühlsee ...). Noin lähellä moottoritietä A9 olet noin 30 minuutissa Nürnbergissä. Objektissa on useita makuuhuoneita. Vuodepaikkoja, 3 kylpyhuonetta, tilava ja täysin varustettu keittiö, tilava olohuone, biljardihuone, sauna ja suuri, kauniisti maisemoitu puutarha, johon kuuluu lampi, trampoliini, jalkapallokenttä. Ihanteellinen perhejuhlia ja urheilun harrastajille.Erittäin laadukkaita laitteita! Viime aikoina on sähkö- tai hybridiautojen latausasema (jopa 22 kW)!Tässä paikassa tarjotaan myös taidetta ja kulttuuria: kirkkomatkat ja palvelut pyhiinvaelluskirkossa, musiikki- ja kabareetapahtumia Spitalstadlissa, erilaisia tapahtumia läheisessä Neumarktin kaupungissa ja ja ...Lukuisat ravintolat, jäätelöbaari ja ilmainen luonnollinen ulkouima-allas ovat välittömässä läheisyydessä.Mitä tehdä huonolla säällä? Pool-pelien pelaaminen, tulisijan lämpeneminen, lukeminen kirjastossa, lautapelit, lopulta lasten ja / tai kumppanin aika, keskustelut, keskustelut olohuoneessa .....Yksityinen biljardihuone, jota voidaan käyttää myös elokuvateatterina tai kokoushuoneena (tilauksesta).Sauna noin 4 hengelle (tilauksesta).On myös piano!Kuoron viikonloppuna ei ole mitään 15 henkilölle!Aivan talon vieressä on kuntosali (ennakkoilmoitus ja vaadittu opetus).Keskiaikainen keskusta on vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.Puhumme myös kauniista pyhiinvaelluskirkosta.Freystadt sijaitsee Nürnbergistä 30 km kaakkoon lähellä A9-moottoritietä (Lopeta Allersberg tai Hilpoltstein).Nürnbergin messukeskus on vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä.Allersbergiin ja Neumarktiin on bussiyhteys.Huoneistossa, joka sijaitsee talossa kellarissa (makuuhuone parivuode, keittiö, kylpyhuone, erillinen sisäänkäynti, mutta pääoviin yhdistävä ovi), voidaan käyttää maksutta 10 aikuista tai varata päivittäiseen hintaan 70,00 € ja 20,00 € loppusiivous.Koko talossa on siis 5 kahden hengen huonetta Kolmen hengen huone, 2 yhden hengen huonetta ja 4 muuta makuupaikkaa. Lapsille on tarjolla kaksi matkasänkyä ja useita lastenpatjoja.Lomahuoneiston ja päärakennuksen välillä on yhdistävä ovi.Alle 2-vuotiaat lapset ovat ilmaisia! Käy myös kotisivuillamme. On helppo löytää.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Lemmikit sallittu
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Green Oasis In Freystadt - Family, Meetings, Sports

  • Onko majoituspaikassa Green Oasis In Freystadt - Family, Meetings, Sports uima-allas?

    Kyllä, Green Oasis In Freystadt - Family, Meetings, Sports tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Green Oasis In Freystadt - Family, Meetings, Sports?

    Kyllä, Green Oasis In Freystadt - Family, Meetings, Sports noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Green Oasis In Freystadt - Family, Meetings, Sports pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Green Oasis In Freystadt - Family, Meetings, Sports tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Green Oasis In Freystadt - Family, Meetings, Sports?

    Lähellä majoituspaikkaa Green Oasis In Freystadt - Family, Meetings, Sports sijaitsevat nähtävyydet ovat Nürnbergin päärautatieasema, NürnbergMesse, Altstadt, Rock im Park, Nürnbergin joulumarkkinat, Nürnbergin lentokenttä, Sankt Sebalduskirche, Playmobil FunPark Zirndorf.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Green Oasis In Freystadt - Family, Meetings, Sports on?

    Majoituspaikan Green Oasis In Freystadt - Family, Meetings, Sports peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.