Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Gated Log Cabin Featured In National Magazines W/hot Tub And Beautiful Gardens. (Sandy, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Gated Log Cabin Featured In National Magazines W/hot Tub And Beautiful Gardens. (Sandy, Amerikan Yhdysvallat)

Gated Log Cabin Featured In National Magazines W/hot Tub And Beautiful Gardens.

Aidatulla hirsimökki esillä kansallisessa lehdet w / poreallas ja kauniita puutarhoja. Keskellä sijaitsevan huiman kuuset kutsumme sinut nauttimaan hyvin varustetut majoitustilat upeat moitteeton harkittuja huomiota jokaiseen yksityiskohtaan. Alkuperäinen Oregon hirsimökki kaksi yksityistä kannet ympäröivät puutarhat ja veden ominaisuuksia. Kun päivän hiihto, vaellus, golf, pyöräily tai kalastusta Cascade Mountains tulla kotiin rauhoittava levätä yksityiset viiden hengen kylpytynnyri, sitten rentoutua takan edessä oman rikas puuvillakylpytakit hyvän kirjan, television katselun tai elokuva. Vain etsivät paikka levätä ja rentoutua? Olet löytänyt sen! Kävellä jokea tai kävellä kauniissa puutarhassa ja istua hetken klo taimen lampi. Reunasta veden nauttia ruokinta suuri kirjolohi ... .. mutta ei kalastus sauvat !!Jotta hieno tasapaino Alder Creek Cabin on tarjolla henkilökohtaista concierge palvelu, paikallinen esitteitä, karttoja ja talon hierontaa. Oman puutarhan tuoreet yrtit ovat saatavilla ruoanlaitto ilo. Kiikarilla kädessä, toimittamat Alder Creek Cabin, nauttia lintujen tarkkailu mökillä tai lähellä. Kun lumi, tartu ohjaamon lumikengät, ja pään kukkulat päivän nähtävyyksiä ja ääniä takaisin maahan Mt. Huppu. Kun olet ympäröi Northwest historiaa Oregon Trail Columbia solan ja joen olet 'Cozy, Comfy ja lämmin' at Alder Creek Cabin.Vieraiden Quotes: 'My Special Treat.' Terri Vancouver - 'Erittäin syvä claw jalka amme! ......Aaahh. 'Jeanne Portland - 'Meidän sänky, katsomassa suuri lumihiutaleiden laskussa.' Ron, Michelle ja Scotty Seattle - 'Armollinen ja hauskaa vieraanvaraisuus ja erittäin nautittavaa keskustelu. 'Gladys, Liz, Victor ja Joanne peräisin Miami- 'Vieraanvaraisuus oli uskomaton.'Maria ja Dan Ramona, California-sisustus sirotellaan pelejä, palapelejä ja antiikkia. 'George ja Eileen Cape Coral, Florida - 'Heaven on samanlainen. Täydellinen loppu meidän 10-päivän Oregon Vacation. 'Saat palkkion tai täydellinen lahja, että täydellinen henkilö, lahjakortit ovat saatavilla.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Gated Log Cabin Featured In National Magazines W/hot Tub And Beautiful Gardens.

  • Onko majoituspaikassa Gated Log Cabin Featured In National Magazines W/hot Tub And Beautiful Gardens. uima-allas?

    Ei, Gated Log Cabin Featured In National Magazines W/hot Tub And Beautiful Gardens. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Gated Log Cabin Featured In National Magazines W/hot Tub And Beautiful Gardens.?

    Ei, Gated Log Cabin Featured In National Magazines W/hot Tub And Beautiful Gardens. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Gated Log Cabin Featured In National Magazines W/hot Tub And Beautiful Gardens. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Gated Log Cabin Featured In National Magazines W/hot Tub And Beautiful Gardens. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Gated Log Cabin Featured In National Magazines W/hot Tub And Beautiful Gardens.?

    Lähellä majoituspaikkaa Gated Log Cabin Featured In National Magazines W/hot Tub And Beautiful Gardens. sijaitsevat nähtävyydet ovat Mount Hood Meadows, Portland Rose Festival, Portland Classical Chinese Garden, International Rose Test Garden, Multnomah Falls, Mount Hood Ski Bowl, Columbia Gorge Premium Outlets, Summit Ski Area.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Gated Log Cabin Featured In National Magazines W/hot Tub And Beautiful Gardens. on?

    Majoituspaikan Gated Log Cabin Featured In National Magazines W/hot Tub And Beautiful Gardens. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.