Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413 (Llangollen, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413 (Llangollen, Iso-Britannia)

Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413

Garth Ucha, LLANYBLODWEL Tämä tilava omakotitalo sijaitsee Llanyblodwelin kylässä lähellä Oswestryä Shropshiressä, ja se voi nukkua kolmetoista ihmistä seitsemässä makuuhuoneessa.Garth Ucha on tilava omakotitalo, joka sijaitsee Llanyblodwelin kylässä lähellä Oswestryä Shropshiressä. Mökissä voi nukkua kolmetoista ihmistä viidessä kahden hengen huoneessa (yksi kylpyhuoneella), yhdellä yhden ja yhden hengen huoneessa sekä kolmella perheen kylpyhuoneella. Loput mökki koostuu varustetusta keittiöstä, ruokasalista, jossa on puulämmitteinen keittiö, olohuone, jossa on puuhella, pelihuone ja komea. Mökin ulkopuolella on kuuden auton autotalli ja pysäköintipaikka takana, jossa on kylpytynnyri ja huonekalut. Kauniilla maaseudulla sijaitseva Garth Ucha on ihana mökki, jota voi nauttia ympäri vuoden.Palvelut: Öljyn keskuslämmitys kahdella puuhella. Range liesi jääkaappi, jääkaappi / pakastin, pesukone, astianpesukone, TV Freeview, DVD, WiFi, valikoima kirjoja, pelejä ja DVD. Polttoaine, teho ja käynnistyspakkaus kiukaat sis. vuokrattavana. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Matkasänky ja syöttötuoli pyynnöstä. Pysäköinti maantiellä 6 autolle. Takana oleva patio, jossa kalusteet ja kylpytynnyri, pääsy nurmikolla varustetulle paddockille. Valitettavasti ei lemmikkejä eikä tupakointia. Kauppa 6 mailia ja pubi 1 maili. Huomaa: Saatavana täysikokoinen kokoontaitettava sänky.Alue: E Houseman kirjoitti kerran, että Shropshire oli ”hiljaisin paikka auringon alla” ja että nykyään läänissä on edelleen jotain maaseudun idylistä, joka tunnustetaan yhdeksi Englannin vähiten tungosta ja rauhallisimmista alueista.Kaupunki: Llanyblodwel on pieni Shropshire-kylä, joka sijaitsee Tanatin laaksossa lähellä Offan Dyke-polkua ja vain yhden mailin päässä Walesin rajalta. Kylää ympäröi maaseutu ja se ylittää I-luokan St. Mikaelin kirkko ja 1500-luvun pubi. Vain kuuden mailin päässä on muinainen Englannin rajakaupunki Oswestry ja Walesin kylä Llanrhaeadr-ym-Mochnant, jossa asuu Pistyll Rhaeadr, joka on Ison-Britannian korkein yhden pudotuksen vesiputous. Koko aluetta ympäröi maaseutu, joka ulottuu Berwynin vuorijonoon, ja sopii erinomaisesti luonnonkaunisille kävelyille ja pyöräilyreiteille, mukaan lukien Berwyn Ridge -polkua, Offan Dyke-polkua ja ympäröivän Tanatin ja Ceiriogin laaksoja pitkin. Vieraile joenrantakaupungissa Llangollenissa lähellä olevan Pontcysyllten vesijohdon (maailmanperintökohde), Chirk- ja Powis-linnojen ja puutarhojen kanssa. Kauempana ovat Walesin vuoret ja rannikko, viehättävät Vyrnwyn ja Balan järvet, kun taas Ironbridgen maailmanperintökohteet, keskiaikainen Shrewsbury ja Rooman kaupunki Chester ovat myös ajomatkan päässä. Llanyblodwel on ihanteellinen tukikohta ihastuttavan Shropshiren kreivikunnan ja kauniin Mid Walesin tutkimiseen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kylpylä
  2. Ilmainen Wi-Fi
  3. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413

  • Onko majoituspaikassa Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413 uima-allas?

    Ei, Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413?

    Ei, Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413 pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413 ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413?

    Lähellä majoituspaikkaa Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413 sijaitsevat nähtävyydet ovat Chester Town Hall, Park Hall - The Countryside Experience, Chester Cathedral, Coutts International Polo Festival, The International Centre, Chirk Castle, Powis Castle and Garden, Pontcysyllte Aqueduct and Canal.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413 on?

    Majoituspaikan Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.