Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen (Wassen, Sveitsi)

Koko talo/asunto Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen (Wassen, Sveitsi)

Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen

Talo keskellä Sveitsin Alppien Olohuone on jaettu kahteen kerrokseen:Pohjakerroksessa keittiö, ruokailutila ja olohuone vedetään tilaa noin seistä keskellä tuleen. Ovesta ihminen saavuttaa portaikko, vaatekaappi ja kylpyhuone.Vuodesta hyvin varustettu keittiö pääsisäänkäynnin ylittää istuin. Sieltä mies on upeat näkymät vuorille kanssa Fünffingerstöcke.Yläkerrassa on kylpyhuone ja kaksi makuuhuonetta, joissa lattia-tason vuodetta. Hyllyillä siellä on kirjoja ja lautapelejä.Kellarissa on kellarissa, jossa on mukava valikoima viinejä ympäri maailmaa. Viinikellari on avoinna vieraille (maksua vastaan).Alapuolella istuin on pysäköintialue. Toinen parkkipaikka on talon edessä.!!!! Tärkeää talvikierrokselle !!Ole hyvä matkustaa winterized auton lumiketjut.Urin kantoniHuomaa, että vuoristoalueiden sääolosuhteet voivat muuttua nopeasti ja lumisade on odotettavissa milloin tahansa. Odottamattomien sääilmiöiden sattuessa osa avatuista teistä on ehkä suljettava tilapäisesti. Uri Building Directorate Urg: Jos aiot kulkea kevään ja syksyn aikana, on erittäin suositeltavaa, että ilmoitatte sinä päivänä, jona lähdette, nykyisestä tien tilanteesta. Viimeisimmät tieolosuhteetiedot löytyvät yllä olevasta yleiskartasta.Aikaisempien vuosien passi aukioloajat löytyvät alla olevasta kohdasta 'Asiakirjat'.Tien tiedot tekstiviestilläSMS-palvelu on käytettävissä seuraavilla reiteillä:Wassen - Meien Aloita Meien klo 079 711 20 40Sustenstrassen ajotieltä voidaan sulkea suuria määriä lunta.Garielenhaus sai nimensä sen entisille omistajille. Talon kuitenkin on pitkä historia takanaan, juuri kun se oli rakennettu ei tiedetä. Numero ennen House Heidenmauer on tarkoitus suojella puolustus toimi ennen, yli Susteninsola tulossa, Heiden. Välillä talo ja vastapäätä kappeli vanha muuli polku Wassen tai yli Susteninsola juoksee Innertkirchen.1981 oli rakennuksen hieman ennen koko rappeutuminen. Oli vielä kolme ulkoseinät ja holey katto. talo on palautettu läpi täydellisen remontin. Sisustus oli kätevä, mukava ja helppo valita. Iso takka kiertoilmauuni toimii keskuslämmitys.Talo on neljän vuodenajan varaus. Talvet Meiental ovat kaikkein erittäin tiukat, ja yksi kaksi jalkaa lumen eivät ole harvinaisia. Erityisesti tähän aikaan vuodesta talon pursuaa sen mukavuutta ja tuntuu eksistentiaalisesti.Muut tiedot:Klassinen vaelluksille SAC majoja kuin Sewenhütte / Sustlihütte / Tierberglihütte Lähellä kauppoja:Wassen: 10 minuuttiaGöschenen: 15 minuuttiaAndermatt: 20 minuuttiaAltdorf: 30 minuuttia Nukkuu 9 henkilöäEY: 2 vuodetta olohuoneessaOG: 1 huone, 2 vuodetta ja 1 huone 5 vuodepaikkaa keittiö- Avoin keittiö- Keraaminen liesi neljä keittolevyt- uuni- Jääkaappi ja pakastin- coffee Kylpy / WC- EY: kylpyhuone WC ja suihku ja pesukone- Ensimmäinen kerros: kylpyhuone WC ja suihku Olohuone ja ruokailutila- Erittäin tilava- Takka- Oleskelualue sohvalla ja pieni pöytä- Suuri ruokapöytä ulkopuolella- Suuri terassi näkymät vuorille- Pysäköinti

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen

  • Onko majoituspaikassa Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen uima-allas?

    Ei, Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen?

    Kyllä, Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen?

    Lähellä majoituspaikkaa Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen sijaitsevat nähtävyydet ovat Luzernin järvi, Engelberg-Titlis, Hauptbahnhof Luzern, Luzerner Rathaus, Pilatus Bergbahnen, Swiss Alps Jungfrau-Aletsch, Furkapass, Kleine Scheidegg - Männlichen.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen on?

    Majoituspaikan Ferienhaus In Der Mitte Der Schweizer Alpen peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.