Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Fantastic Topfloor Apartment Ericeira Beach, Swimming Pool, Terraced Seaview (Ericeira, Portugali)

Koko talo/asunto Fantastic Topfloor Apartment Ericeira Beach, Swimming Pool, Terraced Seaview (Ericeira, Portugali)

Fantastic Topfloor Apartment Ericeira Beach, Swimming Pool, Terraced Seaview

Fantastic TopFloor-huoneisto Ericeiran uimaranta, uima-allas, merinäköala Täysin kunnostettu, kaikki remontoitu. Kahden makuuhuoneen upeat huoneistot, 700 metrin päässä Ericeiran rannalta, 800 metrin päässä Ericeiran keskustasta, täydelliset näkymät Atlantin merelle, iso avoin yksityinen terassi, yläkerroksen litteä, yhteinen uima-allas ja puutarha. 40 minuutin ajomatkan päässä Lissabonista. Kaunis Ericeiran rannikko, jolla on vahva jodisoitu ilmasto, tarjoaa lempeät kesät ja leudot talvet. Yli tusina rantaa, mukaan lukien Ribeira de Ilhas, josta on tullut kansainvälisesti yksi parhaimmista surffausrannoista Euroopassa, tarjoaa turisteille laajan valikoiman hiljaisia paikkoja ja skenaarioita. Perinteisesti kalastajien ja merimiesten paikka tarjoaa paljon hyviä ravintoloita, joissa on meren antimia, baareja, yökerhoja ja kauppoja. Tennis on lähellä. Sintra, Cascais ja Estoril ovat hyvin tunnettuja kaupunkeja, joiden kilomäärä on noin 20 km. Obidosin kaupungissa on myös melkein välttämätöntä katsella lomaa Ericeiralla, Portugalissa. Suosittelemme autonvuokrausta tutkimaan tätä ihanaa aluetta. Sää Ericeirassa on ihana. Kolmas kerros ei hissiä. Ilmainen Wi-FiSurffaustiedot: Yli tusina rantoja, mukaan lukien Ribeira de Ilhas, josta on tullut kansainvälisesti yksi parhaimmista surffausrannoista koko Euroopassa, tarjoaa turisteille laajan valikoiman hiljaisia paikkoja ja skenaarioita. Jos etsit Euroopan parhaita rullia, mene Ribeira de Ilhas -rannalle. Ericeira, jossa rantaa käytetään säännöllisesti varttuun nousua, rasvatonta nousua ja rantalentopalloa varten, sekä tukikohta sukellusta, syvänmeren kalastusta, vesihiihtoa ja purjelautailua varten. Gastronomia: Ericeiran keskikaupungissa on tarjolla laaja valikoima hyviä ravintoloita, joissa on perinteisiä ja äyriäisiä. Ericeirassa on joitain Lissabonin ulkopuolella sijaitsevista parhaista ravintoloista, ja näkymät rinteessä sijaitseville laitoksille ovat ehdottoman upeita, varsinkin kun aurinko laskee horisontin yli ja valaisee taivasta upealla oranssilla sävyllä. Paikalliset tiedot: Huoneistossa on täydellinen joukko paikallisia tietoja.Sintran kaupunki on ehdottoman kaunis, ja se sijaitsee kauniilla rehevillä, vihreillä kukkuloilla. Sintran / Cascaisin kansallispuisto on ehdottoman upea, Unescon nimeämä luonnon kauneudestaan ja kulttuurisesta merkityksestään.Keskiaikainen Obidosin kaupunki, noin 40 km pohjoiseen moottoritiellä A8, tekee melkein välttämättömästä vierailusta, on ehdottoman kaunis. Kaunis kansallispuisto ja Mafran palatsi tarjoavat vierailijoille upeita kävely-, maastopyöräily- ja ratsastusreittejä. Suosittelemme autonvuokrausta tutkimaan tätä ihanaa aluetta.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Fantastic Topfloor Apartment Ericeira Beach, Swimming Pool, Terraced Seaview

  • Onko majoituspaikassa Fantastic Topfloor Apartment Ericeira Beach, Swimming Pool, Terraced Seaview uima-allas?

    Kyllä, Fantastic Topfloor Apartment Ericeira Beach, Swimming Pool, Terraced Seaview tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Fantastic Topfloor Apartment Ericeira Beach, Swimming Pool, Terraced Seaview?

    Ei, Fantastic Topfloor Apartment Ericeira Beach, Swimming Pool, Terraced Seaview ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Fantastic Topfloor Apartment Ericeira Beach, Swimming Pool, Terraced Seaview pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Fantastic Topfloor Apartment Ericeira Beach, Swimming Pool, Terraced Seaview tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Fantastic Topfloor Apartment Ericeira Beach, Swimming Pool, Terraced Seaview?

    Lähellä majoituspaikkaa Fantastic Topfloor Apartment Ericeira Beach, Swimming Pool, Terraced Seaview sijaitsevat nähtävyydet ovat Airport Portela, Baixa, Bairro Alto, Barrio de Alfama, Chiado, Praça do Rossio, Avenida da Liberdade, Castelo de Sao Jorge.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Fantastic Topfloor Apartment Ericeira Beach, Swimming Pool, Terraced Seaview on?

    Majoituspaikan Fantastic Topfloor Apartment Ericeira Beach, Swimming Pool, Terraced Seaview peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.