Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Family / Seniors Friendly, Barrier-Free, Own Sports Hall, Free Bicycles (Sankt Andrä am Zicksee, Itävalta)

Koko talo/asunto Family / Seniors Friendly, Barrier-Free, Own Sports Hall, Free Bicycles (Sankt Andrä am Zicksee, Itävalta)

Family / Seniors Friendly, Barrier-Free, Own Sports Hall, Free Bicycles

Perhe / vanhempi ystävällinen, esteetön, oma urheiluhalli, ilmaiset polkupyörät Kiinteistössämme rentoutuminen, lepo, leikki, urheilu ja hauskaa voidaan yhdistää unohtumattomaan lomaan. Tämä koskee perheitä, joissa on pieniä ja vanhoja lapsia (mukaan lukien vauvat), pariskuntia ja eläkeläisiä. Koska maatilamme oli ennen maatila, meillä on runsaasti tilaa.Kiinteistömme tarjoaa kaksi täysin erillistä huoneistoa, joista jokaisella on 80 ja 100 m², iso piha (600 m²), puutarha (600 m²) ja kaksi eteistä. Kaikki on itsenäistä. Se on ihanteellinen perheille, joissa on pieniä lapsia ja / tai lemmikkejä - huoleton hauska on taattu!Tyypillinen Burgenland Streckhof on sisustettu monilla kukilla. Tässä on valtava hiekkalaatikko, jossa on paljon leluja. Pieniä uima-allasta käytetään jäähdytykseen nopeasti. Sitten voit rentoutua pienellä nurmikolla lepotuolissa. Viihtyisät tammiistuimet kutsuvat aamiaista, syömään ulkona tai viettämään viihtyisän kesäillan hyvän lasillisen paikallisen viinin kanssa ulkona. Aktiivisille ihmisille ja urheilun harrastajille on suuri urheiluhalli (350 m²), joka on täysin peitetty laminaatilla. Tämä tarjoaa tilaa yhdelle sulkapallokentälle ja 2 ammattimaiselle pöytätennispöydälle. Klubeja ja palloja on saatavana. Toisessa aulassa on pöytäjalkapallo, heitonheitto, tikanheitto ja ilmaiset polkupyörät, kaiken kokoiset, aikuisille ja lapsille. Voit myös tuoda omat polkupyörät, lainelaudat jne. Tässä on sivutila ja toinen ammattimainen pöytätennispöytä.Puutarha, jossa on lukuisia hedelmäpuita, yrttejä ja vihanneksia, on myös ihanteellinen lapsille leikkimiseen ja hemmotteluun. Aikuiset voivat löytää rentoutumisen keitaan täältä. Voit myös grillata sydämesi sisältöön täällä. Grilli on saatavilla. Läheisyydessä on leipomo, pankki, ruokakauppa, tupakkakauppa, lääkäri, majatalot, kirkko- ja yhteisöurheilumahdollisuudet (jalkapallo, rullalauta, jalkapallo, koripallo). Leipuri on vain 150 metrin päässä päivittäisistä tuoreista leivonnaisista aamiaiseksi. Hotellin välittömässä läheisyydessä on majatalo, joka tarjoaa myös buffetaamiaisen.Neusiedler See Card mukana. Toiminta, d. h. div. Pääsymaksut (esim. Ranta-altaat, museot, junamatkat jne.) Ovat ilmaisia tai alennuksia ympäri aluetta. Eläimet sallitaan pyynnöstä, jos ne ovat rauhallisia, eivät vaarallisia ja menettävät liian paljon hiuksia.Tupakointi on kielletty huoneistoissa. Tuhkakupit ovat saatavilla tupakoitsijoille pihalla.Kiinteistömme sopii myös ryhmämatkoille pyynnöstä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Lemmikit sallittu
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Kylpyamme (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Family / Seniors Friendly, Barrier-Free, Own Sports Hall, Free Bicycles

  • Onko majoituspaikassa Family / Seniors Friendly, Barrier-Free, Own Sports Hall, Free Bicycles uima-allas?

    Kyllä, Family / Seniors Friendly, Barrier-Free, Own Sports Hall, Free Bicycles tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Family / Seniors Friendly, Barrier-Free, Own Sports Hall, Free Bicycles?

    Kyllä, Family / Seniors Friendly, Barrier-Free, Own Sports Hall, Free Bicycles noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Family / Seniors Friendly, Barrier-Free, Own Sports Hall, Free Bicycles pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Family / Seniors Friendly, Barrier-Free, Own Sports Hall, Free Bicycles tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Family / Seniors Friendly, Barrier-Free, Own Sports Hall, Free Bicycles?

    Lähellä majoituspaikkaa Family / Seniors Friendly, Barrier-Free, Own Sports Hall, Free Bicycles sijaitsevat nähtävyydet ovat Vienna Airport, City Airport Train, Bratislavan vanha raatihuone, Ondrej Nepela Arena, Bratislava hlavná stanica, Bratislavan linna, Michalská brána, Bratislava City Museum.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Family / Seniors Friendly, Barrier-Free, Own Sports Hall, Free Bicycles on?

    Majoituspaikan Family / Seniors Friendly, Barrier-Free, Own Sports Hall, Free Bicycles peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.