Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Exclusive Apartment With Sauna, Fireplace, Terrace, Garden (Pruchten, Saksa)

Koko talo/asunto Exclusive Apartment With Sauna, Fireplace, Terrace, Garden (Pruchten, Saksa)

Exclusive Apartment With Sauna, Fireplace, Terrace, Garden

Eksklusiivinen huoneisto, jossa on sauna, takka, terassi, puutarha Hieman erillään Vorpommersche Boddenlandschaftin luonnonpuiston massaturismista, voit viettää lomasi hienostuneessa loma-asunnossa, joka ei jätä mitään toivomisen varaa monen hehtaarin luonnolliselle kohteelle aivan rauhallisella paikalla. Ja silti olet 700 m: n päässä vedestä ja 8 km: n jälkeen Zingstin terveyskeskuksen kauniilla Itämeren rannalla. Läheisyydessä on ratsastustalli ja pyörävuokraus. Voit odottaa kaunista, valoisaa, valoa tulvivaa huoneistoa, jossa on talvipuutarha, takka, sauna ja 3 makuuhuonetta. Siellä on 2 makuuhuonetta, joissa molemmissa 1 parisänky ja lasten makuuhuone, jossa kerrossänky. Huoneistossa on tilava suunnittelijakeittiö laitteilla 6 hengelle, astianpesukone, uuni, jääkaappi, keraaminen liesi ja paljon säilytystilaa. Voit syödä valoisassa viherhuoneessa suuren pöydän ääressä ja upean panoraamanäkymän ulkopuolella. Kun aurinko paistaa, 50 m²: n terassin ovet ovat helpon matkan päässä. Löydät patiohuonekalut ja tyynyt paikan päällä. Iltaisin voit rentoutua anteliaalla nahkasohva-setillä, esim. B. korkealaatuisen satelliittivälitteisen kotiviihdejärjestelmän edessä. TV, DVD-soitin, Dolby Digital HIFI -järjestelmä, takan edessä, saunassa tai vain istua terassillasi ja nauttia auringonlaskusta tai katetun grillin alla tulen edessä.Vapaa-ajan aktiviteetit: surffaus ja leijalautailu välittömässä läheisyydessä. Polkupyörien vuokrausasemat sijaitsevat lähellä olevalla leirintäalueella ja kaupungissa. Ranta on erittäin kehittyneellä pyörätietä 25 minuutissa. päästä (suositeltava). Lähistöllä on 2 ratsastustallaa. Lapset ja aikuiset voivat käydä löytöretkellä loma-asunnon tiloissa. Cinestar-elokuvateatteri Stralsundissa noin 30 min. pääsee autolla. Hanse Dom Stralsund, uimahauskaa kaikille, joissa on sauna, kunto, kiipeilyseinä, peitetty tennis ja paljon muuta. Stralsundissa noin 30 min. autolla. Stralsundin merimuseo, Ribnitzin meripihkan manufactory, karting Stralsundissa, lintupuisto Marlowissa ja päivittäiset iltailmaesitykset Barthissa ja Stralsundissa.Nähtävyyksien katselu / ostokset: Voit tehdä ostoksia Rostockissa Kröpeliner Straßella tai Stralsundin vanhassakaupungissa ja Stralsunder Strela -puistossa. Näkemisen arvoisia ovat Stralsundin vanha kaupunki, Rügenin saari sen merenrantakohteilla Binz, Prora, Göhren, Sellin. Lisäksi hansakaupunki Rostock ja Warnemünde, Zingst ja Fischland Darß helmi kutsuvat sinut pitkille vaelluksille tai veneretkelle Bodstedter Boddenille. Lisäksi Hiddensee-saari päivittäin Barthista, Zingstistä tai Stralsundista, Barthin kaupunki satamansa ja varastonsa kanssa sekä Störtebeck-festivaali Ralswieckissä.Kulinaariset: Barth-varasto, Stralsundin vanha kaupunki ja Zingst-kylpyläkeskus kutsuvat sinut illalliselle monien ravintoloiden ja ravintoloiden kanssa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Exclusive Apartment With Sauna, Fireplace, Terrace, Garden

  • Onko majoituspaikassa Exclusive Apartment With Sauna, Fireplace, Terrace, Garden uima-allas?

    Ei, Exclusive Apartment With Sauna, Fireplace, Terrace, Garden ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Exclusive Apartment With Sauna, Fireplace, Terrace, Garden?

    Ei, Exclusive Apartment With Sauna, Fireplace, Terrace, Garden ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Exclusive Apartment With Sauna, Fireplace, Terrace, Garden pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Exclusive Apartment With Sauna, Fireplace, Terrace, Garden tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Exclusive Apartment With Sauna, Fireplace, Terrace, Garden?

    Lähellä majoituspaikkaa Exclusive Apartment With Sauna, Fireplace, Terrace, Garden sijaitsevat nähtävyydet ovat Seebad Warnemünde, Warnemünder Umgang, Bahnhof Rostock, Strand, Bahnhof Warnemünde, Warnemünder Woche, Leuchtturm Warnemünde, Rostock Port.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Exclusive Apartment With Sauna, Fireplace, Terrace, Garden on?

    Majoituspaikan Exclusive Apartment With Sauna, Fireplace, Terrace, Garden peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.