Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Euronat, Chalet, 64M2, Large South-West Terrace, Magnificent Garden (Grayan-et-l'Hôpital, Ranska)

Koko talo/asunto Euronat, Chalet, 64M2, Large South-West Terrace, Magnificent Garden (Grayan-et-l'Hôpital, Ranska)

Euronat, Chalet, 64M2, Large South-West Terrace, Magnificent Garden

EURONAT, CHALET, 64m2, iso lounaaseen terassi, upea puutarha Euronatin naturistikeskuksessa, Montalivetin ja Soulacin välissä, upea 64 m²: n omakotitalo, kauniissa puutarhassa, jota ympäröivät pensaat ja melkein suljettu ja hienovarainen, kaksi kaunista ja suurta terassia, hyvin suuntautuneita, kaksi makuuhuonetta mukaan lukien erittäin suuri. Suuri olohuone, jossa sohva näköalalla puutarhaan, kylpyhuone, pesukone, hyvin varustettu keittiö. Puutarhakalusteet, aurinkotuolit, pöydät, tuolit, Wi-Fi, lämmin ulkosuihku, autokatos.Chalet sijaitsee hyvällä paikalla meren ja kylän sekä kauppojen välissäTalo on mäntyjen varjossa. Talot ovat hajallaan mäntymetsässä - mereen ja sen nudistisen hiekkarannan kilometreihin asti, polkupyörällä tai autolla, muutama minuutti leirin ja hiekkadyynien läpi. Monien kauppojen keskustassa: teurastaja, leipomo, ruokakaupat, viinikauppa, ruokakoju, ravintolat, kahvilat, kampaamot.Siellä on myös tiloja (pétanque, jousiammunta, ulkotanssi, tennis, ratsastus) ja suuri sisäuima-allas (liukumäki), hierontajärjestelmä sauna spaPassikortti ja turistivero maksetaan Euronatille saapuessa.Pass-paketti: päivässä ja yli 6-vuotiailla henkilöillä), hinta noin 5 € päivässä ja henkilöä kohden. Siellä on perhepaketteja.PASS-paketti sisältää:- vuokralaisten vastaanotto ja läsnäololomakkeen perustaminen,- Chalet-avaimen toimittaminen ja tarran toimittaminen ajoneuvolle,-Kylän yksityiskohtaisen suunnitelman, viihdeohjelman jne. Toimittaminen,-Lemmikkieläimet tervetulleitaSatelliitti- tai kaapeli-TVKauden ulkopuolella, jos olet tulossa 1 tai 2 henkilöä tai vauvan kanssa, ota meihin yhteyttä, niin voimme hyväksyä vuokrahinnan. Vuokrat alkavat yleensä lauantaina. Majoitus on saatavana klo 14.00, ja se on vapautettava lähtöpäivänä ennen klo 10.00. Saapuessasi vaaditaan 300 euron takuumaksu, joka palautetaan lähdettäessä, jos majoitus jätetään puhtaana ja vahingoittumattomana* Vaihtoehdot:- Siivous: 80 € (jos et halua tehdä sitä itse lähdettäessä)- Eläin: 50 € (pyynnöstä ja vain pienet eläimet), ilmoita eläinrodusi varauksen yhteydessä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ranta lähellä
  4. Kylpylä
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Euronat, Chalet, 64M2, Large South-West Terrace, Magnificent Garden

  • Onko majoituspaikassa Euronat, Chalet, 64M2, Large South-West Terrace, Magnificent Garden uima-allas?

    Kyllä, Euronat, Chalet, 64M2, Large South-West Terrace, Magnificent Garden tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Euronat, Chalet, 64M2, Large South-West Terrace, Magnificent Garden?

    Ei, Euronat, Chalet, 64M2, Large South-West Terrace, Magnificent Garden ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Euronat, Chalet, 64M2, Large South-West Terrace, Magnificent Garden pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Euronat, Chalet, 64M2, Large South-West Terrace, Magnificent Garden tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Euronat, Chalet, 64M2, Large South-West Terrace, Magnificent Garden?

    Lähellä majoituspaikkaa Euronat, Chalet, 64M2, Large South-West Terrace, Magnificent Garden sijaitsevat nähtävyydet ovat de Carcans Bombannes, Naturiste du CHM, Medis Airport, Chateau Lagrange, lacanau ocean, Euronat - de Dépée, de Montalivet Sud, de l'Amélie.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Euronat, Chalet, 64M2, Large South-West Terrace, Magnificent Garden on?

    Majoituspaikan Euronat, Chalet, 64M2, Large South-West Terrace, Magnificent Garden peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.