Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Eristäytynyt Lakefront 31 eekkeriä, yksityinen järvi, kaunis näköala (Hamlin, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Eristäytynyt Lakefront 31 eekkeriä, yksityinen järvi, kaunis näköala (Hamlin, Amerikan Yhdysvallat)

Eristäytynyt Lakefront 31 eekkeriä, yksityinen järvi, kaunis näköala

Maalaismainen Lakefront 31 hehtaarin omalla järvellä, ilmaiset kajakit ja kanootit, Maalaismainen Lake House, joka sijaitsee Poconosin järvialueella.Kajakkeja, kanootti- ja soutuveneitä tiloissa käytettäväksi ja ILMAINEN TULIPUU !!! Lemmikkiystävällinen!Suuri 2-kerroksinen maalaismainen mökki 31 hehtaarin rehevällä yksityisellä maalla, jossa on 7 hehtaarin kalastusjärvi ja kaksi pienempää lampia. Nauti luonnosta parhaimmillaan ja odota näkeväsi runsaasti villieläimiä kuten peuroja, karhuja, kotkia, haukkoja ja majavia. Pidä hauskaa soutuveneellä, kajakkeilla ja kanootilla. Polkuja retkeilyyn, maastopyöräilyyn, biljardipöytä, palo kuoppa vaahtokarkkien paistamiseen ja tähtitaivaanpuhtaus kirkkaalle kirkkaalle yötaivaalle. Hauskaa jokaisena vuodenaikana!Kesäisin .. nauti piknikistä järven rannalla, tuo uimapuvusi ja pulahtaa rentoutuaksesi. kalastus, melonta, vaellus ja nauttia laadukkaasta ajasta suosikkisi kanssa nuotion avulla.Tule syksyllä ja nauti upeista lehdet ... älä unohda tuoda kamerasi! Talvi on hauskaa myös! Tuo reki, lumikengät, luistimet, hiihtosukset, pilkkimisen tarvikkeet, valitsemasi lumilauta. Kevät.. Tutki luontoa ja näe mitä kukassa!Seuraa tonysranchia Instagramissa!Alueen nähtävyydet:* Nauti kaikesta, mitä lähellä Wallenpaupack-järveä on tarjota. Tuo veneesi tai vuokraa se ja mene purjehdusta, vesihiihtoa, vesihiihtoa tai rentoutua rannalla. * Poistu väkijoukoista ja menetä itsesi Luvatun maan osavaltion puistossa. (5 mailia), kauniilla retkeilyreiteillä ja oma (ilmainen) ranta. * Paupack-mustikkatila on kadulla! Valitse omat mustikat ja nauti niiden namia kotitekoisia herkkuja! (Kausiluonteinen)* Tenniskentät, puisto ja koripallokenttä alle 1/2 mailin päässä.* Antiikkiliikkeet lähellä olevassa Hawleyssa* Rakastan olutta? Tutustu Wallenpaupack-panimoyritykseen* The Circle Drive In: Vanhanaikainen sisääntuloteatteri Dickson Cityssä (kausiluonteinen) on myös loistava kirpputori aarremetsästäjille!* Ski Big Bear tai muutama muu hiihtoalue Poconosissa. * Kalaharin vesipuisto n. 40 minuutin päässä

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Terassi
  4. Lemmikit sallittu
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Suihku
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Eristäytynyt Lakefront 31 eekkeriä, yksityinen järvi, kaunis näköala

  • Onko majoituspaikassa Eristäytynyt Lakefront 31 eekkeriä, yksityinen järvi, kaunis näköala uima-allas?

    Ei, Eristäytynyt Lakefront 31 eekkeriä, yksityinen järvi, kaunis näköala ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Eristäytynyt Lakefront 31 eekkeriä, yksityinen järvi, kaunis näköala?

    Kyllä, Eristäytynyt Lakefront 31 eekkeriä, yksityinen järvi, kaunis näköala noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Eristäytynyt Lakefront 31 eekkeriä, yksityinen järvi, kaunis näköala pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Eristäytynyt Lakefront 31 eekkeriä, yksityinen järvi, kaunis näköala tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Eristäytynyt Lakefront 31 eekkeriä, yksityinen järvi, kaunis näköala?

    Lähellä majoituspaikkaa Eristäytynyt Lakefront 31 eekkeriä, yksityinen järvi, kaunis näköala sijaitsevat nähtävyydet ovat Montage Mountain Ski Resort, Steamtown National Historic Site, The Crossings Premium Outlets, Shawnee Mountain Ski Area, Monroe County Courthouse, Elk Mountain Ski Area, Sullivan County International Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Eristäytynyt Lakefront 31 eekkeriä, yksityinen järvi, kaunis näköala on?

    Majoituspaikan Eristäytynyt Lakefront 31 eekkeriä, yksityinen järvi, kaunis näköala peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.