Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Entire Mountain Getaway Family And Pet Friendly Located In The Mountains (Wenatchee, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Entire Mountain Getaway Family And Pet Friendly Located In The Mountains (Wenatchee, Amerikan Yhdysvallat)

Entire Mountain Getaway Family And Pet Friendly Located In The Mountains

Koko 'Mountain Getaway' Lemmikkieläinystävällinen Kaunis koti sijaitsee noin 7 minuutin päässä Mission Ridge, lähin voit pysyä hiihto kukkula vielä vain 15 minuuttia Wenatchee. Bike talolta Squilchuck State Park ja nauttia monia uusia polkuja.3000sqft 3 tarina kotiin ihana naapurustossa. Kuuma-amme ja kelkkailua oikealle ulos talvella. Kesällä nauttia viileämpi temps puissa, pyörä Squilchuck pyörä puisto ja paljon vaellus tutkia. Alempi taso on queen-vuode makuuhuoneessa ja futon avoimessa, minikeittiö counter polttimilla, ei liesi. Biljardipöytä, poreallas ja BBQ oikealle ulos ovesta.Päätaso on mukava täysin varusteltu avoin keittiö, jossa on BBQ, suuri aidattu kannella täydellinen pitää koirat sisään. Hiljattain lisätty propaanipalo mukavilla ulkoterassilla. Ylemmällä tasolla on parisänky avoimessa parvella, josta on näkymä puille. Myös hiljattain lisätty on queen-sänky, joka sijaitsee teatterihuoneessa. Erittäin mukava, kun lumisade ja puut ovat lumen peitossa! Ylemmissä tasoissa on henkilökohtaisia ​​tavaroita. Jos kodin ympärillä oleva henkilö häiritsee sinua, älä varaa tätä ominaisuutta. Kuten ruoka-annissa, olet tervetullut, kuvia seinillä ja vaatekaappien takana. Tämä on koti ei hotelli :) Koti on erittäin puhdas eikä sekaisin.Päivällä kellarissa ei ole mitään henkilökohtaista vuokra-aikana. Kaikissa 3 tasossa on täysin varustettu kylpyhuone.Kiva ilmapatja ja 2 paksua makuupussi ja paljon huopia lisää ihmisiä. Minulla on myös muita listoja tälle kodille. Vuokaan päivänvalon kellarista tai vain 2 ylätasoa, jos et halua koko kotiin. Molemmilla on yksityisiä merkintöjä, mutta niillä on kyky muodostaa yhteys.Annan vieraille tuoda lemmikkejä pitkin. Säilytän kodin puhtaana, mutta saattaa olla harhaisia karvoja, koska niitä ei ole mahdollista saada kaikki. ** Koti on hyvin varusteltu siihen, mitä kutsun olennaisiksi lomallesi. Kuten toivoen, että sinun tarvitsee vain tuoda ruokaa, joka on yksi tärkeimmistä syistä, joiden vuoksi rakastan kotivuokrausta, sinun ei tarvitse huolehtia pakkaamisesta ja ostoksista lomallasi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Entire Mountain Getaway Family And Pet Friendly Located In The Mountains

  • Onko majoituspaikassa Entire Mountain Getaway Family And Pet Friendly Located In The Mountains uima-allas?

    Ei, Entire Mountain Getaway Family And Pet Friendly Located In The Mountains ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Entire Mountain Getaway Family And Pet Friendly Located In The Mountains?

    Kyllä, Entire Mountain Getaway Family And Pet Friendly Located In The Mountains noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Entire Mountain Getaway Family And Pet Friendly Located In The Mountains pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Entire Mountain Getaway Family And Pet Friendly Located In The Mountains tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Entire Mountain Getaway Family And Pet Friendly Located In The Mountains?

    Lähellä majoituspaikkaa Entire Mountain Getaway Family And Pet Friendly Located In The Mountains sijaitsevat nähtävyydet ovat Leavenworth Ski Hill, Mission Ridge Ski Area, Pangborn Memorial Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Entire Mountain Getaway Family And Pet Friendly Located In The Mountains on?

    Majoituspaikan Entire Mountain Getaway Family And Pet Friendly Located In The Mountains peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.