Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites (Cozumel, Meksiko)

Koko talo/asunto Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites (Cozumel, Meksiko)

Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites

Tyylikäs Oceanfront-huoneisto Double Master -sviiteillä Tämä merenrantahotelli sijaitsee Cozumel-saaren ylellisessä luoteispäässä ja sopii erinomaisesti pienille tai suurille ryhmille. Laitteessa on keskuslämmitys, televisiot, Netflix, DVD-soittimet, ilmainen nopea valokuitukaapeliWiFi ja ilmainen paikallinen puhelinpalvelu. Se jakaa äärettömän uima-altaan, joka istuu meren muurien varrella ja tarjoaa saaren parhaan snorklauksen.Hotellissa on 2 isoa isäntäsviittiä, joissa jokaisessa on king-size-vuode, oma kylpyhuone, peilipeitekaapin ovet, lipastot, erillinen oleskelualue ja liukuovet, lasiovet, jotka avautuvat merenrantarannalle. Molemmilla mestareilla on valtavat erkkeriikkunat, joista on henkeäsalpaavat merinäkymät, upeat auringonlaskut ja San Miguelin kaupungin nähtävyydet. Kolmas ja neljäs makuuhuone on molemmissa queen-vuodetta ja jakaa kaksinkertainen pesuallas. Näissä värikkäissä ja kutsuvissa huoneissa on molemmilla keittiöpeilit, joissa peilit ja suuret 3x4 jalkaikkunat, joista on näkymät saarille. Kaikissa kylpyhuoneissa on graniittitasot värikkäillä astianpesuallasilla.Jos haluat valmistaa omia ateriasi ja välipaloja, siellä on täysin varustettu keittiö, jossa on graniittiset. Tilavassa keittiössä on modernit ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet: astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin ja sähköliesi uunilla. Tietysti mukana on tärkeä tehosekoitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, täydelliset astiat ja paikka-asetukset. Ilmoita halutessasi aitoja paikallisia ruokia ja anna yksi kokkeistamme tulla huoneistoosi ja valmistaa ateriasi sinulle.Tilavalta yksityiseltä katetulta parvekkeelta on näköala alakerran uima-altaalle, rantarajoille ja siniselle valtamerelle, josta Cozumel on kuuluisa. Tarjolla on pöytä, jossa on kahdeksan tuolia ruokailun ulkopuolella, rentoutumiseksi tai selaamiseksi ilmaisella nopeallä langattomalla internetyhteydellä. Propaanikaasugrilli on saatavilla niille, jotka haluavat kokata ulkona.Allasalueella on palapoita ja kiesitiloja, jotka ovat osa rakennustöitä, joista voit nauttia. Pääsy snorklaukseen on vain muutaman askeleen päässä 8–12 metrin syvyisistä seinistä, jotka ovat täynnä värikkäitä koralleja, kaloja ja muuta merielämää.Huoneistoon mahtuu 4–8 vierasta. Dual master -sovellus on erityisen houkutteleva ryhmille, joissa on enemmän kuin yksi pari. Master-sviiteissä on jokaisella valtava erkkeri-näkymä Karibianmerelle ja liukuovet suurelle yksityiselle parvekkeelle, joka yhdistää myös ruokasali- ja oleskelutilaan. Rakastat kuohuviiniä merinäköalalla päivällä tai yöllä. Kun grilli ja ruokapöytä ulkona parvekkeella, sinulla on mahdollisuus nauttia ateria yhdessä upeiden auringonlaskujen kanssa veden yli. Sisätiloissa sijaitseva ruokapöytä 8 ja asettelun avoin muotoilu mahdollistavat runsaan luonnonvalon ja upeat merinäkymät melkein mistä tahansa kulmasta keittiössä, oleskelu- ja ruokailutiloissa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites

  • Onko majoituspaikassa Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites uima-allas?

    Kyllä, Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites?

    Ei, Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites?

    Lähellä majoituspaikkaa Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa del Carmen, Playacar, Quinta Avenida, Playa Mamitas, Sian Ka'an, Bel Air Animal Park, Parque 28 de Julio, Mia.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites on?

    Majoituspaikan Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.