Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896 (Middleton, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896 (Middleton, Iso-Britannia)

Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896

Duke's Park, keskellä WIRKSWORTHia Tämä kivimökki sijaitsee Middletonin kylässä lähellä Wirksworthia ja nukkuu kahdeksan ihmistä neljässä makuuhuoneessa.Duke's Park on upea omakotitalo, joka sijaitsee Middletonin kylässä lähellä Wirksworthia, lähellä Peak District-kansallispuistoa. Tämä mökki nukkuu kahdeksan ihmistä ja siinä on neljä vetoketjullinen sänkyä, jotka voivat olla king-size-kaksinkertaisia tai 2 '6' 'kaksosia. Mökissä on myös kylpyhuone, keittiö ruokailutilalla ja olohuone, jossa on puupoltin. Pihalla on runsaasti paikoitustilaa maastolla ja patio huonekaluilla ja kylpytynnyrillä. Duke's Park on ihana perusta perheelle, jolla on paljon nähtävää ja tekemistä ulottuvilla.Palvelut: Kaasu keskuslämmitys puuhella. Sähköuuni ja liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin, pesukone / kuivausrumpu, astianpesukone, älykäs televisio ilmaisella näkymällä, DVD, WiFi. Polttoaine, teho ja käynnistyspakkaus kiukaan sis. vuokrattavana. Lisälokeja saatavana rehellisyyslaatikon kautta. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Matkasänky ja syöttötuoli saatavana pyynnöstä. Runsaasti paikoitustilaa tieltä. Turvallinen pyörävarasto autotallissa. Suljettu patio puutarha, jossa kylpytynnyri. Kaksi hyvin käyttäytyvää lemmikkieläintä ovat tervetulleita. Anteeksi, ei tupakointia. Kauppa ja pubi 5 minuutin kävelymatka. Huomaa: Enintään 8 aikuista.Huomaa: Ei kanaa tai polttaria / vastaavaaHuomaa: kylpytynnyriä voidaan käyttää vain klo 22.00 asti, koska kiinteistö on asuinalueella. Ole kohtelias naapureita kohtaan. Alue: Huipputason ”ympäri vuoden” vetovoima, Peak District tarjoaa maaseutua, viehättäviä kyliä ja upeita maisemia. Se koskettaa kuutta maakuntaa ja sulkee 555 neliökilometriä avoimesta solasta, virtaavista joista ja metsäisistä daaleista.Kaupunki: Entinen louhoksen ja lyijyn kaivoskylä Middleton lepää hiljaa näkyvällä rinteellä läheisten Wirksworthin ja Cromfordin kaupunkien yläpuolella, 6 mailin päässä Matlockista. Kylä on keskittynyt pitkälle pääkadulle, joka koostuu kahdesta hyvästä pubista, ennen kuin lopulta kääntää tiensä läheiseen Wirksworthiin valikoiman kauppoja ja palveluita.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896

  • Onko majoituspaikassa Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896 uima-allas?

    Ei, Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896?

    Kyllä, Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896?

    Lähellä majoituspaikkaa Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896 sijaitsevat nähtävyydet ovat Sheffield Railway Station, Nottinghamin linna, Donington Park Circuit, Nottingham railway station, Chatsworth, Pride Park Stadium, Sherwood Forest Country Park, Alton Towers.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896 on?

    Majoituspaikan Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.