Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Double Room With Separate Kitchen - Holiday Apartment Roasterei Arabica (Torgau, Saksa)

Koko talo/asunto Double Room With Separate Kitchen - Holiday Apartment Roasterei Arabica (Torgau, Saksa)

Double Room With Separate Kitchen - Holiday Apartment Roasterei Arabica

Kahden hengen huone, erillinen keittiö - Lomahuoneisto Roasterei Arabica Kahden hengen huone, erillinen keittiö:Huoneisto on sisustettu tyylikkäästi moderneilla ja korkealaatuisilla huonekaluilla. Rakkaudella teemakohtaisesti koristettiin historiallisia julisteita kahvin aiheen ympärille. Huoneessa on tietysti ilmainen Wi-Fi, jossa on nopea 50 Mbps: n linja. Tässä huoneessa on suuri mukava vuodesohva. Se on viihtyisä paikka yöpyä ja sitä voi käyttää kahden hengen nukkumiseen. (Jousipatja ja yläosa, makuualue 140 x 200 cm). Siellä on myös ruokapöytä 4: lle, lukualus, jossa on jakkara, lipasto omiin tavaroihisi ja suuri TV-kortti, jossa on 42 tuuman LCD-TV. Viihde-kirjoja ja pelejä, myös pienille lapsille, on saatavilla. Modernissa päivänvalon kylpyhuoneessa on suihku ja wc. Karvainen ystävä kumppanina on tervetullut vieras kanssamme.   Pyynnöstä Siegert-perhe valmistaa herkullisen aamiaisen, jossa on kotitekoista kahvia ja kotitekoista kakkua. Voit myös nauttia aamiaisen vain 50 metrin päässä on leipomo.Asut laadukkaassa kahden huoneen huoneistossa. Tämä huoneisto voidaan varata myös kahdessa erikseen lukittavassa kahden hengen huoneessa (savuton). Se sijaitsee suositun Arabica-paahtimon yläpuolella, aivan jalankulkualueella, vain muutaman metrin päässä historialliselta torilta. Toisessa kerroksessa on täysin jaettu huoneisto, jossa on tilava olohuone, makuuhuone, keittiö, kylpyamme kylpyammeella ja päivänvalo kylpyhuone suihkulla / WC. Molemmat huoneistot on tietenkin erotettu yhteisellä käytävällä. Lisäksi huoneistossa on pesukoneen kuivausrumpu, jota voidaan käyttää maksua vastaan. Käytävällä on riittävästi tilaa polkupyörien turvalliseen säilyttämiseen.   Pyynnöstä Siegert-perhe valmistaa herkullisen aamiaisen, jossa on kotitekoista kahvia ja kotitekoista kakkua. Voit myös nauttia aamiaisen vain 50 metrin päässä on leipomo.   Jotain erityistä, saat tervetuliaislahjaksi 125 g kahvia, omasta kahvi-paahtimesta Arabica.    Saapuminen on mahdollista klo 18.00-21.00 ja lähtöä klo 07.00-10.00.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Kaapelitelevisio
  2. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Double Room With Separate Kitchen - Holiday Apartment Roasterei Arabica

  • Onko majoituspaikassa Double Room With Separate Kitchen - Holiday Apartment Roasterei Arabica uima-allas?

    Ei, Double Room With Separate Kitchen - Holiday Apartment Roasterei Arabica ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Double Room With Separate Kitchen - Holiday Apartment Roasterei Arabica?

    Kyllä, Double Room With Separate Kitchen - Holiday Apartment Roasterei Arabica noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Double Room With Separate Kitchen - Holiday Apartment Roasterei Arabica pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Double Room With Separate Kitchen - Holiday Apartment Roasterei Arabica ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Double Room With Separate Kitchen - Holiday Apartment Roasterei Arabica?

    Lähellä majoituspaikkaa Double Room With Separate Kitchen - Holiday Apartment Roasterei Arabica sijaitsevat nähtävyydet ovat Sachen Therme Leipzig Thermal Spa, Leipzigin päärautatieasema, Leipzigin joulumarkkinat, Neue Messe, Ferropolis, Leipzigin ooppera, Nikolaikirche, Paunsdorf Center.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Double Room With Separate Kitchen - Holiday Apartment Roasterei Arabica on?

    Majoituspaikan Double Room With Separate Kitchen - Holiday Apartment Roasterei Arabica peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.