Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Dog-friendly, Waterfront Home With Gorgeous Views, Deck, Moments From Beach! (Port Ludlow, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Dog-friendly, Waterfront Home With Gorgeous Views, Deck, Moments From Beach! (Port Ludlow, Amerikan Yhdysvallat)

Dog-friendly, Waterfront Home With Gorgeous Views, Deck, Moments From Beach!

Koiraystävällinen, rantahotelli upea näköala, kansi, hetket rannalta! Rauhallinen Port Ludlow EscapeKalenterimme päivitetään reaaliajassa ja öiset hinnat näkyvät oikein. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja napsauta 'Varaa nyt!'Tämä lahtilahden vuokraus on täydellinen kotipesä seuraavalle matkalle Washingtonin olympia niemimaalle! Rauhallinen sijainti ja häiriöiden puuttuminen takaavat rentouttavan loman tärkeimpien ihmisten kanssa. Ja täällä, perheen koira on myös tervetullut nauttimaan hauskaa pienestä iltaisesta maksusta.Sijaitsee rauhallisella alueella neljä mailia etelään Port Ludlowista, et ole vain nopean ajomatkan päässä nöyristä kaupoista ja ravintoloista. Pieni ranta antaa sinun ja lasten nauttia lahden vesistä haluamastasi syystä. Jos haluat venyttää jalkasi kuivalla maalla, Ludlow Falls on nopean kolmen ja puolen mailin ajomatkan päässä. Olet myös lähellä herkullista siideriä Fynn River Cider -messuilla, jossa on viikonloppukaistat ja kaksi rantaa omenapuiden lähellä lähellä simpukoita. Varmista, että Swim Chimacum menee lauantaimarkkinoille hakemaan maatilan tuoreita aineosia!Kuitenkin vietätkin päiväsi, rakastat tulla kotiin loistaviin lahdenäkymiin tämän kodin tilavalta kannelta. Olohuoneesta on myös ikkunoistaan ihastuttavat näkymät, joten ole mukava ja mukava lähellä puuhella ja katsele merta kohti. Ilmainen WiFi on käytettävissäsi avuksesi. Jos pystyt saamaan itsesi nousemaan pehmeästä tuolista, keittiö on varustettu kaikilla työkaluilla, joita tarvitset herkullisten aterioiden luomiseen.Jätä ongelmasi taakse ja pakene olympia niemimaan rauhaan. Säästä päivämäärät tänään!Sinun on otettava yhteyttä lisätäksesi useamman kuin yhden koiran varaukseen, jos se sallitaan. 20 dollaria per koira, per yö. Jos lemmikkieläimet sallitaan, ensimmäisen koiran hinta sisältyy lueteltuihin kokonaiskustannuksiin.Pysäköinti Huomautuksia: Pysäköintiin on käytettävissä ajotie.Pääsy veteen: Portaat rannalle voivat olla liukkaita, ole varovainen.Vahinkovakuutus: Tälle omaisuudelle tekemäsi varauksen kokonaiskustannukset sisältävät öisin vahinkojen luopumismaksun (”hallinta”) sekä mahdolliset verot (“vahingonkorvaus”). (Alennusta voidaan soveltaa vähintään 28 yön oleskeluihin, jos se on sallittua.)Vahinkovakuutus kattaa sinulta jopa 2000 dollarin vahingot kiinteistölle tai sen sisällölle (kuten huonekalut, kalusteet ja laitteet) vahingossa, kunhan ilmoitat tapahtumasta isännälle ennen lähtöä. Vahinkovakuutusmaksu eliminoi perinteisen vakuuden tarpeen.Lisätietoja voi ladata kassasivun 'Vuokrasopimus'.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Dog-friendly, Waterfront Home With Gorgeous Views, Deck, Moments From Beach!

  • Onko majoituspaikassa Dog-friendly, Waterfront Home With Gorgeous Views, Deck, Moments From Beach! uima-allas?

    Ei, Dog-friendly, Waterfront Home With Gorgeous Views, Deck, Moments From Beach! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Dog-friendly, Waterfront Home With Gorgeous Views, Deck, Moments From Beach!?

    Kyllä, Dog-friendly, Waterfront Home With Gorgeous Views, Deck, Moments From Beach! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Dog-friendly, Waterfront Home With Gorgeous Views, Deck, Moments From Beach! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Dog-friendly, Waterfront Home With Gorgeous Views, Deck, Moments From Beach! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Dog-friendly, Waterfront Home With Gorgeous Views, Deck, Moments From Beach!?

    Lähellä majoituspaikkaa Dog-friendly, Waterfront Home With Gorgeous Views, Deck, Moments From Beach! sijaitsevat nähtävyydet ovat Seattle Center, Space Needle, Kerry Park, University District, KeyArena at Seattle Center, Port of Seattle, Seattle Aquarium, Central Waterfront.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Dog-friendly, Waterfront Home With Gorgeous Views, Deck, Moments From Beach! on?

    Majoituspaikan Dog-friendly, Waterfront Home With Gorgeous Views, Deck, Moments From Beach! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.