Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Crazy Horse Monument View! Log Cabin - Luxury Remodel 2019 With Rustic Appeal. (Custer, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Crazy Horse Monument View! Log Cabin - Luxury Remodel 2019 With Rustic Appeal. (Custer, Amerikan Yhdysvallat)

Crazy Horse Monument View! Log Cabin - Luxury Remodel 2019 With Rustic Appeal.

Crazy Horse Monument Näytä! Hirsimökki - ylellinen uusinta 2019 maalaismaisella vetovoimalla. NÄKYMÄ HULLASTA HORMAMENTISTA! Viehättävä, viihtyisä, maalaistyylinen ja upea hirsimökki yksityisillä kolmella hehtaarilla, peruskorjaus vuonna 2019. Nykyaikaiset mukavuudet. puhdas ja uusi RENTAL-markkinoilla 24.7.2019. Vuodepaikkoja 8; 3 queen-makuuhuonetta ja 1 queen-vuodesohva. Mökissä on 3 kylpyhuonetta, 2 vierekkäin makuuhuoneiden kanssa ja kolmannessa suuressa kylpyhuoneessa on kaunis clawfoot-amme. Suihkut ovat tilavia, ja niissä on mittatilaustyönä tehdyt kylpytuotteiden kylpytuotteet, joissa on moderneja maalaismaisia delta-asennuskalusteita. Kaasukatot, langaton internet, tv ja moderni keittiö, jossa mikroaaltouuni, kaasuliesi, iso keittiön esiliina maalaistalo pesuallas. Käsintehtyjä setripuita ruokapöydän paikkaa 10.Pesukone ja kuivausrumpu6 hottub1200 neliön jalka kannen ulkopuolella, jossa on pistorasiat ja valotMaalaistyyliset käsityönä valmistetut puukalusteet sisältävät kaksi piknik-pöytää, kaksi kahden hengen henkeä, joissa on sisäänrakennettu pöytä, yksi 2 hengen purjelentokone, yksi kaksinkertainen tuoli, jotka sijaitsevat etupuolella olevalla kannellaTilava, rakennettu istuin ulkokäyttöön tarvittavan tulenkuopan ympärille, jossa on mielivalot ja USB-latauspisteet.Kaksi sarjaa pubipöytiä ja -tuoleja kylpytynnyri kannelle yksityisyyden aidalla matkustamon takanaTurvajärjestelmä kameroilla.Grilli, jossa kaasugrilli, hiiligrilli ja tupakoitsija.Viihdy valtavalla kannella ja palo-kuopalla, nauttien näkymästä kodikkaasta hevosesta päivällä tai yöllä. Aamukahvia, iltapäivän grilliä, kaunista auringonlaskua ja paahtoleipää ja vaahtokarkkeja tähdellä yönä katsellen on joitakin perhetoimintoja, jotka tehdään matkustamossa. Voi, älä unohda 6 hengen kylpytynnyri! Mount Rushmore, Elk Peak Mountain, Custer State Park, Michelson Trail (suuri maastopyöräilyyn), paljon vaellusreittiä, järviä uimaan ja kalat ovat kaikki lähellä. Rocking R Ranch / Stable on kävelymatkan päässä! Custerin kaupunki kahden mailin päässä on viehättävä hauskojen kauppojen ja ravintoloiden kanssa, jotka antavat vanhan lännen viehätysvoiman. Villieläimet ovat matkustamossa runsaasti, ja ei ole epätavallista nähdä puhvelit Custer State Park -puistossa. Sturgis-ralli-harrastajat, perhelomailijat, metsästäjät ja talvilumiurheilijat nauttivat tästä erittäin mukavasta ja viehättävästä omaisuudesta!Rauhallisella paikalla on monia nähtävyyksiä. Matelijat, Bear Country, Hill City, Bear Butte, Sturgis, Deadwood, Goldmines, Cavern luolat ja luettelo jatkuu ja jatkuu. Tule nauttimaan Rustic vanha länsi paratiisi!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Crazy Horse Monument View! Log Cabin - Luxury Remodel 2019 With Rustic Appeal.

  • Onko majoituspaikassa Crazy Horse Monument View! Log Cabin - Luxury Remodel 2019 With Rustic Appeal. uima-allas?

    Ei, Crazy Horse Monument View! Log Cabin - Luxury Remodel 2019 With Rustic Appeal. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Crazy Horse Monument View! Log Cabin - Luxury Remodel 2019 With Rustic Appeal.?

    Ei, Crazy Horse Monument View! Log Cabin - Luxury Remodel 2019 With Rustic Appeal. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Crazy Horse Monument View! Log Cabin - Luxury Remodel 2019 With Rustic Appeal. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Crazy Horse Monument View! Log Cabin - Luxury Remodel 2019 With Rustic Appeal. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Crazy Horse Monument View! Log Cabin - Luxury Remodel 2019 With Rustic Appeal.?

    Lähellä majoituspaikkaa Crazy Horse Monument View! Log Cabin - Luxury Remodel 2019 With Rustic Appeal. sijaitsevat nähtävyydet ovat Mount Rushmore National Memorial, Custer State Park, Crazy Horse Monument, Sylvan Lake, Bear Country USA.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Crazy Horse Monument View! Log Cabin - Luxury Remodel 2019 With Rustic Appeal. on?

    Majoituspaikan Crazy Horse Monument View! Log Cabin - Luxury Remodel 2019 With Rustic Appeal. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.