Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views (Dartmouth, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views (Dartmouth, Amerikan Yhdysvallat)

Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views

Viihtyisä New England -mökki yksityisellä rannalla ja venerampilla, uskomattomat näkymät ”The Beach House” on kauniisti viehättävä rantahotelli, josta on suora yhteys rannalle ja oma veneramppi, josta on upeat näkymät Sakonnet-lahdelle. Kun heräät upeaan auringonlaskuun, nauti aamukahvista tai -teestä äskettäin uusittujen, kuistilla suojattujen sisäpuolella tai kävellessäsi yksityisellä rannalla. Loman aikana kajakin, kanootin ja vesikellukkeiden käyttö sisältyy hintaan ja niitä kannustetaan! Onko sinulla venettä tai vesiskootteria? Tuo se! Täysikokoisessa keittiössämme on kattilat, pannut, astiat, hopeaesineet ja kaikki muu, mitä tarvitset valmistamaan aamiainen, lounas ja illallinen sekä grilli ulkopuolella. Lähellä sijaitsevia markkinoita on kaksi, jos joudut ostamaan päivittäistavaroita, samoin kuin monia ravintoloita, jotka toimittavat, jos et tunne ruokaa. Sinun ei koskaan tarvitse jättää kodin mukavuutta, jos et halua. Jos kuitenkin teet, täällä Newportiin, joka on vain 15 minuutin päässä, on paljon tekemistä! Mökissä mahtuu 6 ihmistä mukavasti 3 makuuhuoneessa. Ensimmäisessä makuuhuoneessa on queen-size-vuode, toisessa on kerrossänky-tyylin sänky, jossa on kaksi erillistä päätä, alaosassa täysikokoinen futon, kun taas kolmannessa makuuhuoneessa on kahden hengen vuode. Olohuoneessa on ylimääräistä tilaa ilmapatjan sijoittamiseksi yön yli tarvittaessa. Jokaisessa huoneessa on puhaltimet lämpötilan tyydyttämisen varmistamiseksi. Meillä on myös kaksi ilmastointilaitetta, jos haluat yhden, jos se tulee liian kuumaksi. Lisäksi etuikkunoiden ja oven avaaminen kuistilla suojattavaksi tarjoaa upeasti viileän tuulen koko päivän. Pellettiuuni löytyy vain siltä varalta, että se tulee liian kylmäksi veteen pitääksesi maun lämpimänä. Liinavaatteet, tyynyt ja pyyhkeet toimitetaan, mutta tervetuloa tuomaan omat.Nauti yöllä katsomassa veneiden kulkua istuessaan tulen pitkin ympäri paahtaen vaahtokarkkeja ja luomalla pitkäkestoisia muistoja. Tuo oma veneesi, ramppi mahtuu pienille veneille, joiden enimmäispituus on noin 16 jalkaa. Lähellä on muita veneramppeja, jos veneesi on sitä suurempi. Nauti lahdesta avoimelle valtamerelle Newport RI tai Providence RI. Tee vierailustasi nautinnollista Jazz- tai Folk-festivaaleilla. Boat-show järjestetään myös NewportissaFestivaali on kaupungissa: Newport Folk Festival Fort Adamsin osavaltion puisto Newport Jazz Festival,) Bacon and Beer Festival., The Steel Yard Providence R I. voit etsiä kaikki tiedot evenbriteltä. com tai Destination Newport tai Newport Waterfront -tapahtumat, newportjazzfest. org ja uusifestivaalifestivaali. org / tapahtumat Älä missaa näitä uskomattomia tapahtumia. Newportissa järjestetään myös kansainvälinen venemessu Newport Yachting Centerissä osoitteessa 4 Commercial Wharf Newport RI. Kävele Newportin kartanoiden läpi tai käy kävelymatkoilla ympäri kaupunkia.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Kasino
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views

  • Onko majoituspaikassa Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views uima-allas?

    Ei, Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views?

    Ei, Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views?

    Lähellä majoituspaikkaa Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views sijaitsevat nähtävyydet ovat Cliff Walk, Newport State Airport (Rhode Island), Newport Harbor, Battleship Cove, T. F. Green Airport, New Bedford Regional Airport, Roger Williams Park Zoo, Brown Stadium.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views on?

    Majoituspaikan Cozy New England Beach Cottage With Private Beach & Boat Ramp, Incredible Views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.