Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Cozy Country Cottage On 1,000 Acre Working Ranch -10 Min To Pinnacles Nat'L Park (Paicines, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Cozy Country Cottage On 1,000 Acre Working Ranch -10 Min To Pinnacles Nat'L Park (Paicines, Amerikan Yhdysvallat)

Cozy Country Cottage On 1,000 Acre Working Ranch -10 Min To Pinnacles Nat'L Park

Viihtyisä mökki 1000 hehtaarin työtila -10 min Pinnacles Nat'l -puistoon Rakkauspesämme on sekä yksityinen että viehättävä; täydellinen 1-2 vieraalle. 'Hirsimökin' ulkopinta sopii karjatilaympäristöön ja sisustus muistuttaa 'Tuulen mennessä' -kautta. Tässä mökissä on mukava queen-size-vuode, kukkakuvakudion rakkausistuin, faux-takkalämmitin, ilmastointi, yhdistelmä-TV / DVD-soitin, pieni jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvia / teetä. Tarjoamme myös korkealaatuisia liinavaatteita ja pyyhkeitä sekä kylpytuotteita (shampoo, hoitoaine, vartalopesu, saippua, wc-paperi jne.). Kylpyhuone on yksityinen; sisältää wc, pesuallas ja suihku. Omaisuuteesi on pieni vaatekaappi. Erillään muista vierasmajoituksista voit nauttia Rakkauden pesän yksityisyydestä, joka on lepää kohoavien tammenpuiden keskellä. On tärkeää huomata, että täällä karjatilalla on erilaisia eläimiä ja pyrimme tekemään heidän elämänlaadustaan terveellistä, onnellista ja mukavaa. Rakkaudenpesämme on lähellä pääsiälintuautomiamme, jossa on noin 25 riikinkukkoa ja hernepuita, ja myös lähellä 'Koiramme Chateau' -tapahtumamme, jossa asuvat rakastetut karjatilakoiramme Ringo ja Scarlet. Peafowl voi olla ääni parittelukauden aikana ja toisinaan hernelintu ja / tai koirat voivat muuttua ruuiksi, koska ne varoittavat kun petoeläin (bobcat, kojootti jne.) On kiinteistöllä. Koska Rakkauspesä on lähellä molempia kynää, haluamme asiakkaillemme ilmoituksen.Vieraat ovat tervetulleita käyttämään tennis- ja koripallokenttiämme, mukaan lukien pingispöydät ja suosittu pelihuone, joka sijaitsee suuressa sinisessä navetassa. Sisällä on biljardipöytä, ilmakiekko ja foosball sekä pelipöytä pokerin ja muiden korttipelien pelaamiseksi. Meillä on tarjolla erilaisia lautapelejä. Siellä on kokoelma DVD-levyjä, joita voi katsella siellä iso-TV-televisiomme pelihuoneessa tai lainata muutamia katsomaan vierasmökissäsi ja palauttaa ne myöhemmin.Vieraat ovat tervetulleita retkellemään omaisuudellemme. Meillä on yhteensä lähes 1000 hehtaaria ja on retkeilyreittejä, jotka johtavat vuoren huipulle. Kun saavut huipulle, on suuri, kaunis kannella mukavat huonekalut, joissa voit nauttia hengähdystaukoista tai välipaloista ottaen uskomattomimman kuvan kiinteistöstämme ja ympäröivistä ominaisuuksista. Jos nautit retkeilystä, tämä on pakko!Paikalla on yleensä joku täällä, mutta jos ei, olemme käytettävissä puhelimitse ympäri vuorokauden. Jos sinulla on erityinen pyyntö tai kysymys, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Vahvistaessasi varauksesi annamme asiaankuuluvat yhteystiedot.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cozy Country Cottage On 1,000 Acre Working Ranch -10 Min To Pinnacles Nat'L Park

  • Onko majoituspaikassa Cozy Country Cottage On 1,000 Acre Working Ranch -10 Min To Pinnacles Nat'L Park uima-allas?

    Ei, Cozy Country Cottage On 1,000 Acre Working Ranch -10 Min To Pinnacles Nat'L Park ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cozy Country Cottage On 1,000 Acre Working Ranch -10 Min To Pinnacles Nat'L Park?

    Ei, Cozy Country Cottage On 1,000 Acre Working Ranch -10 Min To Pinnacles Nat'L Park ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Cozy Country Cottage On 1,000 Acre Working Ranch -10 Min To Pinnacles Nat'L Park pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Cozy Country Cottage On 1,000 Acre Working Ranch -10 Min To Pinnacles Nat'L Park tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cozy Country Cottage On 1,000 Acre Working Ranch -10 Min To Pinnacles Nat'L Park?

    Lähellä majoituspaikkaa Cozy Country Cottage On 1,000 Acre Working Ranch -10 Min To Pinnacles Nat'L Park sijaitsevat nähtävyydet ovat Pinnacles National Monument, Salinas Municipal Airport, Mesa Del Rey Airport, Laguna Seca Raceway.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Cozy Country Cottage On 1,000 Acre Working Ranch -10 Min To Pinnacles Nat'L Park on?

    Majoituspaikan Cozy Country Cottage On 1,000 Acre Working Ranch -10 Min To Pinnacles Nat'L Park peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.