Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly! (Supply, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly! (Supply, Amerikan Yhdysvallat)

Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly!

Viihtyisä mökki 1 kilometrin päässä Holden Beachistä ja veneiden käynnistämisestä. Koiran ystävällinen! Tämä 2 makuuhuoneen 2 kylpyhuonemökki, joka on heitetty pois Live Oak -puiden alle, on vain 1,6 km: n päässä Holden Beachistä ja Intercoastal Waterwaystä. Suuri hyvin varustettu keittiö, jossa on uusia ruostumattomia laitteita, sisältää astianpesukone. Paljon tilaa tilaa ihmisille, jotka haluavat kokata. Olohuoneessa on runsaasti istumapaikkoja kaikille vieraillesi sekä futon, joka nukkuu kaksi. Uusi 50 'älykäs HDTV olohuoneessa / ruokasalissa. Ruokapöytä, jossa on istumapaikat kuudelle. Pesutupa, jossa pesukone, kuivausrumpu, silityslauta ja tilaa kaikille jäähdyttimillesi ja rannatarpeisiisi. Pieni kannen rennosto grillauksella, sateenvarjo ja pöytä tuolilla ulkona syömiseen tai vain rentoutumiseen päivän jälkeen rannalla. Makuuhuoneessa on queen-size-vuode, iso vaatekaappi ja täysi kylpyamme suihkulla. Toisessa makuuhuoneessa on queen-size-vuode ja Ardmore. Tarjoamme lakanat, peitot ja tyynyt avuksesi. Ylimääräinen kylpyhuone hallissa on kylpyamme ja suihku. Pienellä oleskelualueella on korkea pöytä ja 4 tuolia, loistava paikka pelata kortteja.Olemme savuttomia ja koiraystävällisiä aidatulla pihalla! (Lemmikkieläimet peritään) Veneilijöille ja kalastajille ilmainen julkinen veneiden laukaisu on juuri tiellä ICW: llä. Kiinteistöstämme on saatavana paljon varjostettuja pysäköintialueita, runsaasti tilaa veneen perävaunullesi. Maili talon ja saaren välillä on 'Causeway', joka on täynnä rantakauppoja, jäätelöbaareja, lahjakauppoja, minigolfia ja vesiliukumäkiä. Vuokraamoilla on vuokrattavissa kajakkeja, polkupyöriä, vesiskodeja, kalastusveneitä, kalastusvälineitä, rantatuoleja, golfkärryjä. ICW on upea paikka kalavesihiihtoon ja kajakkiin. Ostoskeskuksessa on Food Lion Supermarket, Subway, Domino Pizza, China Moon, Surfers Cafe, Bait Shop ja Anaya Hair Salon. Vain 2 minuutin päässä talosta.Saarella ja sen ulkopuolella on paikallisesti saatavilla useita meren antimia ravintoloita, näkymistä vedellä tai ilman. Löydät valikoiman valikoita keittiön laatikosta. Sekä äyriäisten että tuoretuotteiden markkinat ovat vain tiellä. Kaksi herkkua on kävelyetäisyydellä talosta nopeaa osaa tai voileipiä tai aamiaista varten. Kesäkuukausina Holden Beach tarjoaa ilmaisia konsertteja huvimajassa joka sunnuntai-ilta. Tiistaiset ovat Tie Dye: lle. Tuo perhe ja tee itsestäsi matkamuistopaita. Keskiviikon ilta on Turtle Talk kaupungintalon rakennuksessa, ja siinä on elokuvia ja luento, jossa koulutetaan lapsia ja aikuisia merikilpikonnista. Saatat olla onnekas todistamaan kilpikonnia, joka kuoriutuu rannalla! Uusi leikkipaikka tarjoaa tennistä, koripalloa ja huvitusta lapsille. Koirapuisto löytyy Scotch Bonnet Street -kadun lopulta saarelta. Ilmainen pysäköinti Beach Access -kyltteissä. Joissakin huoneissa on suihku ja Porta-potties. Hihnat ovat sallittuja rannalla ympäri vuoden. Tarkista aikoina eri vuodenajat

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly!

  • Onko majoituspaikassa Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly! uima-allas?

    Ei, Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly!?

    Kyllä, Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly! pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly! ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly!?

    Lähellä majoituspaikkaa Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly! sijaitsevat nähtävyydet ovat East Coast VW NMB Thriatlon, Annual City Wide Cleanup, Cruise to the Coast Classic Car Show, 31st Annual Easter Egg Hunt, Diva 1/2 Marathon Race, SC HOG Rally, North Myrtle Beach, Barefoot Landing.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly! on?

    Majoituspaikan Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.