Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths (Dombóvár, Unkari)

Koko talo/asunto Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths (Dombóvár, Unkari)

Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths

Lomatalo aidatulla puutarha-tontilla kylpylän välittömässä läheisyydessä Tämä omakotitalo lomamökki, jossa on kauniisti kasvanut, täysin aidattu puutarha, sijaitsee loma-asuntoalueella, kuuluisan lämpö- ja terapeuttisen Gunaras -kylpylän välittömässä läheisyydessä. Se on lähellä Dombóvárin pikkukaupunkia, jolla on lukuisia mukavuuksia, sekä erittäin halpaa päiväretkille Balaton-järvelle, mielenkiintoisiin kulttuurikaupunkeihin tai valtion pääkaupunkiin Budapestiin.Vuonna 2016 täysin kunnostettu ja vasta kalustettu lomakoti 350 m²: n puutarha tontilla on jaettu makuuhuoneeseen, viihtyisään oleskelu- ja ruokailuhuoneeseen, jossa on mukava sohvanurkka, erillinen täysin varustettu minikeittiö ja kylpyhuone suihkulla 33 m²: n asuinalueella. ja wc. Joten sinut toivotetaan tervetulleeksi lomalle korkeintaan neljän ihmisen kanssa.Pienessä makuuhuoneessa nukut mukavassa laatikkojousessa (200 cm x 140 cm) jatkuvalla patjalla. Päiväretken jälkeen voit rentoutua olohuoneessa mukavalla sohvalla, kun taas satelliitti-tv, mukaan lukien saksalaiset televisio-ohjelmat, tarjoaa viihdettä illalla. Sohvanurkka voidaan muuttaa 140 cm leveäksi nukkuma-alueeksi hetkessä. Ruokapöytä kutsuu sinut itse valmistettuun ateriaan. Keittiönurkkaus mahdollistaa laajan omavaraisuuden käyttämällä kahta keittolevyä, miniuunia, jääkaappia sekä kahvinkeitin, vedenkeitin, paljon ruokia, ruokailuvälineitä ja keittiötarvikkeita. Talossa on ilmaisia liinavaatteita ja pyyhkeitä.Peitetyllä verannalla ja talon takana olevalla terassilla voit todella rentoutua puutarhakalusteilla. Grilli on saatavana myös yksityiskäyttöön pyynnöstä. Lisäksi koirat ovat erittäin tervetulleita ja voivat liikkua vapaasti täysin aidatulla kiinteistöllä ja talossa.Lomamökki on ihanteellinen suurille ja pienille vieraille - kaikille, jotka arvostavat rentouttavaa lomaa tai parannusta tai haluavat liikkua raitissa ilmassa - lenkkeilyä, sauvakävelyä, patikointia, kalastusta tai pyöräilyä omilla vuokrapyörillämme.Vain noin 200 metrin päästä pääset kuuluisaan lämpö- ja lääkekylpyyn Gunarasiin, jolla on laaja valikoima wellness- ja spa-palveluita. Lähin pieni kaupunki Dombóvár, jossa on monia kauppoja, hyviä ravintoloita, baareja ja kahviloita, on vain noin 3 km: n päässä. Loman aikana voit tutustua ympäröivän alueen monipuoliseen vapaa-aikaan ja rikkaisiin kulttuuritarjouksiin mielenkiintoisilla retkillä. Se on vain 45 km päässä Euroopan kulttuuripääkaupungista Pécsistä ja kukkakaupungista Kaposvárista, noin 70 km Balatonista ja noin 120 km valtion pääkaupungista Budapestista, joka on aina päiväretken arvoinen. Niille, jotka haluavat rentoutua kylmässä vedessä kuumina päivinä, vasta rakennettu 6x3-metrinen uima-allas Waldhofin lomakodissa, joka on vain 1 km: n päässä, on saatavana ilmaiseksi keväästä 2017.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Televisio
  3. Satelliitti-TV
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths

  • Onko majoituspaikassa Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths uima-allas?

    Kyllä, Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths?

    Kyllä, Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths?

    Lähellä majoituspaikkaa Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths sijaitsevat nähtävyydet ovat Pécs lake, Aradi Vértanuk Way, Pécs city centre, Széchenyi tér, Csisztafurdo, Tettye, Barbakán, Gázi Kászim pasa dzsámija.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths on?

    Majoituspaikan Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.