Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Cosy app. monimutkainen kaunis, rauhallinen sisätilat Alentejo (Alcáçovas, Portugali)

Koko talo/asunto Cosy app. monimutkainen kaunis, rauhallinen sisätilat Alentejo (Alcáçovas, Portugali)

Cosy app. monimutkainen kaunis, rauhallinen sisätilat Alentejo

Rasvan pään kiinnitys Monte da Cabeça Gorda on maaseudun kiinteistö, jonka pinta-ala on 2725 m2.sijaitsee Alcáçovasin kylässä, Viana do Alentejon kunnassa, Évoran alueella.Se toimii tällä hetkellä ja vuodesta 2006 lähtien avaruusmatkailuyksikkönäMaaseutu, luokassa Maalaistalo.Erinomaisella aurinkoorientaatiolla (itä, etelä, länsi) se myös nauttiietuoikeutetusta näkymästä Alentejon maisemaan.Kiinteistö sijaitsee Alcáçovasin (Rattle-pääkaupunki, jota UNESCO pitää maailmanperintökohteena) kaupunkien rajalla.Sijainnistaan kaksi ominaisuutta määrittelevät sen:YhdelleSide on hyvin lähellä kaupungin keskustaa ja sen tarjoamia palveluita(kauppa, ravintolat, pankki- ja julkiset palvelut, apteekki, Chocalho-museo ja Paço dos Henriques jne.) ja toisaaltapuolella ympäristössä, joka kutsuu rauhaan ehdottomasti yksityisyyttä.On myös tärkeää mainita sen läheisyys erityisiin kaupunkikeskuksiinkiinnostusta, kuten 30 minuutin päässä Évorasta (Cidade Museu - julistettuUNESCO: n maailmanperintökohde vuodesta 1986), 35 minuutin päässä Montemor-o-Novosta ja 1 tunnin ja 35 minuutin päässä Lissabonista. Lisäksi se on 34 minuuttiaAlcácer do Sal ja 55 minuutin päässä Comportan rannoista ja noin 1 km päässä kuuluisasta kansallisesta tiestä N2, joka on pisin Euroopassa ja joka ylittää Portugalin yhdestä toiseen (Chaves - Faro)Ns. Äititalo, jossa:▪ Neljä kahden hengen huonetta, joissa kaikissa on oma wc, yksiiso olohuone, pienempi olohuone, ruokasali,täysin varustettu keittiö ja vieras-wc.Toinen rakennettu kori on nimeltään Huoneistot.Tämä rakennus koostuu:-Neljä huoneistoa, joissa kaikissa on yksi makuuhuone, asennuswc, minikeittiö ruokailutilalla ja olohuone vuodesohvalla.Maaseudun ulkotilan lisäksi on myös muita tilojaulkopuolet, jotka ansaitsevat erityisen huomion:▪ Iso terassi, jossa on yhdistävä uima-allas kaksi rakennusta, mahdollistaen rehelliset kokemuksetulkona ehdottomasti turvallisuudessa ja yksityisyydessä;▪ Jatkuva terassi huoneistojen varrella, mikä mahdollistaaitsenäiset vyöhykkeet jokaiselle vieraalle;▪ Terassi, jossa on ulkouuni, yli 200 vuoden yhteisö, joka muodostaa ulkona ruokailutilan, par excellenceMonte da Cabeça Gordassa on myös vierailleen tarjolla ilmainen yksityinen pysäköintialue, puutarha, satelliitti-tv ja ilmainen WiFi. Apua vieraille: portugaliksi, englanniksi, espanjaksi ja ranskaksi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiErittäin hyvä  8.4 / 10
  • HuoneetHyvä  7.8 / 10
  • PalveluLoistava  8.7 / 10

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Sisääntuloaula
  2. Pysäköinti
  3. Terassi
  4. Allasbaari
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön hotelli
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Avattavat ikkunat
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Liikuntamahdollisuudet
  1. Polkupyörien vuokraus
Hotellin ominaisuudet
  1. LGBTQ+ -ystävällinen
  2. Vain aikuisille

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 14:00
  2. Lähtöpäivä: 12:00

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cosy app. monimutkainen kaunis, rauhallinen sisätilat Alentejo

  • Onko majoituspaikassa Cosy app. monimutkainen kaunis, rauhallinen sisätilat Alentejo uima-allas?

    Kyllä, Cosy app. monimutkainen kaunis, rauhallinen sisätilat Alentejo tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cosy app. monimutkainen kaunis, rauhallinen sisätilat Alentejo?

    Ei, Cosy app. monimutkainen kaunis, rauhallinen sisätilat Alentejo ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Cosy app. monimutkainen kaunis, rauhallinen sisätilat Alentejo pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Cosy app. monimutkainen kaunis, rauhallinen sisätilat Alentejo tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Cosy app. monimutkainen kaunis, rauhallinen sisätilat Alentejo on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Cosy app. monimutkainen kaunis, rauhallinen sisätilat Alentejo on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cosy app. monimutkainen kaunis, rauhallinen sisätilat Alentejo?

    Lähellä majoituspaikkaa Cosy app. monimutkainen kaunis, rauhallinen sisätilat Alentejo sijaitsevat nähtävyydet ovat São Francisco Square in the Town of São Cristóvão, Barragem Pêgo do Altar, Núcleo Museológico do Alto de São Bento, Cromeleque dos Almendres, Ao Cabo, Rota dos vinhos do Alentejo, Évora, Simply Evora.