Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Complete House Family Friendly-rural Idyll-Ökol. Rehabilitated-mud House / Thatched Roof (Lutherstadt Wittenberg, Saksa)

Koko talo/asunto Complete House Family Friendly-rural Idyll-Ökol. Rehabilitated-mud House / Thatched Roof (Lutherstadt Wittenberg, Saksa)

Complete House Family Friendly-rural Idyll-Ökol. Rehabilitated-mud House / Thatched Roof

Täydellinen talo-perheystävällinen-maaseudun idylli-ekologinen. uusittu mutatalo / olkikatto Kolme erillistä makuuhuonetta tarjoavat yksityisen retriitin, ja olohuoneessa on ruokapöytä, takka ja kaksi sohvanurkkaa, ja siellä on aikaa viihtyisään kokoontumiseen.Talo on sisustettu erittäin rakkaudella ja esteettisesti monilla kauniilla yksityiskohdilla. Puulattia, halkeileva takka, viihtyisä liesi, saviseinät, luonnolliset värit ja viihtyisät kalusteet kutsuvat rentoutumaan.Pinnasänky tai lisävuoteet ovat mahdollisia. Keittiö on hyvin uusi, moderni ja siinä on täysin varustettu jääkaappi, pakastin, astianpesukone ja pesuallas lämpimällä vedellä.Kylpyhuoneessa on suuri suihku, pesuallas, wc ja pisuaari.Bauernstübchen-yhtiömme kunnostettiin yksinomaan puhtaasti ekologisella suunnittelulla 100% luonnollisista materiaaleista. Savi, ruoko, puu, tammilaudat ja tiili muotoilevat talon luonteen flaamilaisen rakennusperinteen mukaisesti.Keskellä peltoja, metsiä ja retkeilyreittejä Kerzendorf on hiljainen ja unenomainen ja tarjoaa idyllisen retriitin jokaiselle, joka haluaa rentoutua.Ja silti se sijaitsee keskeisellä paikalla kokemaan kulttuuria, taidetta ja yöelämää alueella.Ympäristö on ihanan hiljaista ja luonnon upotettua, ja kutsuu sinut kävelylle metsään, patikoimaan ja pyöräilemään.Kaunis leikkipaikka on 2 minuutin kävelymatkan päässä.Naapurikylän kyläleipomo tarjoaa tuoreita leivonnaisia joka päivä.Pyynnöstä lainaamme mielellämme polkupyöriä. Lastenistuin ja lasten pyörävaunu ovat myös saatavana.Lähistöllä on joitain kauniita ulkouima-altaita sekä moderni uima-allas saunaalueella Wittenbergissä ja Bad Belzigissä.Talvella meillä on suuri kelkkavuori 'aivan vieressä', ja lumen peittämät metsävaellusreitit kutsuvat sinut talvivaellukselle.Kokeaksesi kulttuuria voit seurata uudistuksen jälkiä Lutherstadt Wittenbergissä tai käyttää monia muita Lutherstadtin ja ympäröivien kaupunkien tarjouksia, kuten Dessau, Wörlitz, Raben, Treuenbrietzen, Jüterbog, Bad Belzig jne., Tai sukella tyhjentämättömään Berliinin, Leipzigin, Hallen ja Magdeburgin kutsuvien kaupunkien tarjoukseen.Annamme mielellämme vinkkejä retkille kiinnostuksenne mukaan. Kysy vain meiltä.suunnilleen 15 minuuttia Lutherstadt Wittenbergiinsuunnilleen 50 minuuttia Berliinin metropoliinsuunnilleen 50 minuuttia Leipzigiin ja Halleensuunnilleen 30 minuuttia Desssau-Wörlitzin puutarhavaltakuntaanSijaitsee suoraan EuroRadweg E2: lla

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Kylpylä
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Complete House Family Friendly-rural Idyll-Ökol. Rehabilitated-mud House / Thatched Roof

  • Onko majoituspaikassa Complete House Family Friendly-rural Idyll-Ökol. Rehabilitated-mud House / Thatched Roof uima-allas?

    Ei, Complete House Family Friendly-rural Idyll-Ökol. Rehabilitated-mud House / Thatched Roof ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Complete House Family Friendly-rural Idyll-Ökol. Rehabilitated-mud House / Thatched Roof?

    Ei, Complete House Family Friendly-rural Idyll-Ökol. Rehabilitated-mud House / Thatched Roof ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Complete House Family Friendly-rural Idyll-Ökol. Rehabilitated-mud House / Thatched Roof pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Complete House Family Friendly-rural Idyll-Ökol. Rehabilitated-mud House / Thatched Roof tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Complete House Family Friendly-rural Idyll-Ökol. Rehabilitated-mud House / Thatched Roof?

    Lähellä majoituspaikkaa Complete House Family Friendly-rural Idyll-Ökol. Rehabilitated-mud House / Thatched Roof sijaitsevat nähtävyydet ovat Ferropolis, Stiftung Bauhaus Dessau, Schloßkirche Wittenberg, Wittenberger Weihnachtsmarkt, Reformationsfest, Cranach-Höfe, Stadtkirche Wittenberg, Lutherhaus.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Complete House Family Friendly-rural Idyll-Ökol. Rehabilitated-mud House / Thatched Roof on?

    Majoituspaikan Complete House Family Friendly-rural Idyll-Ökol. Rehabilitated-mud House / Thatched Roof peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.