Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Comfy Home Near Athens With Amazing Sea View.family-Friendly Suitable 4All Year (Anavyssos, Kreikka)

Koko talo/asunto Comfy Home Near Athens With Amazing Sea View.family-Friendly Suitable 4All Year (Anavyssos, Kreikka)

Comfy Home Near Athens With Amazing Sea View.family-Friendly Suitable 4All Year

Mukava koti lähellä Ateenan upealla merinäköalalla. Perheystävällinen sopiva 4-vuotias Sunny house, upea näköala, hyvin lähellä kylää. Hiljaiset ja rauhalliset yöt Attikan kuun alla. Voit nauttia meripeninkuljetuksista Anavyssoksen rannalla hyvin järjestetyllä Windsurfing-klubilla. Talvella voit aina käydä kauniilla ympäröimällä rannikolla Sounionille ja Neptunuksen muinaiselle temppelille. Tämä tilava talo sijaitsee 500 neliömetrin yksityisellä tontilla, pienellä kukkulalla, 200 metrin päässä Anavyssoksen keskustasta ja vain 5 minuutin ajomatkan päässä hiekkarannasta, joka on vesiurheilukeskuksen kuuluisa Wind-surfing-klubista.Talossa on kaksi makuuhuonetta, yksi makuuhuone, jossa on king-size-vuode ja toinen huone, jossa on kaksi erillistä vuodetta. se on myös iso olohuone, joka voi nukkua kolme ihmistä, kaksi vuodesohva ja yksi vielä toisessa sängyssä huoneessa. Talossa on myös 1 ja puoli kylpyhuonetta, joista toisessa wc ja kylpyamme ja toisessa wc ja pesuallas. Keittiössä on kaikki tarvittavat mukavuudet. Myös pesukone. Vain 20 minuutin päässä Sounionista ja 30 minuutin päässä Ateenan lentokentältä ja kansallispuistosta on täydellinen tutustua manner-Kreikkaan. Vain muutaman minuutin päässä Palaia Fokaian merenpuoleisesta kylästä sijaitseva Anavissos on täynnä supermarketteja, tavernoita, kahviloita, avoinna ympäri vuoden. Talvella talvella talossa on myös ilmastointilämmitys kaikissa huoneissa ja myös suuri takka. Voit nauttia drinkkejä baarissa, kuunnella haluamaasi musiikkia hi-fi-järjestelmän kautta. Levyjä, kasetteja, CD-levyjä, mutta myös satoja DVD-levyjä elokuvissa, joita rakastat. Pelaa pelejä tai surffailla internetissä, talon PC: llä, joka kulkee englantilaisia ​​ikkunoita. Multimediasoitin on käytettävissä, jotta voit ladata ja nauttia kaikista suosikkimusiikista, elokuvista ja tv-ohjelmista! Myös korttipelejä, lautapelejä, shakkia, backgammonia, tammija, luonnoksia ja paljon muuta ... Merinäköala on aina ihana ja talossa on täysin varustettu nautinnolliseen oleskeluun. Koti kaikkina vuodenaikoina!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Pyykinpesukone
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Comfy Home Near Athens With Amazing Sea View.family-Friendly Suitable 4All Year

  • Onko majoituspaikassa Comfy Home Near Athens With Amazing Sea View.family-Friendly Suitable 4All Year uima-allas?

    Ei, Comfy Home Near Athens With Amazing Sea View.family-Friendly Suitable 4All Year ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Comfy Home Near Athens With Amazing Sea View.family-Friendly Suitable 4All Year?

    Ei, Comfy Home Near Athens With Amazing Sea View.family-Friendly Suitable 4All Year ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Comfy Home Near Athens With Amazing Sea View.family-Friendly Suitable 4All Year pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Comfy Home Near Athens With Amazing Sea View.family-Friendly Suitable 4All Year tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Comfy Home Near Athens With Amazing Sea View.family-Friendly Suitable 4All Year?

    Lähellä majoituspaikkaa Comfy Home Near Athens With Amazing Sea View.family-Friendly Suitable 4All Year sijaitsevat nähtävyydet ovat Ateenan lentokenttä, Plaka, Ateenan Akropolis, Monastiraki, Syntagma Square, Port of Piraeus, Acropolis Museum, Municipal Theater of Pireus.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Comfy Home Near Athens With Amazing Sea View.family-Friendly Suitable 4All Year on?

    Majoituspaikan Comfy Home Near Athens With Amazing Sea View.family-Friendly Suitable 4All Year peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.