Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Come! Enjoy A Bit-o-paradise On Vacation Drive. Catch Our Daily Sunsets (Canyon Lake, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Come! Enjoy A Bit-o-paradise On Vacation Drive. Catch Our Daily Sunsets (Canyon Lake, Amerikan Yhdysvallat)

Come! Enjoy A Bit-o-paradise On Vacation Drive. Catch Our Daily Sunsets

Tulkaa! Nauti 'A Bit-o-Paradise' Vacation Drive. Ota päivittäiset auringonlaskujamme. Hilltop lomakeskus koti 180 asteen panoraamanäkymät näkymät kaunis Canyon järven meidän rentouttava, rauhallinen 24/7 vartija aidatulla alueella. SUPERHOST-TARKASTUKSET AIR B n B 19491007 -luettelosta. Voit järjestää golfia, kalastusta jne. Canyon-järven kaupungissa tai käydä läheisessä Temecula-viinikaupungissa. Tuo kanootti tai kajakki ja liikkua Canyonin järven rannalla. Moderni, Välimeren tyyliin sopiva koti on auringonpaisteessa itään autolla, ja se kohtaa panoraamanäkymät yhteisön järvelle ja Ortega-vuorille Länsi-takaa. On terasseja ja veranta pois uima-allas / kylpylä tasolla tilava patio istuimet ja oleskelu-alueilla. BBQ terassilla tai BBQ alas uima-altaalla. Uima- tai kylpyläkokemuksen jälkeen myös uima-altaan puoleinen jauhehuone on käytettävissä ulkoseinän suihkussa.Pysäköinti on saatavilla ajotieltä 6 ajoneuvoa varten. Pysäköi valkoisilla merkittyihin riveihin. Sitten puhu lisää autoja kohti toimistoa ikkunaluukut ja ranskalainen siivekäs lasiovet. Syötä 4-makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen parvi uima-altaalla terassilla liukuvan lasiseinän kautta ja katsele perhehuonetta, jossa on takka oikealla puolella, joka erottaa 2 makuuhuoneen, 1 kylpy, 1 liinavaatekaappi ETELÄ-SUITE oikealla toisesta (tai toisesta) 2 makuuhuoneesta, 1 kylpy, 1 liinavaatekaappi NORTH SUITE vasemmalla. Suoraan etelään FAMILY ROOMin ovat keittokomero ja pesutupa. Nauti biljardipöytä viihde / perhehuone keskellä, ja 55 'TV on asennettu vasempaan (pohjoiseen) seinään. Internet on saatavilla; katso sininen Vacation Drive Home -muistitikku modeemisalasanalle ja yhteisön kartta, järvien etupuistot, ravintolat jne.Jokaisessa kylpyhuoneessa on puhdistetut / puhdistetut pyyhkeet, hiuskuivain, shampoo / hoitoaine / vartalohoito.Lisäksi lisätään tarvittaessa ylimääräisiä parranajokkeita, hammasharjoja ja tahnaa.NORTH SUITE:Northwest makuuhuoneessa vuodepaikkoja 3 - (1 King Bed [voi tulla 2 Twins helposti] ja 1 Twin Bed)Koillinen makuuhuone vuodepaikkoja 3 - (1 queen-vuode ja 1 yhden hengen vuode)ETELÄ-SUITE:Southwest makuuhuone nukkuu 2 - (1 California King Bed)Kaakkois-makuuhuone Nukkuu 6-8 - (2 hengen yli Full kerrossängyt ja 1 Twin yli Twin kerrossänky).Ensimmäiset yötä täydentävät mannermainen aamiainen sisältää muffinsseja, hedelmiä ja vettä. Kahvinkeitin ja kahvinkeitin, ruokailuvälineet, astiat, kattilat ja pannut kaikki (muovi- tai hopeasekoittimet, posliini ja lasitavarat, jotka pestävät / kuivattavat / palautetaan cubbardeille käytön jälkeen).

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Silitysvälineet
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Come! Enjoy A Bit-o-paradise On Vacation Drive. Catch Our Daily Sunsets

  • Onko majoituspaikassa Come! Enjoy A Bit-o-paradise On Vacation Drive. Catch Our Daily Sunsets uima-allas?

    Kyllä, Come! Enjoy A Bit-o-paradise On Vacation Drive. Catch Our Daily Sunsets tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Come! Enjoy A Bit-o-paradise On Vacation Drive. Catch Our Daily Sunsets?

    Ei, Come! Enjoy A Bit-o-paradise On Vacation Drive. Catch Our Daily Sunsets ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Come! Enjoy A Bit-o-paradise On Vacation Drive. Catch Our Daily Sunsets pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Come! Enjoy A Bit-o-paradise On Vacation Drive. Catch Our Daily Sunsets tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Come! Enjoy A Bit-o-paradise On Vacation Drive. Catch Our Daily Sunsets?

    Lähellä majoituspaikkaa Come! Enjoy A Bit-o-paradise On Vacation Drive. Catch Our Daily Sunsets sijaitsevat nähtävyydet ovat Orange Empire Railway Museum, Hemet-Ryan Airport, Tom's Farms, Castle Park, Riverside Municipal Airport, The Mission San Juan Capistrano, Banning Municipal Airport, San Bernardino International Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Come! Enjoy A Bit-o-paradise On Vacation Drive. Catch Our Daily Sunsets on?

    Majoituspaikan Come! Enjoy A Bit-o-paradise On Vacation Drive. Catch Our Daily Sunsets peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.