Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Coach House Ii - Apartments Gut Oestergaard (Steinberg, Saksa)

Koko talo/asunto Coach House Ii - Apartments Gut Oestergaard (Steinberg, Saksa)

Coach House Ii - Apartments Gut Oestergaard

Valmentaja III - Asunnot Gut Oestergaard Valmentaja-talo III:Kiinteistön entisessä vaunurakennuksessa sijaitseva Kutscherhaus III -huoneisto avautuu historiallisissa puurakenteissaan ylemmässä kerroksessa ja isojen korkeiden huoneiden avulla pohjakerroksessa erittäin erityisen viehätysvoiman kautta. Täällä on 1 makuuhuone (1x parivuode) ja avoin makuuhuone / galleria (1x yhden hengen vuode), jossa on Scblafempore (1 nukkumismahdollisuus). Oleskelu- ja ruokailutila, jossa on avokeittiö ja suihkuhuone, täydentävät loma-ajan. Jos huoneistossa ei ole enää jotain, se löytää paikan terassilla, jolla huoneisto on varustettu.  Kutscherhaus II -huoneistossa on Wi-Fi-yhteys, ja siihen mahtuu korkeintaan 2 rakasta koiraa. Kuivain ja pesukone ovat käytettävissä yleiseen käyttöön. Puut ovat saatavilla talon edessä. Lisäksi tämä huoneisto ja huoneisto Kutscherhaus II yhdistetään äänieristetyllä ovella, joten ystävällinen perhe tai pieni ryhmä voi jakaa huoneistoja.Perheloma Remisessä, Mühlenkatessä ja linja-autotallissa Gut Oestergaardilla suoraan Itämeren rannalla viehättävässä maaseudun ilmapiirissä, jossa on monia virkistysmahdollisuuksia: - Poniratsastus / Ferienreitschule- Puistomainen puutarha aurinkotuoleilla - järvenrannalla sijaitseva terassi Mühlenteichissä - kalastus ja soutu maatilan omilla eläintarhoilla. Leikkikenttäkärry ja Kettcars-lattiapöytä, jossa pöytätennis, pöytäjalkapallo, palloallas ja paljon muuta - grilli ja nuotiopaikka - maissilabyrintti - kulttuurilato - metsäluontopolku - ... ja paljon tilaa leikkiä ja juoksua varten!Bussihuoneiston huoneistoissa ja Mühlenkaten alueella on tervetulleita enintään 2 koiraa!Saapuminen on mahdollista klo 15.00-19.00 ja lähtöä klo 07.00-10.00.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Coach House Ii - Apartments Gut Oestergaard

  • Onko majoituspaikassa Coach House Ii - Apartments Gut Oestergaard uima-allas?

    Kyllä, Coach House Ii - Apartments Gut Oestergaard tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Coach House Ii - Apartments Gut Oestergaard?

    Kyllä, Coach House Ii - Apartments Gut Oestergaard noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Coach House Ii - Apartments Gut Oestergaard pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Coach House Ii - Apartments Gut Oestergaard tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Coach House Ii - Apartments Gut Oestergaard?

    Lähellä majoituspaikkaa Coach House Ii - Apartments Gut Oestergaard sijaitsevat nähtävyydet ovat Rømø-Sylt Linie, Fynshav Badestrand, Danfoss Universe, U 995 Submarine and Cenotaph, Sluice System in Kiel-Holtenau, Niesgrau, Norgaardholz, Strand von Habernis.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Coach House Ii - Apartments Gut Oestergaard on?

    Majoituspaikan Coach House Ii - Apartments Gut Oestergaard peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.