Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Charming Traditional Log Cabin In Between Mt. Snow And Stratton With Sauna/wifi (Brattleboro, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Charming Traditional Log Cabin In Between Mt. Snow And Stratton With Sauna/wifi (Brattleboro, Amerikan Yhdysvallat)

Charming Traditional Log Cabin In Between Mt. Snow And Stratton With Sauna/wifi

Viehättävä perinteinen hirsimökki välillä Mt. Lumi ja stratton saunalla / WIFI ** Vuokralaisten on oltava vähintään 25-vuotiaita vuokratakseen tämän kiinteistön **Kaunis viehättävä viihtyisä hirsimökki, jossa 3 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta rauhallisella paikalla Mt. Lumi ja Stratton Mountain tarjoavat runsaasti ulkoilmaretkiä, mutta sisätiloissa voit viihtyä kaksipuolisen puulämmitteisen takan ääressä juodessasi kupin kahvia tai lasillisen viiniä. Päätaso koostuu avoimesta pohjaratkaisusta, jossa on keittiö / ruokasali, josta on kauniit näkymät takakannelle ja takapihan metsille / vuorille. Ruokasali virtaa olohuoneeseen, jossa on kuningatar nukkumasohva ja rakkausistuin, futon ja lepotuoli. Olohuoneessa on myös uusi 42 tuuman taulutelevisio, uusi Samsung 3D blu-ray dvd-soitin, surround-ääni elokuviin ja sunnuntain jalkapallo. Myös Stereo kanssa joukko vanhoja rock-CD-levyjä. Suuri puoli kylpy on myös olohuoneen päätasolla. Keittiö on täysin varusteltu sekä astianpesukone, sähköliesi, leivänpaahdin, kahvinkeitin / espressokeitin ja kaikki asumiseesi tarvittavat kattilat / pannut, ruuanlaittovälineet, jopa crockpot, jotta illalliset voivat olla valmiita, kun palaat takaisin kotiin hiihtää tai lennolle. Alemmalla tasolla on kuningatar hirsisänky makuuhuoneessa, täysikokoinen sänky yhdessä vierashuoneessa ja toinen makuuhuone, jossa täysin yli kerrossänky, joka nukkuu vielä 2–4 vierasta. Alemmalla tasolla on iso kylpyhuone, jossa on sauna aivan uudella kiukaalla, pesukone / kuivausrumpu, amme / suihku-yhdistelmä parhaalla vedenpaineella. Upeat ovitilat suojatulla kuistilla uusilla korituilla huonekaluilla ja takaosan ylä- / alakerroilla. Mukana on myös upouusi BBQ-grilli, uusi ulkoseinän piknikpöytä ja Adirondack-rakkauden istuinistuin kahdelle yläkerroksessa (saatavana vain muina kuin talvikuukausina). Tämä kiinteistö sijaitsee lumivuoristoalueiden yhteisössä, johon kuuluu kerhotalo, jossa on lämmitetty sisäuima-allas, tenniskentät ja piknik-alue, jota voit käyttää loman aikana. Nauti ja rentoudu Vermontissa.Tutustu muihin loma-asuntoihini Portugalissa:Sao Martinho do Porto # 3950880Falesia Beach, Algarve # 8132734

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Sisäuima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Charming Traditional Log Cabin In Between Mt. Snow And Stratton With Sauna/wifi

  • Onko majoituspaikassa Charming Traditional Log Cabin In Between Mt. Snow And Stratton With Sauna/wifi uima-allas?

    Kyllä, Charming Traditional Log Cabin In Between Mt. Snow And Stratton With Sauna/wifi tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Charming Traditional Log Cabin In Between Mt. Snow And Stratton With Sauna/wifi?

    Ei, Charming Traditional Log Cabin In Between Mt. Snow And Stratton With Sauna/wifi ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Charming Traditional Log Cabin In Between Mt. Snow And Stratton With Sauna/wifi pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Charming Traditional Log Cabin In Between Mt. Snow And Stratton With Sauna/wifi tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Charming Traditional Log Cabin In Between Mt. Snow And Stratton With Sauna/wifi?

    Lähellä majoituspaikkaa Charming Traditional Log Cabin In Between Mt. Snow And Stratton With Sauna/wifi sijaitsevat nähtävyydet ovat Stratton Mountain Ski Area, Mount Snow, Magic Mountain, Bromley Mountain, Hildene, Okemo Mountain, Hartness State Airport, Mohawk Trail.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Charming Traditional Log Cabin In Between Mt. Snow And Stratton With Sauna/wifi on?

    Majoituspaikan Charming Traditional Log Cabin In Between Mt. Snow And Stratton With Sauna/wifi peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.