Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Charming Countryside Guest Home With Mountain Views (Sequim, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Charming Countryside Guest Home With Mountain Views (Sequim, Amerikan Yhdysvallat)

Charming Countryside Guest Home With Mountain Views

Viehättävä maaseudun vieraskoti, josta on näköala vuorille Nauti rentouttavasta lomasta tässä rauhallisessa maaseudun pakopaikassa! Riley's Farmette tarjoaa yksityisiä majatalomajoituksia paikallisella Wasabi-tilalla. Aloita päiväsi kukon variksena ja siemaile aamukahvia katsellen majesteettista olympiavuoristoa. Riley'sillä on kaikki mitä tarvitset nopeaan pakoon olympia niemimaalle. Erinomainen pariskunnille tai pienille perheille, mukavuuksiin kuuluu: 1 queen-parvi-tyylinen makuuhuone, lisäksi olohuoneessa on täysikokoinen taitettava sohva ja 1 täysi kylpyamme. Kaikki liinavaatteet toimitetaan, joten pakata vaatteet ja maku seikkailuun! Keittiö on täysin varustettu valmistamaan ravitsevia aterioita koko loman ajan, ja sijainti on ihanteellinen lähellä joitain alueen parhaimmista maatilakaupoista täyttääksesi päivittäistavarakauppasi ja nauttia herkullisia paikallisia ruokia: Nash's Farm Store, Sunny Farms, Graysmarsh Farm, River Run Maatila ja paljon muuta. Ulkopuolella on oma terassi ja piknikpenkki, joka sopii erinomaisesti ruokailuun ulkona. Rauhallinen ympäristö inspiroi varmasti luovuutta ... Kirjailijat tulevat lopettamaan tai aloittamaan romaanisi! Ei televisiota, mutta sitä ei pidä hukata paikallisten nähtävyyksien, puistojen ja rantojen runsauden ansiosta, jotta löydät kiireisen tutkimaan tätä kaunista aluetta. WI-FI on käytettävissä suosikkiohjelmien ja elokuvien suoratoistamiseen henkilökohtaisilla kannettavissa tietokoneissa. Riley's Farmette on sinun lähtöleirisi tutkimaan olympia kansallispuistoa tai niitä, jotka haluavat läheisen pääsyn loistaviin pyöräilyreitteihin, golfkenttiin, purjelautailuun, melontaan, rannan yhdistämiseen ja paikallisiin kalastusalueisiin.- Yksityinen vieraskoti- 1 makuuhuone (queen bed)- 1 vaihdettava sohva (täysikokoinen)- 1 kylpyamme- Täysin kalustettu- Täysin varusteltu keittiö- Pyyhkeet ja liinavaatteet- Wi-Fi- Vuoristomaisemat- Eteläinen altistuminen- Maaseudun maatilatilaSisäänkirjautuminen tapahtuu klo 15.00 ja uloskirjautuminen klo 11.00.Talletus: 50 prosenttia koko vuokrahinnasta otetaan varauksen yhteydessä, ja toinen puoli otetaan 30 päivää ennen loman.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Charming Countryside Guest Home With Mountain Views

  • Onko majoituspaikassa Charming Countryside Guest Home With Mountain Views uima-allas?

    Ei, Charming Countryside Guest Home With Mountain Views ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Charming Countryside Guest Home With Mountain Views?

    Kyllä, Charming Countryside Guest Home With Mountain Views noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Charming Countryside Guest Home With Mountain Views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Charming Countryside Guest Home With Mountain Views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Charming Countryside Guest Home With Mountain Views?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Charming Countryside Guest Home With Mountain Views on?

    Majoituspaikan Charming Countryside Guest Home With Mountain Views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.