Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Casita Pequena-efficiency Apartment (Taos, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Casita Pequena-efficiency Apartment (Taos, Amerikan Yhdysvallat)

Casita Pequena-efficiency Apartment

CASITA PEQUENA -tehokkuushuoneisto Tämä keskustan tehokkuusasunto on kadun toisella puolella Taos Plazasta. Se on Taoksen 'puutarhakadulla' pienellä korttelin kadulla, jossa on kauppoja, ravintoloita ja neljä lomavuokrausasuntoa.Ilmainen pysäköinti erällä kadun toisella puolella. Metriä, mutta kaupunki ei myy lippuja. Keittiössä on jääkaappi / pakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja leivänpaahdin sekä astiat ja lasitavara kahdelle. Varmista ja tutustu 'Melissan valinnat' -osaan, joka löytyy kaupoista, museoista ja ravintoloista keskustassa. Reading Nookissa on mukava tuoli, lukuvalo ja erilaisia lomakirjoja.Ruokapöytä on antiikkipöytä, jossa on kaksi tuolia, täydellisinä liinavaatteita ja kangaspyyhkeitä.Läpinäkymättömät kaihtimet tarjoavat yksityisyyttä, mutta sallivat upean Taos-valon tulla sisään.Päähuoneessa on kattotuuletin, käyttökelpoinen peräpeili ja hollantilainen ovi kesäkäyttöön. Talvikuukausina on kaasuhella ja jopa lämmitetty sähköpatja. Käytä kaasu-takkaa VAIN seinätermostaatilla. ÄLÄ KOSKAAN sammuta pääkaasujohtoa.Käytävällä on koukut vaatteiden ripustamiseen ja sängyn jalkassa on lipasto.Rakastan kylpyhuonetta! Siinä on uusi kaakeloitu suihku käsitteelläni satunnaisia laattoja ja se on kirkas ja värikäs. Toimitan kylpytakit, paksut pyyhkeet, saippuat, shampoo, hiustenkuivaaja ja muut sekalaiset kylpytuotteet. Siellä on kattotuuletin tuuletusta varten ja pieni tilanlämmitin.Tämä asunto samoin kuin kaikki kadun rakennukset on rakennettu 1880-luvulla, joten paksut seinät pitävät sen viileänä kesällä ja helpon pitää lämpimänä talvella. 14 'paksut seinät tekevät sen. Se myös varmistaa hiljaisuuden, vaikka aivan keskustassa. Adobe rakentamisen kauneus.Toimin tätä tilaa pienenä vähittäiskauppana, kunnes tajusin, että todellinen intohimosi oli loma-asunnot. Rakastan uusintaa, sisustaa ja sisustaa monille vierailleni.Minulla on nyt 11 Taos-vuokrausta. Kaikkea tästä tehokkuudesta yhden makuuhuoneen huoneistoihin ja taloihin sekä kahden ja kolmen makuuhuoneen koteihin. Kaikki on listattu VRBO: lla.Kun sulin myymäläni, minulla oli silti varasto tavaroista. Kaikki huoneistossa olevat seinät ja hyllyt ovat myytävänä vieraille (melkein kaikki ...) Todella 'passiivinen vähittäismyynti' ja voit mennä kotiin Taos-muistilla.Kuten kaikissa vuokrakohteissani, olen koiraystävällinen ja toimitan koiran arkkia. Veloitan 10 dollaria per yö koiralta, jonka voit jättää lähdettäessä.Tarjoan langattoman nopeaan internetiin ruokasalin lähettämän käyttäjänimen ja salasanan.Kaikki tämä loistavalla paikalla, kohtuuhintaan, ylenpalttiset mukavuudet ja ostokset omassa yksityistilassa! Tule käymään ja nauti Casita Pequenasta.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Keittiö
  3. Mikroaaltouuni

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Casita Pequena-efficiency Apartment

  • Onko majoituspaikassa Casita Pequena-efficiency Apartment uima-allas?

    Ei, Casita Pequena-efficiency Apartment ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Casita Pequena-efficiency Apartment?

    Kyllä, Casita Pequena-efficiency Apartment noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Casita Pequena-efficiency Apartment pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Casita Pequena-efficiency Apartment tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Casita Pequena-efficiency Apartment?

    Lähellä majoituspaikkaa Casita Pequena-efficiency Apartment sijaitsevat nähtävyydet ovat Taos - Our Lady of Guadelupe Church, Taos Pueblo, Taos Regional Airport, Taos Ski Valley, Angel Fire Airport, Sipapu, Red River Ski Area.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Casita Pequena-efficiency Apartment on?

    Majoituspaikan Casita Pequena-efficiency Apartment peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.