Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool. (Cadegliano-Viconago, Italia)

Koko talo/asunto Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool. (Cadegliano-Viconago, Italia)

Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool.

Casa Veronica & Leppäkerttu 10 henkilölle, uima-allas. Kaksi huoneistoa, joissa suuri puutarha ja uima-allas, johon mahtuu jopa 10 henkilöä. 2 keittiötä, 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, iso oma ulkotila, televisio, WiFi, BBQ, astianpesukone. Kaunis kivitalo Viconago, jossa suuri puutarha, maanpinnan yläpuolella allas ja kaksi asuntoa, joihin mahtuu jopa 10 henkilöä. Puutarha on yksinoikeus käyttää vieraita, joilla on pääsy BBQ, ulkona pöytä ja lepotuoleja nauttia auringosta ja kesän asetetaan klo 19.00. Kaksi asuntoa jakautuvat seuraavasti:Asunto Veronica: keittiö, jossa iso ruokapöytä, olohuone vuodesohva (kaksi sänkyä), kahden hengen huone, kerrossänky (nukkuu 4), toinen makuuhuone sijaitsee aivan huoneen ulkopuolella, jossa parivuode (kaksi sänkyä) . Huoneistossa Leppäkerttu: Iso olohuone, keittiö ja vuodesohva (kaksi sänkyä), makuuhuone (2 vuodetta) ja kylpyhuone suihkulla.vieraille pääsyAsiakkaat pääsevät oma sisäänkäynti pihalta asuntoja. Talossa on WiFi. Asiakkaat pääsevät puutarhaan, uima-allas, BBQ ja ranta tuolit.Vaimoni ja Isabella ovat aina läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä ja lähtö. Lisäksi elämme vain muutaman metrin päässä ja olemme aina tarvittaessa käytettävissä tai antaa neuvoja, mitä tehdä alueella.naapurustonViconago on tyypillinen italialainen kylä, josta löydät taverna ja pizzeria on järvinäköala. Huoneisto sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä Ponte Tresa jossa on kauppoja, kauppoja ja ravintoloita.KiertämäänViconago sijaitsee hyvällä paikalla. Etäisyydet autolla:20 minuuttia Lugano,50 minuuttia Como,20 minuutin päässä Luino ja Lake Maggiore,1 tunti Milanosta,20 minuutin päässä Varese.Mitä muuta Lähellä:- Morcote (laivalla Ponte Tresa)- Hermitage of Santa Caterina (autolla)- Lugano (veneellä tai junalla Ponte Tresa-Lugano, 20 minuuttia)- Borromeo Islands (laivalla Luino tai auton jopa Laveno Mombello, sitten lautalla).- Villa Taranto (laivalla Luino tai auton jopa Laveno Mombello, sitten lautalla).- Sunnuntai Cannobio Market (laivalla Luino).Muita asioita korosta- Tupakointi ei ole sallittua talossa tai puutarhassa.- Talossa ei ole yksityinen pysäköintialue on ilmaisia ​​yleisiä pysäköintipaikkoja aivan puutarhassa.- Vain vieraille, jotka ovat varanneet tai sisältyvät varauksen voi jäädä kotiin.- Talon säännöt ovat sääntöjä, jotka täyttävät looginen mielessä suurin osa ihmisistä kuitenkin luetaan lähtöselvityksessä taata kaikille tietonsa ja välttää epämiellyttäviä tilanteita aikaan lähtöä. Arvostamme ymmärrystä ja odotamme innolla kotiimme :-)

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool.

  • Onko majoituspaikassa Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool. uima-allas?

    Kyllä, Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool. tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool.?

    Kyllä, Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool. tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool.?

    Lähellä majoituspaikkaa Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool. sijaitsevat nähtävyydet ovat Milanon lentokenttä, Lago Como, Villa del Balbianello, Porto Como, Duomo di Como, Lago Maggiore, L'imbarcadero, Lago di Lugano.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool. on?

    Majoituspaikan Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.