Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Breathtaking Mountaintop Views, From Your Windows And Private Deck At 8300 Ft (Evergreen, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Breathtaking Mountaintop Views, From Your Windows And Private Deck At 8300 Ft (Evergreen, Amerikan Yhdysvallat)

Breathtaking Mountaintop Views, From Your Windows And Private Deck At 8300 Ft

Himmelhaus, mahtavat vuoristomaisemat ihanteellisella paikalla päästä kaupunkiin ja vuorille Upeat vuoristomaisemat. Koko ensimmäisessä kerroksessa 3500 neliömetrin ylellinen koti. Suuri ja yksityinen 1500 neliömetrin asunto omalla yksityisellä saunalla ja 1 hehtaarin yksityisellä metsällä kadun toisella puolella. Upea tapa rentoutua päivän jälkeen rinteillä tai järvellä. 420 ystävällistä, mutta sen on tupakoitava ulkopuolella. Täysin kalustettu 2 makuuhuoneen 1 1/2 kylpy. Pesukone, kuivausrumpu. Suuri keittiö, jossa kaikki tarpeet. Täysikokoinen jääkaappi, astianpesukone. Oma terassi ja patio, jossa kaasugrilli. Pack'n-leikki, syöttötuoli, turvaistuin ja paljon pelejä ja leluja pitämään lapset viihdyttävänä.4 polkupyörää ja 3 kajakkia, sisäputket ja lumikengätNukkuu 6. Oma sisäänkäynti, helppo pääsy, pääsy pyörätuolilla ja julkisesti hoidetulle tielle ja päällystetylle ajotielle 1 hehtaarin yksityisellä metsällä ja panoraamanäkymillä vuorille riippumatot, keinut ajotieltä vastapäätäSijaitsee 3 luonnonkauniilla hehtaarilla Marshdalessa. Rauhallinen ja yksityinen. Hääpaikat Punaisessa Navetassa ja järven rannalla 1 mailin päässä kodista. Vain 3 mailin päässä keskustasta Evergreen ja Evergreen Lake, ja yhtä kaukana havupuusta. 45 min Black Hawkille pelaamiseen. 45 min Denverin keskustasta ja yksi tunti 15 min. lentokentältä. 30 min. Evergreenin paikalliselta hiihtoalueelta (Echo Mountain). Tunnin päässä suurimmista hiihtoalueista.Lyhyt. 25 min ajomatka (14 mailia) (Red Rocksin amfiteatterista tärkeimpiä musiikkiviihteitä varten. 2 mailin päässä julkisesta kelkkamäestä ja 10 minuutin päässä Evergreenin keskustasta, jossa on paljon kauppoja. useita vesirakennuksia, yksi viinitila, 3 panimoa ja elävää viihdettä 6 yötä viikossa . Kävelymatkan päässä (1 maili) Bistro at Marshdale (paras ravintola Evergreenissä). Hierontastudio ja pieni ruokakauppa.Minulla on myös käytettävissä pieni studio, joka nukkuu 2. Luettelossa myös nimellä Himmelhaus # 762534Huomaa, että varataksesi tämän ominaisuuden sinun on oltava vähintään 21 vuotta. vanha. Ei lemmikkejä, ei poikkeuksia. 420 ystävällinen

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kuntosali
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Suihku
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Breathtaking Mountaintop Views, From Your Windows And Private Deck At 8300 Ft

  • Onko majoituspaikassa Breathtaking Mountaintop Views, From Your Windows And Private Deck At 8300 Ft uima-allas?

    Ei, Breathtaking Mountaintop Views, From Your Windows And Private Deck At 8300 Ft ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Breathtaking Mountaintop Views, From Your Windows And Private Deck At 8300 Ft?

    Ei, Breathtaking Mountaintop Views, From Your Windows And Private Deck At 8300 Ft ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Breathtaking Mountaintop Views, From Your Windows And Private Deck At 8300 Ft pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Breathtaking Mountaintop Views, From Your Windows And Private Deck At 8300 Ft tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Breathtaking Mountaintop Views, From Your Windows And Private Deck At 8300 Ft?

    Lähellä majoituspaikkaa Breathtaking Mountaintop Views, From Your Windows And Private Deck At 8300 Ft sijaitsevat nähtävyydet ovat Colorado Convention Center, Union Station, 16th Street Mall, Columbine Memorial, Pepsi Center, Washington Park, Menorah Ministries, Red Rocks Park and Amphitheatre.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Breathtaking Mountaintop Views, From Your Windows And Private Deck At 8300 Ft on?

    Majoituspaikan Breathtaking Mountaintop Views, From Your Windows And Private Deck At 8300 Ft peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.