Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Brand New, Modern, Light, Delightful Small Apartment Packed With Luxuries (Somerset Village, Bermuda)

Koko talo/asunto Brand New, Modern, Light, Delightful Small Apartment Packed With Luxuries (Somerset Village, Bermuda)

Brand New, Modern, Light, Delightful Small Apartment Packed With Luxuries

Upouusi, moderni, kevyt, ihana pieni huoneisto, täynnä ylellisyyttä Uusi markkinoille ja sijaitsee Church Bayn yläpuolella (maailman kauneimman rannikon 2 mailin länsipäässä istuu uusi, nykyaikainen jalokivi. Tämä yksiö on täysin irrallaan päärakennuksesta ja tarjoaa yksityisen kokemuksen. Ominaisuuksiin kuuluu king-size-vuode, queen-size-ulosvedettävä sohva, joka sopii 2 lapselle tai 3. aikuiselle, tehokas ilmastointi, iso taulutelevisio HD-satelliitilla, joka näyttää sisältöä jokaiseen makuun, wi-fi- ja kuplahieronta-amme sekä pyyhelämmitin. Täysin varustetussa ruostumattomasta teräksestä valmistetussa keittiössä on Viking-liesi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin ja täydellinen astiasto, astiasto ja lasitavara. Niille, jotka tarvitsevat pysyä yhteydessä, tarjoamme 200 Mbps Internet-palvelun. Muita mukavuuksia ovat pesukone / kuivausrumpu, hotellityyppinen tallelokero, oma terassi, jossa baari-b-que, ja näkymä merelle. Olemme kirjaimellisesti kivenheiton päässä Church Bayn rannalta, loistavasta snorklauspaikasta - kadun toisella puolella. Huoneisto sijaitsee rauhallisella alueella, mutta tarpeeksi lähellä päätietä, jotta kävely, ratsastus, bussit tai taksikuljetukset olisi helppoa. Meillä on oma sähköajoneuvojen latauspiste yksinomaiseen käyttöön. Lähellä on rantoja, kävelyreittejä, vesiskootterivuokraamoita, Port Royalin golfkenttä, kylpylöitä, Gibbs Hillin majakka ja ravintoloita. Tarjolla on helppoja ruokailu- ja spa-vaihtoehtoja, kuten Fairmont Southampton ja Reefs Hotels -ravintolat, molemmat 4 minuutin sisällä. On suuri ruokakauppa noin 5 minuutin ajomatkan päässä meistä. Kuuluisa Horseshoe Bayn ranta on noin 4 minuutin päässä ja kaunis Warwick Long Bay on noin 6 min. Kahden välisillä kävelyreiteillä on runsaasti pieniä piilotettuja rantoja etsintää varten. Niille, jotka ovat 'vihreitä' tajuissaan - Mökin kaikki valot ovat korkealaatuisia LED-valoja, jotka tarjoavat erinomaisen valaistuksen. Meillä on erittäin tehokkaat ilmastointijärjestelmät ja kaikki kiinteistöjen sähköjärjestelmät saavat yli 50 aurinkopaneelia, jotka tarjoavat yli 15 kW voimaa talolle ja mökille.Siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että sähkömäärä katkeaa hurrikaanin tai apuohjelman epäonnistumisen takia, meillä on suuri 50 kW: n diesalgeneraattori, joka pystyy helposti virtaamaan kaikkiin kiinteistön järjestelmiin useita päiviä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Brand New, Modern, Light, Delightful Small Apartment Packed With Luxuries

  • Onko majoituspaikassa Brand New, Modern, Light, Delightful Small Apartment Packed With Luxuries uima-allas?

    Ei, Brand New, Modern, Light, Delightful Small Apartment Packed With Luxuries ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Brand New, Modern, Light, Delightful Small Apartment Packed With Luxuries?

    Kyllä, Brand New, Modern, Light, Delightful Small Apartment Packed With Luxuries noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Brand New, Modern, Light, Delightful Small Apartment Packed With Luxuries pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Brand New, Modern, Light, Delightful Small Apartment Packed With Luxuries tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Brand New, Modern, Light, Delightful Small Apartment Packed With Luxuries?

    Lähellä majoituspaikkaa Brand New, Modern, Light, Delightful Small Apartment Packed With Luxuries sijaitsevat nähtävyydet ovat Royal Naval Dockyard, Horseshoe Bay, Fort Scaur, Early Bermuda Weather Stone, Bermudiana, Queen Street, Front street, Buses of Bermuda.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Brand New, Modern, Light, Delightful Small Apartment Packed With Luxuries on?

    Majoituspaikan Brand New, Modern, Light, Delightful Small Apartment Packed With Luxuries peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.