Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Black Diamond Lodge: 2 Br / 2 Ba In Lakeshore, Sleeps 11 (Lakeshore, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Black Diamond Lodge: 2 Br / 2 Ba In Lakeshore, Sleeps 11 (Lakeshore, Amerikan Yhdysvallat)

Black Diamond Lodge: 2 Br / 2 Ba In Lakeshore, Sleeps 11

Tilava, mökki-tyylinen koti w / kannella, lähellä ravintoloita, rinteitä, ja järvi - koirat ok! Black Diamond LodgeKalenterimme päivitetään reaaliaikaisesti ja meidän yöpymiset näytetään tarkasti. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja napsauta 'Varaa nyt!'Pakene vuorille ja jäädä tähän tilavaan, mökki-tyyppiseen kotiin Lakeshoressa rentouttavalle lomalle, joka täyttää kaikki haluamasi ulkona olevat aktiviteetit ympäri vuoden. Kahdella makuuhuoneella ja kahdella kylpyammeella vuokrauksella on runsaasti tilaa jopa 11: lle onneksi vieraille ja hyvin käyttäytyville koirille pienelle yöpymiselle!Tämä koti sijaitsee Tamarackissa, hiljaisessa osastossa, vain kuuden mailin päässä China Peak Ski Resortista. Ravintolat ja Huntington Lake ovat seitsemän kilometrin päässä, joten sinulla on helppo pääsy ruokailuun ja erilaisiin vesiurheilumahdollisuuksiin. Shaver Lake, 18 mailin päässä, tarjoaa toisen pistorasian veden ystäville, ja aina, kun olet henkisesti vaellukselle, yksinkertaisesti astu takaseinän ulkopuolelle ja nauti treenistä mäntyjen läpi.Viihtyisä, kodikas tunnelma, jossa on puulattiat lattiat, seinät ja katot sekä lämpimän puulämmitteinen takka, tarjoaa kodikkaan rauhallisen vuorovaikutuksen päivittäiseen elämään. Olohuone on tilava, jossa on suuri sohva, TV ja VHS / DVD-soitin. Sen lisäksi, että suuri, täysin varustettu keittiö, on hiiligrilli kannella, jossa on pöytä ja tuolit ruokailuun suuret ulkona. Ja jos lapset ovat osa miehistänne, kaikki rakastat parvialuetta ja lelujen, kirjojen ja pelien kokoelmaa. Tee tämä ihana Lakeshore kotiin sinun seuraava loma, ja aseta itsesi rauhallinen, nuorentaminen pysyä. Varaa se tänään!* Huomaa, että kaikkien vieraiden tulee olla vähintään 25-vuotiaita, ellei vanhemman tai laillisen huoltajan ole mukana. * Kaikki samana päivänä varaukset on tehtävä paikallisen toimiston välillä klo 8.30-5.00 PST. Ota samaan aikaan varauksia Vacasasta.Sinun on otettava meihin yhteyttä, jos haluat lisätä varauksen useampaan kuin yhteen koiraan. 20 dollaria per koira, per yö. Jos lemmikkieläimet ovat sallittuja, ensimmäisen koiran maksu sisällytetään lueteltuun kokonaiskustannukseen.Pysäköinti Huomautuksia: Kolme autoa mahtuu ajotieltä. Ei pysäköintitilaa kadulla talvikuukausina lumenpoiston vuoksi. Ei virkistysajoneuvoja tai leirintäaluetta telakoilla ja ajotieltä. Vene & Trailer Pysäköinti on sallittu vain West Village & East Villagessa. Suosittelemme, että kaikki vieraat käyttävät Sierran venesatamaa märkä- ja / tai perävaunun pysäköintiin.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Black Diamond Lodge: 2 Br / 2 Ba In Lakeshore, Sleeps 11

  • Onko majoituspaikassa Black Diamond Lodge: 2 Br / 2 Ba In Lakeshore, Sleeps 11 uima-allas?

    Ei, Black Diamond Lodge: 2 Br / 2 Ba In Lakeshore, Sleeps 11 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Black Diamond Lodge: 2 Br / 2 Ba In Lakeshore, Sleeps 11?

    Kyllä, Black Diamond Lodge: 2 Br / 2 Ba In Lakeshore, Sleeps 11 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Black Diamond Lodge: 2 Br / 2 Ba In Lakeshore, Sleeps 11 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Black Diamond Lodge: 2 Br / 2 Ba In Lakeshore, Sleeps 11 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Black Diamond Lodge: 2 Br / 2 Ba In Lakeshore, Sleeps 11?

    Lähellä majoituspaikkaa Black Diamond Lodge: 2 Br / 2 Ba In Lakeshore, Sleeps 11 sijaitsevat nähtävyydet ovat Mariposa Grove, China Peak.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Black Diamond Lodge: 2 Br / 2 Ba In Lakeshore, Sleeps 11 on?

    Majoituspaikan Black Diamond Lodge: 2 Br / 2 Ba In Lakeshore, Sleeps 11 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.