Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Bison Escape. Secluded & Peaceful! Huge Gameroom! (Lake Junaluska, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Bison Escape. Secluded & Peaceful! Huge Gameroom! (Lake Junaluska, Amerikan Yhdysvallat)

Bison Escape. Secluded & Peaceful! Huge Gameroom!

Bison Escape ... yksinäinen ja rauhallinen! Valtava pelihuone! Bison Escape on osa Buffalo Creek -lomaa, joka on vajaan kolmen minuutin ajomatkan päässä päätila-alueelta. Legendan mukaan on kerrottu, että tietyillä vuoden öisin ja kun kuu on juuri oikea, Buffalo Creek Vacations -bisonit ja heidän laamakaverinsa pakenevat normaalilta kompastukselta päästäkseen eroon kaikesta. Bison Escapessa he nauttivat todellisesta rauhasta ja rentoutumisesta tällä yksityisellä lomalla. Buffalo Creek -lomat ovat siellä, missä puhvelit todella vaeltavat tällä yksityisellä 65 hehtaarin pienellä taivaanpalalla, joka on vieritetty Pohjois-Carolinan suuriin savuisiin vuoristoihin. Katsotpa sitten auringonnousua vuorenhuippujen yli, kun savuiset vuoret selviävät kauniista päivästä, tai asettamalla nähtävyydet puhvelinlaumoille, jotka tulevat aamukauraa varten katselualustaltamme ruokintakaapissa, et tule pettymään. Samanaikaan voit rentoutua ja nauttia kupillista kahvia tai kaakaota tämän hirsimökin suurella etukuistilla tai nauttia virkistävää juomaa pitkän kylpytynnyrin liotuksen jälkeen!Jos etsit hiljaista 'päästä pois kaikesta' perääntyä, niin se on! Nauti pitkistä vaelluksista keskeisellä karjatilakiinteistöllä, kalasta kävelyetäisyydellä hirsimökistä tai tee retki kaupunkiin tehdä ostoksia tai vanhentamista. Bison Escape tarjoaa helpon pääsyn ajoneuvoille tasaisella tiellä. Kuten kaikissa Buffalo Creek loma-asuntojen mökissä, keittiö on täysin varustettu kaikilla ruoanvalmistustarvikkeilla, jotka ovat välttämättömiä suuren perheen aterian valmistamiseksi.Kun olet päässyt Buffalo Creek -loman pääalueelle, lapset rakastavat retkiä metsän läpi leikkialueelle, BC Corraliin! Tässä mittatilaustyönä suunnitellulla alueella on kaikkea keinut, vetoketju, liukumäet, teeter totter, rahtiverkot, kallioseinä ja jopa hevoskenkäkuoppa aikuisille! Lapset rakastavat sitä täällä!Loma Bison Escapessa on varmasti sellainen, josta perheenne nauttii aina taaksepäin!Olemme lemmikkieläinystävällisiä, koosta ei ole väliä! Soita Cherylille vastataksesi lisäkysymyksiin Bison Escapesta!Muut mökit:Tatonka Lodge, nukkuu 14 - VRBO # 163324Sahatavara, nukkuu 10 - VRBO # 581708Bison Overlook Lodge, vuodepaikkoja 8 - VRBO # 131294Buffalo Bungalow, nukkuu 2 - VRBO # 409851Hauskoja tehtäviä: Suuri savuinen Mountain Railroad, Baltimore Estate, Ghost Town, retkeily Chimney Rockilla, letkut Deep Creekissä, Fun Factory, sisätiloissa laskuvarjohyppy, vierailu Hirvi Cataloochee Parkissa, Great Smoky Mountainin kansallispuisto, aja autolla Blue Ridge Parkway, kasino Cherokee, liu'uta alas kallioilla Sliding Rockin Pisgah National Forest, laskettelu, lumilautailu ja letkut Cataloochee Ski Resort, golf Waynesville Country Club, Maggie Valley Country Club tai Ironduff Golf Course! Avainsanat: Hirsimökki

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Bison Escape. Secluded & Peaceful! Huge Gameroom!

  • Onko majoituspaikassa Bison Escape. Secluded & Peaceful! Huge Gameroom! uima-allas?

    Ei, Bison Escape. Secluded & Peaceful! Huge Gameroom! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Bison Escape. Secluded & Peaceful! Huge Gameroom!?

    Kyllä, Bison Escape. Secluded & Peaceful! Huge Gameroom! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Bison Escape. Secluded & Peaceful! Huge Gameroom! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Bison Escape. Secluded & Peaceful! Huge Gameroom! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Bison Escape. Secluded & Peaceful! Huge Gameroom!?

    Lähellä majoituspaikkaa Bison Escape. Secluded & Peaceful! Huge Gameroom! sijaitsevat nähtävyydet ovat Blue Ridge Parkway Destination Center, Asheville Regional Airport, Cataloochee Ski Area, The Biltmore Estate.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Bison Escape. Secluded & Peaceful! Huge Gameroom! on?

    Majoituspaikan Bison Escape. Secluded & Peaceful! Huge Gameroom! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.