Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Best Value On The Mtn! A Beautiful Ski-in/out 3 Bed 3 Bath, Sleeps 12 And Hottub (Kimberley, Kanada)

Koko talo/asunto Best Value On The Mtn! A Beautiful Ski-in/out 3 Bed 3 Bath, Sleeps 12 And Hottub (Kimberley, Kanada)

Best Value On The Mtn! A Beautiful Ski-in/out 3 Bed 3 Bath, Sleeps 12 And Hottub

Paras arvo Mtn! Kaunis Ski-In / Out 3 sänky 3 kylpy, vuodepaikkoja 12 ja HotTub Yksi suurimmista asunnot hiihtokadulla, tämä hyvin hoidettu täysin kalustettu yksikkö nukkuu kaksitoista ja tarjoaa kolme kylpyhuonetta, iso parvi alue ja yli 1250 neliömetriä asuintilaa. Ei vain tämä huoneisto on ski in / ski ulos omaisuutta sijaitsee kätevästi 150 metrin päässä ski hill, se on myös kävelymatkan päässä Trickle Creek golfkenttä ja 30 minuutin säteellä moniin muihin hämmästyttävä 18 reiän golfkenttää (Bootleg Gap , St. Eugene, Shadow Mountain, Kimberley Golfklubi, Wildstone, Fairmount Riverside jne.). Suuri yksityinen lämmitetty ulkona säilytystila sijaitsee kätevästi aivan ovesi ulkopuolella kaikille suksien pyydyksille ja golfmailoille. Omalla kuuma-ammeella ja viihtyisällä kivi-takalla voit varmasti rentoutua pitkään mäkeä pitkin. Voit myös nukkua unellasi uusilla patjoilla tuoreilla uusilla vuodevaatteilla.Runsaasti tilaa sinulle ja vieraille, on queen size-vuoteet molemmissa makuuhuoneissa pääkerroksessa. Yksi pääkerroksessa makuuhuone on varustettu omalla kylpyhuoneella, kun taas toinen pääkerroksessa makuuhuone on täysi kylpyamme vastapäätä halli. Yläkerrassa on toinen queen-vuode, oma kylpyhuone kylpyammeineen ja pesualleineen, kaksi ylimääräistä ulosvedettävää sohvaa ja viihdekeskus. Parvi voidaan käyttää täydellisenä makuuhuoneena tai lapset vetäytyä. Condo on täysin varustettu keittiö, ulkona BBQ, kolme kaapeli-tv, nopea internet (WiFi), kymmenen paikkaan asetukset, Keurig kahvinkeitin, kattilat ja pannut, leivänpaahdin, kaikki tarvittavat keittiötarvikkeet ja oma pesula, joten kaikki mitä tarvitset do on tullut ja nauti lomasta kauniissa Kimberleyssä, suosittu hiihto- ja golfkohde.Paras yksityisyys, tämä koti on täydellinen pakopaikka suurille perheille tai kahdelle pariskunnalle, jossa on 4 lasta, mutta siellä on runsaasti tilaa 12 hengelle. Kimberley on neljän vuodenajan lomakeskus. Se tarjoaa joitakin upeimmista hiihto, golf, vaellus, pyöräily, järvet, kalastus ja luonnon kuumia lähteitä maailmassa! Pysy kotona ja teemme parhaamme tekemään lomastasi unohtumaton.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Best Value On The Mtn! A Beautiful Ski-in/out 3 Bed 3 Bath, Sleeps 12 And Hottub

  • Onko majoituspaikassa Best Value On The Mtn! A Beautiful Ski-in/out 3 Bed 3 Bath, Sleeps 12 And Hottub uima-allas?

    Ei, Best Value On The Mtn! A Beautiful Ski-in/out 3 Bed 3 Bath, Sleeps 12 And Hottub ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Best Value On The Mtn! A Beautiful Ski-in/out 3 Bed 3 Bath, Sleeps 12 And Hottub?

    Kyllä, Best Value On The Mtn! A Beautiful Ski-in/out 3 Bed 3 Bath, Sleeps 12 And Hottub noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Best Value On The Mtn! A Beautiful Ski-in/out 3 Bed 3 Bath, Sleeps 12 And Hottub pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Best Value On The Mtn! A Beautiful Ski-in/out 3 Bed 3 Bath, Sleeps 12 And Hottub tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Best Value On The Mtn! A Beautiful Ski-in/out 3 Bed 3 Bath, Sleeps 12 And Hottub?

    Lähellä majoituspaikkaa Best Value On The Mtn! A Beautiful Ski-in/out 3 Bed 3 Bath, Sleeps 12 And Hottub sijaitsevat nähtävyydet ovat Cranbrook/Canadian Rockies International Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Best Value On The Mtn! A Beautiful Ski-in/out 3 Bed 3 Bath, Sleeps 12 And Hottub on?

    Majoituspaikan Best Value On The Mtn! A Beautiful Ski-in/out 3 Bed 3 Bath, Sleeps 12 And Hottub peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.