Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Best for Sea Lovers.steps from the Beach. (Las Regueras, Espanja)

Koko talo/asunto Best for Sea Lovers.steps from the Beach. (Las Regueras, Espanja)

Best for Sea Lovers.steps from the Beach.

Täydellinen meren ystäville ... Askeleen päässä rannalta 1800-luvun puoliväliin perustuva kivitalo, joka sijaitsee henkeäsalpaavalla kalliolla ja 80 metrin päässä rannasta, joka on äskettäin täysin kunnostettu tarjoamaan parhaille tuntemuksia asukkailleen: sisätiloissaan käytettiin massiivista tammipuuta (lattiat ja palkit) Casablancasta käytetään joillakin talon alueilla. Sen 30 ikkunat ja parveke ovat kiinteitä iroko puuta. Jokainen yksikkö talossa on vähintään yksi ikkuna merelle päin tai lähellä vuori ja 3 ikkunat rakennettiin suoraan mereen. Siellä on saunamökki, jossa on suihku ja merelle päin oleva saunamökki, ja majoituspaikkaan kuuluu guesthouse. Viikoittainen talon huolto ja rantapyyhkeet sisältyvät hintaan.KIELET: Talonhoitaja puhuu espanjaa, englantia, saksaa, ranskaa ja katalonia.Vapaa asunto 1 ylimääräistä lasta taittuvassa sängyssä ja vauva pinnasängyssä.Tämä kiinteistö sijaitsee rauhallisella ja luonnon ympäröimällä 3-omaisuudella umpikujaan Arnao-rannan (Castrillonin kunta) yläpuolella ja 7 km: n päässä Asturian lentokentältä ilman, että lentokoneen akustiset häiriöt ovat. Avilesin kaupunki on 7 kilometrin päässä, ja Oviedoon tai Gijoniin kuluu puolen tunnin ajomatka. Ranta on vain alakerrassa.SITOUTUMINEN: Olemme 100% sitoutuneet tarjoamaan top 5-tähden hotelli, kuten siivous: jälkeen jokainen vieras tai ryhmä vieraita jättää kaikki on pestävä: jokainen tyynyliina, joka viltti, joka peite, joka patja kansi, jne. Sama perfektionismi koskee siivouspalvelu kylpyhuoneet, keittiö, sauna ja loput huonetta. Jos asiakas ei ole tyytyväinen hän on täysin oikeutettu erittäin nopea vastaus. Myös jokaisen oleskelua maalipintaa tarkastetaan ja korjataan tarvittaessa.POHJOIS Footpath: Haluamme korostaa Arnao-Santa Maria del Mar rannikon vaellusreitti -myös polkupyörille ja horses- olevan yksi kauneimmista Asturian. Bayas ranta -a erityisen kaunis koskematon ranta ja pisin Asturias- on vain muutaman minuutin päässä.SURFERS: Arnao ranta -downstairs päässä kotitalouksien on melko hyvä surffauspaikka. Salinas, kilometrin päässä, on tunnettu surf kaupunki.Saat muut mahdolliset toiminnan Asturias ota yhteyttä suoraan omistajan kanssa.LAPSET. Ilmainen vauvansänky ja syöttötuoli; Lastenpitävät patjat ovat saatavilla; turvaportti voitaisiin sijoittaa portaiden päälle ja 4 ikkunaa voitaisiin tarvittaessa estää. Koko kiinteistö on kokonaan suljettu seinän ja aidan välityksellä.Videokirjasto: 200+ alkuperäistä DVD-levyä. Kirjasto: 300+ kirjaa espanjaksi, englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja italiaksi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Best for Sea Lovers.steps from the Beach.

  • Onko majoituspaikassa Best for Sea Lovers.steps from the Beach. uima-allas?

    Ei, Best for Sea Lovers.steps from the Beach. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Best for Sea Lovers.steps from the Beach.?

    Kyllä, Best for Sea Lovers.steps from the Beach. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Best for Sea Lovers.steps from the Beach. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Best for Sea Lovers.steps from the Beach. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Best for Sea Lovers.steps from the Beach.?

    Lähellä majoituspaikkaa Best for Sea Lovers.steps from the Beach. sijaitsevat nähtävyydet ovat Plaza de España, Gijón, Catedral de Oviedo, Finca la Isla, Puerto, Luanco La Marina, San Pedro de la Ribera, Puertochico.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Best for Sea Lovers.steps from the Beach. on?

    Majoituspaikan Best for Sea Lovers.steps from the Beach. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.