Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beautiful village house, 6 bedrooms, large garden & short walk to lake beach (Saint-Germain-les-Belles, Ranska)

Koko talo/asunto Beautiful village house, 6 bedrooms, large garden & short walk to lake beach (Saint-Germain-les-Belles, Ranska)

Beautiful village house, 6 bedrooms, large garden & short walk to lake beach

Kaunis kylä talo, 6 makuuhuonetta, iso puutarha ja lyhyen kävelymatkan päässä järven rannalta Ihastuttava kylämökki, joka sijaitsee tässä ystävällisessä Limousinin kylässä ja vain lyhyen kävelymatkan päässä useista kyläkaupoista, baareista / ravintoloista ja uimajärvestä hiekkarannalla. Ranta on ihanteellinen lasten kanssa vieraille tarjoamalla upeaa, ilmaista viihdettä.Saint Germain les Bellesiin on todella helppo päästä - voit lentää Limogesiin (etsi Ryanair ja Flybe) ja olemme sitten vain 40 minuutin ajomatkan päässä. Olemme 10 minuutin päässä A20-moottoritien risteyksestä 42, pääreitiltä Pariisista Etelä-Ranskaan.Limousinia on kutsuttu nimellä 'Ranskan järvialue', ja kylän ympäröivällä rauhallisella maaseudulla on monia järviä, joissa on kävely- / polkupyöräily- ja pyöräteitä metsien ja historiallisten kylien läpi.Missä tahansa oletkin Limousinissa, et ole kaukana järvestä. Voit uida useimmissa niistä kesällä ja heillä on usein hiekkarantoja. Spectacular Vassivière -järvi - yksi Ranskan suurimmista järvistä - on vain 40 minuutin päässä. Isle de Vassivière on nykytaiteen kansallisen keskuksen koti. Seuraa 'L'Isle de Vassivière' -merkkejä ja kävele sillan yli järven pääsaareen. Taidekeskuksen lisäksi on joitain ihania kävelyretkiä metsässä ja hienoja paikkoja piknikille.Jos olet kiinnostunut lomasta lomalla, kalastuspaikka on täynnä kalattuja järviä ja jokia. Nähdäksesi kauniin, koskemattoman Limousinin maaseudun eri näkökulmasta, on olemassa useita melontakeskuksia, joista voit vuokrata kanootteja ja kajakkeja päivän seikkailuun. Limoges - Limousinin 'pääkaupunki' on 30 minuuttia pohjoiseen ja on kuuluisa posliinistaan. Siellä on monia myymälöitä tai pienempiä putiikkeja, joista voit ostaa paloja jokaiseen makuun ja taskuun. Voit myös nauttia antiikkimarkkinoista, katettujen ruokamarkkinoiden, keskiaikaisten kirkkojen ja henkilökohtaisen suosikkimme - antiikin karusellin sijainnista Place de la Républiquessa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful village house, 6 bedrooms, large garden & short walk to lake beach

  • Onko majoituspaikassa Beautiful village house, 6 bedrooms, large garden & short walk to lake beach uima-allas?

    Ei, Beautiful village house, 6 bedrooms, large garden & short walk to lake beach ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful village house, 6 bedrooms, large garden & short walk to lake beach?

    Kyllä, Beautiful village house, 6 bedrooms, large garden & short walk to lake beach noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful village house, 6 bedrooms, large garden & short walk to lake beach pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful village house, 6 bedrooms, large garden & short walk to lake beach tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful village house, 6 bedrooms, large garden & short walk to lake beach?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful village house, 6 bedrooms, large garden & short walk to lake beach sijaitsevat nähtävyydet ovat Centre de la Mémoire, Parc du Reynou, Château de Nexon, St-Yrieix la Perche cité historique, Château et Haras National de Pompadour, Le Pont Saint Martial, Cathédrale Saint Etienne, Hôtel de Ville.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful village house, 6 bedrooms, large garden & short walk to lake beach on?

    Majoituspaikan Beautiful village house, 6 bedrooms, large garden & short walk to lake beach peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.