Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld (Krefeld, Saksa)

Koko talo/asunto Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld (Krefeld, Saksa)

Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld

Kaunis, rauhallinen huoneisto, Messe Düsseldorf, Hülser Mountain, Krefeld Kaunis, valoisa huoneisto sijaitsee rauhallisella esikaupunkialueella Krefeld, hiha muutaman minuutin kävelymatkan päässä historiallisesta keskustasta ja sen monia ravintoloita, kahviloita, leipomot, lääkärit, apteekit, postit, pankit ja enemmän. Heillä on erittäin hyvät yhteydet A40 ja A57, ja raitiovaunu ja bussilinjan. Huoneistossa on parivuode rentoutua. Tarvittaessa edelleen parivuode voi johtua vuodesohva olohuoneessa, niin että pieni perhe on tervetullut. Pyynnöstä tarjoamme pinnasänky, syöttötuoli ja vauvan kylpyamme. Uusi keittiö on määrättävä itselleen kaikki mahdollisuudet: aloittaa hiljaa pienellä aamiaisella ennen kuin menee reilua Düsseldorf tai ostoksilla tai yksi monista virkistysalueita päivä. Astianpesukone on osa laitetta niin et menetä arvokasta aikaa. Jos haluat, mutta voit myös nauttia aamiaisen Hülser markkinoilla. Tietenkin voit varata kauttamme etukäteen tai varata aika ottaa pois, niille on kiire. Jos sinulla ei ole aikaa kävellä kiireisen päivän jälkeen, se voi aloittaa kotonaan, jonka tavoitteena Hülser Bergin ja hänen näköalapaikka ja eläinsuojista ja suuri leikkipuisto. Sen Hülser vuori on ravintola, joten päivä voi lopettaa kulinaarisia sielläkin.Huoneistossa on vieressä hyvinvointiasi yksittäin säädettävissä huonesäädin lattialämmitys, lattia on peitetty laadukkaita luonnonkiveä laatat.Kylpyhuone on moderni ja kauniisti sisustettu ja on suihku ja wc. Kuuma vesi lämmitetään vedenlämmitin mukavan lämpötilassa ja niin on läsnä milloin tahansa ja riittävä määrä.Olohuoneessa löydät moderni taulutelevisio (satelliitti ja Internet) lisäksi mukava vuodesohva. Langaton Internet-yhteys on myös käytettävissä. Sohvalta voit nauttia näkymä puutarhaan. Pieni terassi tuolit kierroksilla ulos tilat rentoutumaan. Suoraan talon on tietenkin pysäköintitilaa autollesi käytettävissä.Huoneistossa on hyvin sopii allergikoille.Meillä on ilo toivottaa teidät paratiisissa pian.Jotkut kohteet (ote)Historiallinen keskusta (Hülser markkinat) 500mleipomo 500mRaitiovaunupysäkki 500mSupermarket (Kaisers, Aldi, Edeka) 500 m alle 1 kmHülser Vuori 3 kmHistoriallinen Schlufffahrt (toukokuusta syyskuuhun) 1 kmKempen 7kmKrefeld keskusta 8kmMesse Düsseldorf 29km (noin 25 minuuttia autolla)Düsseldorfin lentokenttä 30 km (noin 25 minuuttia autolla)Düsseldorfin vanhastakaupungista (pisin baari maailmassa) 34 km (noin 35 minuuttia autolla)Venlo, Alankomaat 30 kmMesse Essen 44 km (noin 40 minuuttia autolla)Weeze Lentokenttä 42 km (noin 45 minuuttia autolla)

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld

  • Onko majoituspaikassa Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld uima-allas?

    Ei, Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld?

    Ei, Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld sijaitsevat nähtävyydet ovat Düsseldorfin päärautatieasema, Düsseldorfin lentokenttä, Düsseldorf Altstadt, Messe Düsseldorf, Messe Essen, Düsseldorf Stadtmitte, Königsallee, Düsseldorfin joulumarkkinat.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld on?

    Majoituspaikan Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.