Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beautiful Lakeside Villa On The Pristine, Sandy Shore Of Big Glen Lake (Glen Arbor, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Beautiful Lakeside Villa On The Pristine, Sandy Shore Of Big Glen Lake (Glen Arbor, Amerikan Yhdysvallat)

Beautiful Lakeside Villa On The Pristine, Sandy Shore Of Big Glen Lake

Kaunis järvenrannan villa koskematon, hiekkaranta Big Glen Lake! Whitecap (Glen Craft Villas)Huomaa: Varaukset tulevalle kaudelle alkavat joka vuosi 15. tammikuuta. Whitecap on saatavana toukokuusta syyskuuhun. Meillä on myös muita huviloita. Rauhallisessa ilmapiirissä, jossa on paljon auringonpaistetta, Glen Craft on ihanteellisella paikalla lämpimästi vallitsevan lounaan tuulen kanssa hiekkarannalle ja viileämmällä luoteisella puiden yläpuolella. Ympäröimä Michiganin metsässä, aivan Big Glen -järven kristallinkirkasilla vesillä, mutta kuitenkin 1,5 km: n päässä Glen Arborista ja noin 2 km: n päässä Sleeping Bear National Park Dune -kiilasta. Tämä on täydellinen paikka nauttia päivistä 'kotona' ja päivinä. tutkia paikallista aluetta. Sileä, pehmeästi kalteva hiekka johtaa Glen-järvelle, aivan oven takana. Lapset rakastavat sitä, ja aikuiset voivat rentoutua heidän rinnallaan. Lapset voivat jopa kahlata asti ankkuroituun lapaan. Meillä on myös järven rannalla oleva takkapalkki, jossa on puuhakkarat, kuiva sauna, pieni pesula, tenniskenttä, soutuvene, melontalaudat, sekoituslautakenttä, rantatuolit, koripallo ja jousiammunta-alue. Whitecap tarjoaa täyden keittiön, tilavan olo / ruokailuhuoneen, josta on upea näköala järvelle ja peltokiven takka, kylpyamme suihkulla ja kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on queen-size-vuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Siellä on myös queen-size-vuodesohva. Kalustettu / kalustamaton esine:Kaapeli-TV, DVD-soitin ja langaton internetyhteys.Kaasugrilli ja rantaistuimet.Täysin kalustettu keittiö, jossa on alue / uuni, kahvinkeitin, mikroaaltouuni ja leivänpaahdin. Huovat ja tyynyt on kalustettu. Keittiösaippuat ja kylpy saippuat tarjotaan, mutta ei shampoota. Lakanat ja pyyhkeet voidaan toimittaa lisämaksusta.Varaukset vahvistetaan vain ennakkomaksulla, joka on 50% kokonaissummasta. Sisään- / uloskirjautuminen Sisäänkirjautuminen milloin tahansa 4 p: n kuluttua. m. Perjantai, ja tarkistaa on 10 a. m. Perjantai nopeasti.Lemmikkieläimet - Varausten kunnioittamiseksi pyydämme kaikkia lemmikkejä jättämään kotona.Tupakoinnin kieltäminen Whitecapissa tai 150 dollarin sakko arvioidaan.On jätettävä kohtuullisen puhtaana välttääksesi 150 dollarin siivousmaksu.Vierailevat vieraat ovat tervetulleita yhdelle tai kahdelle päivävierailulle, mutta ei päivittäin. Peruutukset 60 päivän kuluessa kunnioitetaan, jos varausaika vuokrataan uudelleen.Varaukset alkavat 15. tammikuuta joka kausi. Saatavana touko-lokakuussa.Lisätietoja ja lisävuokrausta voi tarkastella Glen Craft Villas -verkkosivustolla osoitteessa glencraftvillas. com

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Pesulapalvelu
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful Lakeside Villa On The Pristine, Sandy Shore Of Big Glen Lake

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Lakeside Villa On The Pristine, Sandy Shore Of Big Glen Lake uima-allas?

    Ei, Beautiful Lakeside Villa On The Pristine, Sandy Shore Of Big Glen Lake ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful Lakeside Villa On The Pristine, Sandy Shore Of Big Glen Lake?

    Ei, Beautiful Lakeside Villa On The Pristine, Sandy Shore Of Big Glen Lake ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Lakeside Villa On The Pristine, Sandy Shore Of Big Glen Lake pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful Lakeside Villa On The Pristine, Sandy Shore Of Big Glen Lake tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful Lakeside Villa On The Pristine, Sandy Shore Of Big Glen Lake?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful Lakeside Villa On The Pristine, Sandy Shore Of Big Glen Lake sijaitsevat nähtävyydet ovat Sleeping Bear Dunes National Lakeshore, Crystal Mountain Resort & Spa, The Homestead, Hickory Hills Ski Area, Cherry Capital Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful Lakeside Villa On The Pristine, Sandy Shore Of Big Glen Lake on?

    Majoituspaikan Beautiful Lakeside Villa On The Pristine, Sandy Shore Of Big Glen Lake peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.