Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beautiful Cottage With Pool , Loire Valley Close To Orleans .1 Hour From Paris . (Saint-Jean-de-Braye, Ranska)

Koko talo/asunto Beautiful Cottage With Pool , Loire Valley Close To Orleans .1 Hour From Paris . (Saint-Jean-de-Braye, Ranska)

Beautiful Cottage With Pool , Loire Valley Close To Orleans .1 Hour From Paris .

Kaunis mökki uima-altaalla, LOIRE VALLEY lähellä ORLEANSia .1 tunnin päässä Pariisista. Loiren laakso: vain yksi tunti Pariisista, suuren Chateauxin maasta, Ranskan 'puutarhasta' ja raikkaan ranskalaisen elämäntavan maasta ...Tämä ominaisuus on erilainen, joten sinulla on mahdollisuus kokea Ranska parhaimmillaan! Tämä on upea talo, joka on sijoitettu perusteille, niin kauniita, että niitä on käytetty vuosien varrella elokuvasarjana (2 taloa ja puutarhaa). Tämä on 'todellinen' Ranska, jolla on mahdollisuus elää rauhallisessa rauhallisessa ympäristössä, jonka omistajan perheen sukupolvet ovat luoneet rakastavalla hoidolla (8). 1700-luvun kiinteistössä sijaitseva mökki 'Le Pot Vert', joka oli aiemmin viinitarhan talo, sijaitsee rauhallisella asuinalueella 10 000 neliömetrin alueella, jossa on puuta, suuria lankoja, vanhoja vuosisatoja puita, uima-allas, keittiö puutarha , erillisellä sisäänkäynnillä ja pysäköintialueella, Le Cormieristä, päärakennuksesta, jossa asuvat omistajat Remi ja Frederique.Allas ja puutarhat jaetaan omistajien kanssa.SUORA KONTRASTIT tavanomaisiin paikkoihin, jotka on juuri sisustettu vuokraa ...Mökin lähellä olevat kauniit puutarhat ja uima-allas (tarvittaessa lämmitetty) on aidattu. Mökki vuokrataan itsepalveluperiaatteella varustetulla aamiaisella: kotitekoisia hilloja, kahvia, teetä, maitoa, mehuja ja tuoretta leipää sekä croissanteja ensimmäisenä päivänä ensimmäisen aterian kanssa jääkaapissa, hyvin varustetuista ruokakomeroista ja monista, monista erityisistä huomioista & ainutlaatuiset lisäominaisuudet (juomina, viineinä, kukina, kynttilöinä, englanninkielisinä kirjoina ja oppaina, kotitekoisia piirustuspapereita, postimerkkejä, CD, DVD)Verkkosivumme: Kysy meiltä omaa verkkosivustoamme.Suurimmalla osalla alueen kyliä on markkinat, etkä ole koskaan kaukana erinomaisista ja hienoista ravintoloista.Orleansissa ja sen ympäristössä on 8 golfkenttää, ratsastustalli 5 km: n päässä, melonta tai melonta Loiressa ja veneretket kanavilla (Orleans ja Briare). Loistavia kävelyretkiä ja ratsastuksia Loire-joen varrella sijaitsevilla 2 polulla (Unescon maailmanperintökohde) ) Voit myös lentää lempeällä ilmapallolennolla ja nähdä maaseutua ja linnoja piilossa metsien keskuudessa. Loiren laakson viinitie, kirjoittanut Cheverny, Chinon, Saumur, Sancerre jne .. ja Vouvray (jotka tuottavat parasta kuohuviiniä Champagnen ulkopuolella)UUTTA KESÄKUU 2012: Raitiovaunulinjan avaaminen on helppo ORLEANS Cityyn 15 minuutissa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful Cottage With Pool , Loire Valley Close To Orleans .1 Hour From Paris .

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Cottage With Pool , Loire Valley Close To Orleans .1 Hour From Paris . uima-allas?

    Kyllä, Beautiful Cottage With Pool , Loire Valley Close To Orleans .1 Hour From Paris . tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful Cottage With Pool , Loire Valley Close To Orleans .1 Hour From Paris .?

    Ei, Beautiful Cottage With Pool , Loire Valley Close To Orleans .1 Hour From Paris . ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Cottage With Pool , Loire Valley Close To Orleans .1 Hour From Paris . pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful Cottage With Pool , Loire Valley Close To Orleans .1 Hour From Paris . tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful Cottage With Pool , Loire Valley Close To Orleans .1 Hour From Paris .?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful Cottage With Pool , Loire Valley Close To Orleans .1 Hour From Paris . sijaitsevat nähtävyydet ovat Cathédrale Sainte-Croix, Château de Chambord, Musée des Beaux-Arts, Gare d'Orléans, Fêtes de Jeanne d'Arc, Son et lumières sur la Cathédrale, Beffroi, Place du Martroi.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful Cottage With Pool , Loire Valley Close To Orleans .1 Hour From Paris . on?

    Majoituspaikan Beautiful Cottage With Pool , Loire Valley Close To Orleans .1 Hour From Paris . peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.