Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beau Studio En Duplex Dans Résidence Avec Piscine (Cannes, Ranska)

Koko talo/asunto Beau Studio En Duplex Dans Résidence Avec Piscine (Cannes, Ranska)

Beau Studio En Duplex Dans Résidence Avec Piscine

Kaunis duplex-studiossa sijaitseva uima-allas Viehättävä asunto rauhallisella paikalla, uima-altaat, tennis ja ravintola rauhallisella alueella jaCroix des Gardesin asuinrakennus Cannesissa ja 700 metrin päässä Midi-rannoista. Parkkipaikka lähellä. Täysin ilmastoitu. Voit nauttia asuinpaikan 2 uima-altaasta, jotka ovat avoinna huhtikuusta lokakuun puoliväliin, ja Ranskan rannoillehiekka sijaitsee 800 metrin päässä. Suuri uima-allas sijaitsee 2 minuutin kävelymatkan päässä asunnosta.Majoitus koostuu olohuoneesta, erillisestä keittiöstä, kylpyhuoneesta ja parvikerroksesta.Olohuoneen varusteet: 1 vuodesohva (nukkuu 2). Ateriapuoli: pöytä, jossa 4 tuolia.Mezzanine-laitteet: 2 sänkyä.Kylpyhuonevarustus: 1 suihku ja 1 WC.Täysin varusteltu keittiö (jääkaappi ja pakastin, keraaminen liesi, monitoimiuuni, astianpesukone).Majoituksen edut: turvallinen, autopaikka, ilmainen internetyhteys. Turvallinen oleskelu rauhallisella alueella.Sisältää palvelut:-Pysäköintipaikka-Vuodevaatteet: vuoteet tehdään saapuessa-Kotituotteet- Loman loppusiivous paitsi keittiötilat- Vapaa pääsy asuinpaikan 2 uima-altaaseen. Lisätuotetuolin vuokra kesäkuun puolivälistä syyskuun puoliväliin-Ilmainen ja rajoittamaton WIFI- HD-televisio, jolla on laaja valikoima ranskalaisia ja ulkomaisia kanavia.lähellä:* Villa Francia -ravintola* Lähikauppa* Croisette ja Palais des Festivals 5 minuuttia autolla tai bussilla* Rannat 800 metrin päässä* 18-reikäinen golfkenttä 20 minuutin päässä asuinpaikasta* Vesihiihtoa 800m päässä asunnosta* Tennis* Kuljetus keskustaan.* Pesula* 500 metrin päässä pääsy Croix des Gardesin luonnonmetsäpuiston retkeilyreiteille.Vakuus (lisämaksu): 600 euroaTuristivero: 0,75 euroa päivässä ja aikuista kohdenAlle 18-vuotiaille ilmaiseksi.- 30% talletus varauksen yhteydessä-Myynti maksetaan kuukautta ennen saapumista.Saldo: 30 päivää ennen saapumista.Ihanteellinen sijainti Cannesissa, vain 10 minuutin päässä Croisettesta ja Palais des Festivals -tapahtumista. Kaupungin sydämessä voit kävellä historiallisen Suquet-alueen läpi, tutustua Forville-markkinoille, käydä ostoksilla arvostetulla rue d'Antibes -kadulla tai veneellä vierailla Lérins-saarilla.Cannes on myös ihanteellinen lähtökohta alueen ja sen kulttuuririkkauksien löytämiselle: Antibes ja Picasso-museo, Grasse, hajusteiden pääkaupunki, puhumattakaan Monacosta, Nizzasta ja lähellä Italiasta.Kongressien aikana residenssiä palvelevat Reed Midem -kuljetukset.Lähimmät supermarketit sijaitsevat vain 2,5 km: n päässä.Kongressien, MIPIM: n, MIPTV: n ja MIPCOM: n oleskelulupa palvelee sukkulat alkaenLöydä myös: 4 muuta huoneistoa Bastide du Soleilissa, viitenumero: 1038590, 608045, 857805 ja 631709).

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kasino
  4. Uima-allas
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Vedenkeitin
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beau Studio En Duplex Dans Résidence Avec Piscine

  • Onko majoituspaikassa Beau Studio En Duplex Dans Résidence Avec Piscine uima-allas?

    Kyllä, Beau Studio En Duplex Dans Résidence Avec Piscine tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beau Studio En Duplex Dans Résidence Avec Piscine?

    Ei, Beau Studio En Duplex Dans Résidence Avec Piscine ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Beau Studio En Duplex Dans Résidence Avec Piscine pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beau Studio En Duplex Dans Résidence Avec Piscine tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beau Studio En Duplex Dans Résidence Avec Piscine?

    Lähellä majoituspaikkaa Beau Studio En Duplex Dans Résidence Avec Piscine sijaitsevat nähtävyydet ovat Nizzan vanhakaupunki, La Promenade des Anglais, Airport Nice-Côte d'Azur, Blue Beach, Place Masséna, Coco Beach, Antibes - Juan-les-Pins Balnéaires, Monte-Carlo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beau Studio En Duplex Dans Résidence Avec Piscine on?

    Majoituspaikan Beau Studio En Duplex Dans Résidence Avec Piscine peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.