Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Beach Down The Street! Hot Tub Firepit Best Location July 3-8 Open (Santa Cruz, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Beach Down The Street! Hot Tub Firepit Best Location July 3-8 Open (Santa Cruz, Amerikan Yhdysvallat)

Beach Down The Street! Hot Tub Firepit Best Location July 3-8 Open

1. 5 pikseliä Natural Bridges Beach Hottub Firepit -mahtava takapiha parhaaseen sijaintiin Täysi aurinko edessä takapihalla, jossa voit viihdyttää perhettäsi ja ystäviäsi, grillata, rentoutua porealtaassa, paahtamalla vaahtokarkkeja kaasulämmitteessä samalla, kun sitä ympäröi kaunis kypsä trooppinen maisemointi. Paras sijainti kaupungissa. 1 1/2 korttelin päässä Natural Bridges State Beach Park -puistosta. (kuuluisa tuhansista monark-perhosista) ja kahden mailin kävely- / pyörätie valtameren varrella nimeltään 'West Cliff'  Anna hyvien aikojen alkaa, kun autotallissa on suuri rantavälineiden ja urheiluvälineiden kokoelma. Ei tarvitse sietää vauvan varusteita. Minulla on kaikki talossa. (katso valokuvia)     Sijaitsee pienessä hiljaisessa pihalla, joka on turvallisempi lapsille, hiljaisempi ja yksityisempi kuin valtameren edessä olevat kodit, joissa on autoja ja ihmisiä jatkuvasti. Paljon pysäköintitilaa. Erittäin hyvin varusteltu keittiö huippuluokan laitteilla. Iso olohuone holvikatot, 8-paikkainen ruokapöytä, ja valtava sohva. Erittäin tilava sisällä. Suuri HD-taulutelevisio olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Henkilökohtainen WIFI talossa ja pihalla. Redwood Outdoor pöytä. Peli pöytä ja kaasutakka perhehuoneessa. Talo on erittäin turvallinen savunilmaisimien, hiilimonoksidihälyttimen ja sammuttimen kanssa. Kotona kaikki on hyvässä kunnossa ja koodattava. Menen henkilökohtaisesti lomamökkiin vieraiden välillä vakuuttaakseni sen olevan huippukunnossa. Vuokraan sisältyy isäntä. Susan asuu naapurustossa ja voi nopeasti auttaa kaikissa odottamattomissa ongelmissa, joita voi syntyä kotona. Hän poistuu ja esittelee itsensä, voit kysyä häneltä kotia koskevia kysymyksiä tai saada suosituksia nähtävyyksistä.Tarkista nopea st. sisäpiha http: // weekenddelsol. com / westside-santa-cruz / hieno ruokailu, viininmaistelu ja Santa Cruzin vuoren panimo, jossa paikalliset hengailevat. Vain muutaman minuutin päässä. Santa Cruzissa on aina hauskoja tapahtumia http: // www. Santacruz. org / tapahtumat /?evtid = 8418 Tili # 001014 STR18-0034

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Lemmikit sallittu
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beach Down The Street! Hot Tub Firepit Best Location July 3-8 Open

  • Onko majoituspaikassa Beach Down The Street! Hot Tub Firepit Best Location July 3-8 Open uima-allas?

    Ei, Beach Down The Street! Hot Tub Firepit Best Location July 3-8 Open ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beach Down The Street! Hot Tub Firepit Best Location July 3-8 Open?

    Kyllä, Beach Down The Street! Hot Tub Firepit Best Location July 3-8 Open noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Beach Down The Street! Hot Tub Firepit Best Location July 3-8 Open pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beach Down The Street! Hot Tub Firepit Best Location July 3-8 Open tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beach Down The Street! Hot Tub Firepit Best Location July 3-8 Open?

    Lähellä majoituspaikkaa Beach Down The Street! Hot Tub Firepit Best Location July 3-8 Open sijaitsevat nähtävyydet ovat Monterey Bay Aquarium, SAP Centre at San Jose, Big Sur, 17-Miles-Scenic-Drive, Cannery Row, Winchester Mystery House, Monterrey International Book Fair, Gilroy Premium Outlets.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beach Down The Street! Hot Tub Firepit Best Location July 3-8 Open on?

    Majoituspaikan Beach Down The Street! Hot Tub Firepit Best Location July 3-8 Open peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.