Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By (Kotor, Montenegro)

Koko talo/asunto Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By (Kotor, Montenegro)

Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By

Buena Vista Apartment tarjoaa upeat näkymät ja rannat ja ravintolat lähellä Ilmainen wifi ja ulkoinen BBQ-alue, jossa on pieni allas ja upea merinäköala. On kaksinkertainen makuuhuone kylpyhuoneella ja toinen kahden hengen huone, wc ja suihkutilat käytettävissä vieressä perheen kylpyhuone. Oleskelutilassa on myös kaksi päivää vuodetta. Perheen kylpyhuone ja suihku palvelee myös vieraita, jotka oleskelevat oleskelutilassa 1 kylpyhuoneessa makuuhuoneeseen ja 1 kylpyhuone, jossa suihku, wc ja käsienpesuallas. Upouusi saksalainen keittiö (2013), jossa on liesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, liesituuletin, keittotason valaistus ja moderni keittiövälineet. Avoin olohuone ja ruokailutila, jotka yhdessä keittiön kanssa kattavat yli 40 m². Alueella on kolme ranskalaista ovet avautuvat 25mtr plus parveke alue, jossa terassi ja pieni imuallas. Sisältää kaksi yhden hengen vuodesohvaa. TV & DVD Asunto puhdistetaan viikoittain. Pyyhkeitä omaan käyttöön ja kaikki vuodevaatteet tarjotaan. Pölynimurit ja kotitalouspuhdistusaineet ovat myös käytettävissä Prcanj on kaunis kalastajakylä, josta on upeat näkymät yli maailmanperintökohde Kotorin lahden alueen ympärille. Talo sijaitsee rauhallisella yksityisellä tiellä ja upeat näkymät lahdelle. Penthouse-huoneistossa on iso avara olohuone ja keittiö, jotka avautuvat parvekkeelle upealla näköalalla Kotorinlahdelle. Keittiö on tyylikäs ja moderni, ja se täydentää paljaita palkkeja ja korkeat katot. Kattohuoneistossa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta ja yksi kahden hengen makuuhuone. Jokaisessa makuuhuoneessa on parveke näköalalla lahdelle. Yhteensä on yli 100 neliömetriä eläviä ja parveke alue ensimmäisessä kerroksessa. Kaikki vain 2 minuutin kävelymatkan päässä merestä ja hyvä valikoima baareja ja ravintoloita. Talo remontoitiin vuonna 2012 ja siinä on upea saksalainen keittiö ja moderni kevyt kalustus. Kaikissa huoneissa on ilmastointi. Ground Floor -huoneistossa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja avokeittiö ja olohuone. On kolme ranskalaista ovet suuri terassi, jossa näkymät ovat upeat ja pieni aidatulla imuallas sijaitsee. Kaikki huoneet ovat ilmastoituja. Asunto on helpon matkan päässä Kotorista, Tivatista (Porto Montenegro), Perastista ja kävelymatkan päässä Prcanjin kylästä. Lisäksi kenttä ovat Lovcenin kansallispuistot (35 minuutin ajomatka) tai Durmitor (2. 5 tunnin ajomatka)

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Koko talo/asunto
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By

  • Onko majoituspaikassa Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By uima-allas?

    Ei, Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By?

    Ei, Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By?

    Lähellä majoituspaikkaa Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By sijaitsevat nähtävyydet ovat Dubrovnik Airport, Porto Montenegro, Tivat Airport, Porto, Slovenska plaža, Plaža Kupari, Kotor, Boka Kotorska.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By on?

    Majoituspaikan Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.