Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Bastide of charm in Provence. Belvedere on olive hill (Callas, Ranska)

Koko talo/asunto Bastide of charm in Provence. Belvedere on olive hill (Callas, Ranska)

Bastide of charm in Provence. Belvedere on olive hill

Viehättävä maalaistalo Provencessa. Belvedere oliivipuiden kukkulalla Varaa nyt kevääksi ja kesäksiLa Bastide de Provence sijaitsee Callasissa tiellä Côtes de Provenceen ja Varin kukkulan kyliin. Pääsy tapahtuu kiipemällä kylän kukkuloille. Verkkotunnus on oliivipuiden peittämän St Peïren kukkulan huipulla. Käämityspolku johtaa suoraan talon vieressä olevalle parkkipaikalle. Tämä uusi maalaistalo on rakennettu niemelle, josta on panoraamanäkymät Callasin kylään ja metsäiseen ympäristöön. Suurella ulkoalueella voit harrastaa erilaisia aktiviteetteja (uinti, petankkia, badmingtonia, pöytätennistä) auringon alla rentoutumisen lisäksi.Katettu terassi, jossa grilli, pöytä ja ulkotuolit, voivat ottaa aterioita varjossa ja saada näkymän kylään. Bastide avautuu pohjakerroksessa suurelle asuintilaan, jossa on olohuone ja ruokasali. Ruokasalin ja terassin välissä on pieni, hyvin varusteltu provenssilaistyyliinen keittiö. Siellä on 5 temaattista makuuhuonetta, joissa kaikissa on kylpyhuone (pesuallas, suihku ja pyyhekuivain): yksi makuuhuone alakerrassa ja 4 muuta makuuhuonetta yläkerrassa, josta pääsee suurelle parvekkeelle. WC: t ovat pohjakerroksessa ja yläkerrassa. Pesutupa on saatavilla pohjakerroksessa: tilaa käytetään puhdistusvälineiden (silityslauta, pesukone, pesuallas ...) ja varastoinnin.Ilmainen wifi-yhteys. Yksityiset ulkoviihdealueet:- Uima-allas 4 x 8 m, syvyys 1,50 m, katettu (irrotettava suoja) lämmitetty.- Petankin maa- Pingpong-pöytäPääsy Callasin kylään on helppo. Sinun on vain kuljettava kauniit Provencen polut oliivitarhojen ja viinitarhojen läpi. Tapaamme paimen ja hänen lampaat. Ohitamme vanhan öljytehtaan, joka on muutettu suositun perinteen museoksi. Hyödynnämme myös markkinoita ja niiden alueellisia tuotteita kylän sydämessä.Sieltä on mahdollista ylittää koko alue kaikkein monipuolisimmalle turistitoiminnalle. Tätä aluetta arvostetaan ennen kaikkea maisemistaan meren ja vuorten välillä: Côte d'Azurin kuuluisista kaupungeista ja rannoista (St Tropez, Ste Maxime, Cannes, Menton ...), mutta myös vuoristoisesta sisämaahan, rotkoihin du Verdon, Ste Croixin ja St Cassienin järvet ja Bastenin vieressä Callasissa, Gorges de Pennafort.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Bastide of charm in Provence. Belvedere on olive hill

  • Onko majoituspaikassa Bastide of charm in Provence. Belvedere on olive hill uima-allas?

    Kyllä, Bastide of charm in Provence. Belvedere on olive hill tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Bastide of charm in Provence. Belvedere on olive hill?

    Kyllä, Bastide of charm in Provence. Belvedere on olive hill noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Bastide of charm in Provence. Belvedere on olive hill pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Bastide of charm in Provence. Belvedere on olive hill tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Bastide of charm in Provence. Belvedere on olive hill?

    Lähellä majoituspaikkaa Bastide of charm in Provence. Belvedere on olive hill sijaitsevat nähtävyydet ovat Antibes - Juan-les-Pins Balnéaires, Palais des Festivals et des Congrès, Plage Cannes Beach, Festival de Cannes, Boulevard de la Croisette, Picasso Museum, Place des Lices, Marineland.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Bastide of charm in Provence. Belvedere on olive hill on?

    Majoituspaikan Bastide of charm in Provence. Belvedere on olive hill peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.