Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Arcadian Cabins (Canyonleigh, Australia)

Koko talo/asunto Arcadian Cabins (Canyonleigh, Australia)

Arcadian Cabins

Arcadian Cabin - Etelä-Highlands-joen vetäytyminen Retreat on upouusi, itsenäinen, ylellinen, ja se on täydellinen viikonloppu tai puolivälissä viikon pakopaikka syrjässä maaseudulla. Pikniket eucalyptin ja mäntyjen keskellä, tai vaeltaa kauniin Wollondilly-joen 2 km: n matkan varrella. Vain 1. 5 tuntia Sydneystä tai Canberrasta ja 30 minuuttia putiikkeihin, viinitiloihin, historiallisiin kaupunkeihin ja Etelä-Highlands NSW: n lukuisiin tapahtumiin. Meidän paikan päällä hieronta ja kauneushoitoja muuttaa tämän ominaisuuden omaksi yksityiseksi lomakohteeksi.Nauti uinti, melonta, kalastus tai vain rentoutua, rentoutua ja ottaa näkymät meidän 100 acre täysin aurinko ja tuulen powered scenic omaisuutta. Tarjoamme aamiainen koreja, BBQ-tarjottimia, piknik-koreja ja juustopatikoita paikallisten viinien ja baarivalikoidemme mukana. Kylmempiin päiviin tarttua hitaasti palamispisteen sisään hyvään kirjaan tai hauskaa erilaisten lauta- / korttipelejä varten, jotka ovat saatavilla omalla matkustamolla.Etukannella istuessa näet aamun ja iltapäivän paraatiä kotimaisista eläimistä ja kuule kaunis kaunista lintujamme. Wollondilly-joen 2 km: n varrella on klappia, kalaa, syvälle viileää allasta ja matalaa hiekkalaatikkoa. Ehkä voi käydä iltaisin kävelemään ympäri maisemaa, kun näet wombat, possum tai pöllöt, tai istu vain ulko-palo-kuoppaan, paahtele vaahtokarkkeja ja liota suuri yötaivas miljoonien tähtien pilkkanaan.Miksi ei hemmotella itseäsi joko virkistävällä kasvoilla tai kauniilla rentoutumishieronnalla tai pyyhkimällä kaikki säryt ja kiput hoidossa, joka sijaitsee hotellin hoitohuoneessa.Majoitus ja tilat ovat täysin uusia, ja niissä on kaksi makuuhuonetta (2 king-vuodetta tai 1 king-vuode ja 2 king-size-vuodetta), tilava olohuone / ruokailutila, täysin varustettu keittiö, jossa 5 polttimen kaasu-uuni / liesi, hidas palaminen, TV DVD-soittimella, grillausmahdollisuus, ulkotakka, pesukone ja kylpyamme, audiojärjestelmä USB-portilla ja pelejä / kirjoja. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.Huomaa:Tämä ominaisuus on sijoittamattomalla tiellä, ja se on jaettu toisen talon kanssa. Sinulla on oma sisäänkäynti omalle täysin itsenäiselle alueelle, ja hänelle tarjotaan yksityisyyttä loman aikana.Suunnat kiinteistöstä ja avain / pääsyn yksityiskohdista lähetetään sinulle klo 16.00 mennessä kaksi päivää ennen saapumistasi.Tiedot loman aikana löytyvät Vieras-kuvakansista tai soittamalla toimistoomme.Tämä ominaisuus on hyväksytty vain majoitukseen. Ei juhlia tai kovaa musiikkia.Ei ole ilmastointi tai langaton internetyhteys hytissä, mutta on kattotuuletin makuuhuoneessa (tai joen jäähtyä sisään).Matkustamossa ja kiinteistön yläosassa matkapuhelinten kattavuus ei ole ongelma joko Telstra- tai Optus-verkoissa (huomaa, että Vodafone-kattavuus on rajoitettu koko Etelä-Highlands). Kuitenkin alas joen kaikki puhelin vastaanotto on rajallinen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Kylpyläpalvelut
  1. Kauneushoitola
  2. Hieronta
  3. Kauneushoidot
Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Nopea check-in / -out
  2. Pysäköinti
  3. Tallelokero hotellissa
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Suihku
Hotellityyppi
  1. Ympäristöystävällinen hotelli

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 14:00
  2. Lähtöpäivä: 11:00

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Arcadian Cabins

  • Onko majoituspaikassa Arcadian Cabins uima-allas?

    Kyllä, Arcadian Cabins tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Arcadian Cabins?

    Ei, Arcadian Cabins ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Arcadian Cabins pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Arcadian Cabins tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Arcadian Cabins on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Arcadian Cabins on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Arcadian Cabins?

    Lähellä majoituspaikkaa Arcadian Cabins sijaitsevat nähtävyydet ovat Brigadoon - The Bundanoon Highland Gathering, Goulburn Airport.