Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Apartment Westerland For 2 Persons - Apartment (Sylt-Keitum, Saksa)

Koko talo/asunto Apartment Westerland For 2 Persons - Apartment (Sylt-Keitum, Saksa)

Apartment Westerland For 2 Persons - Apartment

Teewelkenhüs Sonnenappartement Huoneisto on sisustettu maalaistyyliin ja se sijaitsee Archsum-maaseudun idyllissä. Suuressa kiinteistössä on nurmikko, jossa on ranta tuoli huoneistoon. Ylimääräinen huone, jossa on kylpyamme, voidaan varata lisämaksua vastaan. Remontoitu huoneisto sijaitsee ensimmäisessä. Etage ja tarjoaa viihtyisän olohuoneen, jossa ruokailutila sijaitsee ikkunan edessä. Täältä näkymä menee etelään niittyyn alkuperäisen olkikattoisen mökin kohdalla ja jatkaa laidunmaita alamäkeen. Uusi keittokomero on u. a. varustettu astianpesukone, mikroaaltouuni grilli toiminto ja muut välineet ja ei jätä mitään toivomisen varaa. Koska sänky on parivuode rentouttaville yötä käytettävissä. Kylpyhuoneessa on amme ja kaksi pesuallasta. Käytävällä on pesukone. Rantatuolit ja puutarhakalusteet ovat saatavilla omaisuutta. Pyöritä tapahtumaton päivä lasillisella viinillä ja nauti taivaallista rauhaa. Pysäköintipaikka on myös saatavilla. Wi-Fi on käytettävissä. Tupakointi huoneisto! Seuraavat lisäpalvelut sisältyvät hintaan: Varausmaksu kerran, 26,50 € Loppusiivous kerran, 69,50 € Pesupaketti per henkilö, 28.50 € Seuraavat lisäpalvelut voidaan varata lisävarusteena: Lemmikkieläimet, per yö, 15,00 € Pinnasänky, kerran, 35,50 € Syöttötuoli, kerran, 35,50 €Huoneisto on sisustettu maalaistyyliin ja se sijaitsee Archsum-maaseudun idyllissä. Suuressa kiinteistössä on nurmikko, jossa on ranta tuoli huoneistoon. Ylimääräinen huone, jossa on kylpyamme, voidaan varata lisämaksua vastaan. Remontoitu huoneisto sijaitsee ensimmäisessä. Etage ja tarjoaa viihtyisän olohuoneen, jossa ruokailutila sijaitsee ikkunan edessä. Täältä näkymä menee etelään niittyyn alkuperäisen olkikattoisen mökin kohdalla ja jatkaa laidunmaita alamäkeen. Uusi keittokomero on u. a. varustettu astianpesukone, mikroaaltouuni grilli toiminto ja muut välineet ja ei jätä mitään toivomisen varaa. Koska sänky on parivuode rentouttaville yötä käytettävissä. Kylpyhuoneessa on amme ja kaksi pesuallasta. Käytävällä on pesukone. Rantatuolit ja puutarhakalusteet ovat saatavilla omaisuutta. Pyöritä tapahtumaton päivä lasillisella viinillä ja nauti taivaallista rauhaa. Pysäköintipaikka on myös saatavilla. Wi-Fi on käytettävissä. Tupakointi huoneisto! Seuraavat lisäpalvelut sisältyvät hintaan: Varausmaksu kerran, 26,50 € Loppusiivous kerran, 69,50 € Pesupaketti per henkilö, 28.50 € Seuraavat lisäpalvelut voidaan varata lisävarusteena: Lemmikkieläimet, per yö, 15,00 € Pinnasänky, kerran, 35,50 € Syöttötuoli, kerran, 35,50 €

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Apartment Westerland For 2 Persons - Apartment

  • Onko majoituspaikassa Apartment Westerland For 2 Persons - Apartment uima-allas?

    Ei, Apartment Westerland For 2 Persons - Apartment ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Apartment Westerland For 2 Persons - Apartment?

    Kyllä, Apartment Westerland For 2 Persons - Apartment noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Apartment Westerland For 2 Persons - Apartment pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Apartment Westerland For 2 Persons - Apartment ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Apartment Westerland For 2 Persons - Apartment?

    Lähellä majoituspaikkaa Apartment Westerland For 2 Persons - Apartment sijaitsevat nähtävyydet ovat Rømø, Sansibar, Alter Gasthof, Morsum Kliff, Culinarium, Irish Pub, Friedrichstraße, Colgate World Cup Sylt.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Apartment Westerland For 2 Persons - Apartment on?

    Majoituspaikan Apartment Westerland For 2 Persons - Apartment peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.