Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Apartment Abbot Degen In The Genusswerk Am Kaulberg In The Heart Of The Old Town (Zeil, Saksa)

Koko talo/asunto Apartment Abbot Degen In The Genusswerk Am Kaulberg In The Heart Of The Old Town (Zeil, Saksa)

Apartment Abbot Degen In The Genusswerk Am Kaulberg In The Heart Of The Old Town

Huoneisto Carpe Diem Genusswerk am Kaulbergissa vanhankaupungin sydämessä Uusi ja aidosti kunnostettu loma-asunto odottaa sinua Genusswerk Zeilissä (katso Internet)Antiikki puunjalostus oli säilytettävä, vanha muuraus kunnostettu ja osittain paljastettu. Monet vanhat tyylielementit on säilytetty. Kaltevat lattiat, tukevat palkit, Franconin hiekkakivi muuraus ja vuosisatoja vanhat kellariholvit luonnehtivat omaisuutta 17. päivästä lähtien Luvulla.Yhdistelmä ristikkoa, lattialautaa ja laadukasta, modernia sisustussuunnittelua luovat ainutlaatuisen tunnelman hyvinvoinnista. Talo välittää ainutlaatuisen ilmapiirin upeassa tunnelmassa Zeil am Mainin historiallisessa keskustassa.Talon edessä oleva aurinkoinen terassi kutsuu sinut hyvällä lasillisella frankonilaista viiniä vertaansa vailla olevaan näkymään rikkaasti sisustettuihin puurakenteisiin ja Alte Freyungiin vanhankaupungin hyvässä salissa. Genusswerk Zeilissä on kaksi loma-asuntoa - molemmat ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa - ja tapahtumakeittiö leipomolla ensimmäisessä kerroksessa. Keittiömme kutsuu sinut ruoanlaitto- ja leivontakursseille valituina lauantaisin päivän aikana.Samasta talosta löydät myös täältä tarjotun asunnon 2699228Carpe Diemin huoneisto ylimmässä kerroksessaAinutlaatuisen ilmapiirin luo avoin ullakko yhdistämällä upea tammilattia paljastettuihin, historiallisiin tammikatoihin. Kylpyhuoneessa on suihku, alaosa, wc, pesukone kuivausrumpu, pyyhelämmitin ja ilmanvaihto.Makuuhuoneessa saat laadukas parivuode (180 x 200) ja vaatekaappi vaatteillesi ja ruokailuvälineillesi. Laadukkaat sälekehykset ja patjat antavat sinun levätä täällä.Katon orielin makuuhuoneen edessä on moderni keittiö, jossa on jääkaappi-pakastin, keraaminen liesi, gourmet-uuni, astianpesukone ja tuuletin. Keittiön tiskiltä löydät kaksi mukavaa baarijakkaraa, joiden avulla voit rentoutua ja valmistaa ruokaa, nauttia lasillisen viiniä tai suunnitella seuraavaa lomaasi. Sieltä voit nauttia verrattomasta ja upeasta näkymästä kaupungin kattojen yli.Avoimen keittiön jälkeen löydät ruokapöydän, jossa on neljä mukavaa tuolia, joka kutsuu sinut nauttimaan hyvästä frankologisesta välipalasta hyvällä oluella paikalliselta Göller-panimolta tai katsomaan kokemuksiasi.Viereisessä olohuoneessa tapahtumarikas päivä voi päättyä mukavalle vuodesohvalle (115 x 200) ja kahdelle nojatuolille, joissa on hyvät keskustelut tai kirja. Mediaviihdettä varten löydät television, jossa on Telekom Entertain, Blue-Ray-soitin ja hifijärjestelmä. Jos haluat siirtyä hetkeksi verkkoon, sinulla on pääsy talon nopeaan langattomaan verkkoon koko huoneistossa. Lukemisen harrastajille on saatavana valikoima kirjoja.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Apartment Abbot Degen In The Genusswerk Am Kaulberg In The Heart Of The Old Town

  • Onko majoituspaikassa Apartment Abbot Degen In The Genusswerk Am Kaulberg In The Heart Of The Old Town uima-allas?

    Ei, Apartment Abbot Degen In The Genusswerk Am Kaulberg In The Heart Of The Old Town ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Apartment Abbot Degen In The Genusswerk Am Kaulberg In The Heart Of The Old Town?

    Ei, Apartment Abbot Degen In The Genusswerk Am Kaulberg In The Heart Of The Old Town ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Apartment Abbot Degen In The Genusswerk Am Kaulberg In The Heart Of The Old Town pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Apartment Abbot Degen In The Genusswerk Am Kaulberg In The Heart Of The Old Town tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Apartment Abbot Degen In The Genusswerk Am Kaulberg In The Heart Of The Old Town?

    Lähellä majoituspaikkaa Apartment Abbot Degen In The Genusswerk Am Kaulberg In The Heart Of The Old Town sijaitsevat nähtävyydet ovat Samba-Festival, Bambergin vanhakaupunki, Bambergin vanha raatihuone, Geiselwind Amusement Park, Staffelberg, Vierzehnheiligen, Flugplatz Burg Feuerstein, Bamberger Konzert- und Kongresshalle.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Apartment Abbot Degen In The Genusswerk Am Kaulberg In The Heart Of The Old Town on?

    Majoituspaikan Apartment Abbot Degen In The Genusswerk Am Kaulberg In The Heart Of The Old Town peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.