Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Apartamento Con Jardin Privado Frente A La Playa De Comillas (Comillas, Espanja)

Koko talo/asunto Apartamento Con Jardin Privado Frente A La Playa De Comillas (Comillas, Espanja)

Apartamento Con Jardin Privado Frente A La Playa De Comillas

Puutarha huoneisto rannalle päin Comillas Asunto on oma puutarha ja meri (200 metrin päässä rannasta). WiFi ja katettu autopaikka. täydellinen paikka matkailua Comillas tai ympäristössä, monimutkainen allas ja oma autotalli kannelle. Tilava lounge upealla merinäköalalla. suljetun ja porteilla. Ihanteellinen lapsiperheille. kylpyhuone ja shampoo. Hiustenkuivaaja. Kosteudenpoistaja. Kansainvälinen pistoke, laturit Apple ja Android.Vastapäätä rantaa Comillas. Täydellinen sijainti kaupungin keskustan ja kävelykadun ja ranta Comillas. Katettu autotalli kaupungistuminen. Täysin varustettu myös lakanat ja pyyhkeet ovat ihanteellisia lapsiperheille (matkasänky ja syöttötuoli pienimmille), koska se on lähellä Playa de Comillas, leikkikentät, ravintoloita ja kahviloita. Erinomaisella paikalla.2 yksityistä puutarhaa käytettävissä; yksi yhteys keittiöön ja pääsy samasta (ihanteellinen aamiaista Solecito tuolloin) ja muut näkymät täydellinen ranta lounasta tai illallista perheen (osan auringon ja osa varjoa molempien maku) . WiFi kaupungistuminen, yhteisöllinen ja uima-altaalle. Kolme sisäänkäyntiä monimutkainen riippuen siitä, missä asut (ranta, keskusta tai Park Güellista ja Martos). Täydellinen sijainti, jo Comillas on erittäin rauhallinen kaupunki, mutta tämä alue on etuoikeutettu; kaksi puutarhaa: yksi eteenpäin asentaa keittiön noin 12 metriä ja taka merinäköalalla (Comillas ranta vain 200 metriä), sisäänkäynti olohuoneesta noin 25 metriä; 150 metrin päässä puiston Marqués de Comillas ja Mirador de Santa Lucian, 7 km luonnollinen ranta Oyambre, 10 km Santillana, 12 km Suances, Camino de Santiago, 14 km Redwood Forest 10 km San Vicente de la Barquera, 20 km Torrelaguna ja 35 km Santander ja Cabarceno luonnonpuistossa. Ranta 200 metriä. Promenade vuorattu ravintoloita ja kauppoja. Village 200 metriä. oma autotalli suuri aukio.Huolellinen käyttäytyminen ikään kuin se olisi oma koti. Haluamme, ei menetä mitään, jos luulet sen täytyy olla jotain muuta ilmoita siitä meille.- espanjaksi:- Yksikään osapuolista tai kokoontumiset monet sallittuja huoneistossa. - Ei kovaa melua sallita, erityisesti 23h 24h arkisin tai viikonloppuisin. Se on erittäin hiljainen yhteisö, Kunnioita loput naapurit.- Ei lemmikkieläimiä. - Tupakointi sallittu. - Ota roskakoriin tarvittaessa, älä kerry asunnossa oleskelun aikana.- Huolehdi puutarhassa.ENGLANTI:- Yksikään osapuolista ja kokoontumiset monet sallittuja huoneistossa. - Ei kovaa melua, erityisesti 23h. Viikoittain tai viikonloppuna 24h. Sen hiljainen paikka.- Ei lemmikkieläimiä. - Tupakointi on kielletty. - Ota roskia ulos tarvittaessa. Älä kerry sitä asunnossa oleskelun aikana.-Ota huolehtia puutarhan.Kiitos ja tervetuloa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiLoistava  9.0 / 10
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluLoistava  8.8 / 10

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Kylpyläpalvelut
  1. Solarium
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Veneiden vuokraus
  2. Golfkenttä
  3. Vaellusreitti

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Apartamento Con Jardin Privado Frente A La Playa De Comillas

  • Onko majoituspaikassa Apartamento Con Jardin Privado Frente A La Playa De Comillas uima-allas?

    Kyllä, Apartamento Con Jardin Privado Frente A La Playa De Comillas tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Apartamento Con Jardin Privado Frente A La Playa De Comillas?

    Ei, Apartamento Con Jardin Privado Frente A La Playa De Comillas ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Apartamento Con Jardin Privado Frente A La Playa De Comillas pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Apartamento Con Jardin Privado Frente A La Playa De Comillas tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Apartamento Con Jardin Privado Frente A La Playa De Comillas?

    Lähellä majoituspaikkaa Apartamento Con Jardin Privado Frente A La Playa De Comillas sijaitsevat nähtävyydet ovat Pestaña, Picos de Europa National Park, Estación de tren, Estación de autobuses, Reinosa, Playa del Sardinero, Playa La Concha, Toranda.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Apartamento Con Jardin Privado Frente A La Playa De Comillas on?

    Majoituspaikan Apartamento Con Jardin Privado Frente A La Playa De Comillas peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.